Editörler : crops35
11 Ocak 2025 00:00

Hemba bilgisayar işletmenliği sertifikası

Evet dostlar malum konu karışık kimisi geçiyor kimisi geçmiyor yok öyle yok böyle malum çşb aliminda da istiyor ben hem ünide PC dersi aldım hemde hemba dan sertifikaya sahibim özel nitelikle yüz yüze gidip almanız gerekiyor gibi bir şey de dememiş var mı fikri olan? Pazartesi arayıp sorucam ÖSYM ye sormuştum sorun yok demişlerdi

kursad2332
Aday Memur
11 Ocak 2025 00:38

.

ghostrider0659
Aday Memur
11 Ocak 2025 11:29

Bende hemba üzerinden online bilgisayar işletmenliği( 163 saatlik )eğitimini tamamladım eğitimin sonun verilen belgede kurs bitirme belgesi yazmıyor katılım belgesi yazıyor bu yüzden internette araştırdığım zaman herkes sertfika yerine geçmez diyor doğrusunu bilen varsa ya da bu katılım belgesiyle tercihi kabul edilen varsa bizide bilgilendirirse seviniriz

suigeneris0007
Aday Memur
11 Ocak 2025 13:18

Sanırım en iyi bilgi pazartesi kurumu arayıp öğrenmekle olucak eğer bu hemba veya okulda görülen ders sayılmıyor ise en hızlı kurs 3 hafta sürüyor fiziki almak imkansıza yakın :)
ghostrider0659, 4 ay önce

Bende hemba üzerinden online bilgisayar işletmenliği( 163 saatlik )eğitimini tamamladım eğitimin sonun verilen belgede kurs bitirme belgesi yazmıyor katılım belgesi yazıyor bu yüzden internette araştırdığım zaman herkes sertfika yerine geçmez diyor doğrusunu bilen varsa ya da bu katılım belgesiyle tercihi kabul edilen varsa bizide bilgilendirirse seviniriz

suigeneris0007
Aday Memur
11 Ocak 2025 13:21

Madem hemba daki geçerli olmucak ne diye var çok merak ediyorum bu parayla kurs satan elemanlar ellerini açıp bizi bekliyor şuan
suigeneris0007, 4 ay önce
Sanırım en iyi bilgi pazartesi kurumu arayıp öğrenmekle olucak eğer bu hemba veya okulda görülen ders sayılmıyor ise en hızlı kurs 3 hafta sürüyor fiziki almak imkansıza yakın :)

Krcvs
Aday Memur
12 Ocak 2025 00:27

Peki özel kurumdan alınan üniversite onaylı aynı zamanda e devlette görünen sertifika çsgb alımında geçerli oluyor mu bilginiz var mı bu konuda

suigeneris0007, 4 ay önce
Madem hemba daki geçerli olmucak ne diye var çok merak ediyorum bu parayla kurs satan elemanlar ellerini açıp bizi bekliyor şuan

dedigimiyapin
Aday Memur
12 Ocak 2025 16:20

önlisasta aldım ben bilgisayar dersi

lumpys
Aday Memur
12 Ocak 2025 16:30

Ben de önlisanst aldım ama lisansta almadım sayılıyor mu hocam

dedigimiyapin, 4 ay önce

önlisasta aldım ben bilgisayar dersi

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular