Editörler : Pangaea
11 Ocak 2025 14:39

Askerlik süresi ve mağduriyet
Memuriyete başlamadan önce askere gittim. Babalar gibi 16 ay askerlik yaptım yedek subay olarak. 4 ay eğitim aldım, 12 ay eğitim verdim. Öğretmenliğe başlayınca hizmet birleştirmesi yaptım. Şimdi şu saçmalığı biri bana açıklasın. 1- 16 aylık süre hizmet puanı olarak sayılıyor 2- emekliliğe sayılıyor fakat başöğretmenlik yada uzman öğretmenlikte geçen sürelere sayılmıyor sebeb? o zaman; - kurumlar arası görevlendirilen öğretmenleri - aylıksız izinde geçen süreleri - sendika başkanlığı yapanların süreleri - hastalık izinleri vs hiç birinin sayılmaması gerekmiyor mu? Askerlik yaptık hemde en uzun döneminden. Cezamı veriyor bakanlık. sendika yetkilileri uyumasın işini yapsın. bak kaç bin kişi mağdur.

ogretmenbey786
Aday Memur
11 Ocak 2025 17:23

asker öğretmenlik yaptıysanız sayılıyor

Lewo124
Aday Memur
11 Ocak 2025 20:06

sayın hocam. Meseleyi anlamamışsınız. şimdi ben öğretmen olsam 20 yıl başka kurumda çalışsam başöğretmen oluyorumda temel askerlik görevi hem hizmet puanına hem kademe ilerlemesine sayılırken neden uzman yada başöğretmenlik süre hesabına eklenmiyor? - sendikal faaliyet -24 ay aylıksız izin - başka kurumlarda sürekli görevlendirme sayılıyor. o zaman yukarıdakilerinde sayılmaması lazım.
ogretmenbey786, 3 ay önce

asker öğretmenlik yaptıysanız sayılıyor

11 Ocak 2025 21:14

Askerlik sayılmaması ile ilgili tütk eğitimsen mahkemeye verdi. 2 aya belli olur

Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi