Editörler : Pangaea
12 Ocak 2025 12:02

Ortak Sınavlar Acil Kaldırılmalı?
hiçbir faydası olmayan bu angarya uygulama acil kaldırılmalı, sınav sorularına bakıyorsunuz komedi gibi özellikle matematik LGS/yeni nesil ile uzaktan yakından alakası olmayan çok basit kazanım soruları. bir çok gereksiz ve haksız yönü anlatıldı, öğretmenler, idareciler veliler bu uygulamadan şikayetçi. Çocuk kendi okulunda kendi sınıfında ve okulun öğretmenince sınava tabi tutuluyor peki ne faydası var, her dönem 2 gün boyunca tüm ilçeyi/ili meşgul eden bir uygulama, bir de çok bilinmeyen şöyle mağduriyetler de doğuruyor: sınav yapılmayan özel eğitim uygulama okulu ve anaokulu idarecileri özel okullara resen gözcü olarak görevlendiriliyor! hem de beş kuruşsuz, biz okulda 1 müdür 1 müdür yardımcısıyız ikimize birden resen görev çıkıyor ve 2 gün boyunca engelli okulumuz idarecisiz kalıyor!! bu çocukların başına bişey gelirse kim hesabını verecek.. engelli çocuklarımız bu süreçte riskle karşı karşıya.ilçeye soruyoruz en azından birimiz görevlendirilmesin okulunun başında dursun diye yapacak bişey yok diyorlar. hiçbir faydası yok bu uygulamanın. bitirin lütfen.

basogret
Aday Memur
12 Ocak 2025 12:29

sizin resen görevlendirilmeniz YANLIŞ lakin ortak sınavlar okulların röntgenini çekiyor hatta sorular daha da kolaylaştırılmalı OBP ortak sınavlara göre de verilebilinir üniversite sınavında

selcukturkce
Genel Müdür
12 Ocak 2025 16:20

Daha da mı kolaylaştırılmalı? Hiç sınav yapmadan 100 verelim olsun bitsin. Sırf tepki olmasın diye oldukça kolay soruyorlar.

Ortak sınavların hiçbir şeye faydası yok bence.

basogret, 4 hafta önce

sizin resen görevlendirilmeniz YANLIŞ lakin ortak sınavlar okulların röntgenini çekiyor hatta sorular daha da kolaylaştırılmalı OBP ortak sınavlara göre de verilebilinir üniversite sınavında

b3rn4
Müsteşar
12 Ocak 2025 16:43

Aynı okulda bile ortak sınava karşıyım ben. Eski okulumda kendi sınıflarıma bile ortak sınav yapmazdım. Tatil o bu hepsinde farklı yerdeyim hepsinin seviyesi farklı neden hepsine aynı soruları sorayım.

Ortak sınav derdine 2 hafta boyunca her gün 1 dersim haybeye gidiyor. Bazen hep aynı sınıfa denk geliyor.

Ortak sınav olmasa her sınıfta sadece 1 dersim gider sınava.

Ortak sınav gereksiz bir uygulamadır.

lutt
Şube Müdürü
12 Ocak 2025 16:47

Ortak sınav gereksiz bir

Yamyamav
Şef
13 Ocak 2025 23:30

Çocuklar memnun. Bizden kolay soruyorlarmis. O yüzden devam eder

berkaydal
Şef
14 Ocak 2025 01:32

Ortak sınavlar çok kolay.

Türkçe dinleme konuşma getirdiler herkes notunu yükseltti. :)

Amaç doğru ölçme değil. Amaç olduğundan başarılı gösterme. Sene sonunda başarı anlatılır.

ahmetbulut47
Genel Müdür
14 Ocak 2025 07:31

neredeyse tüm öğretmenler şikayetçi olumsuz yanlarını da anlatıyorlar fakat bu sınavları kim çıkardı kime sordular yine asıl mutfaktakilerin yani öğretmenlere danışıldığı kanaatinde değilim bu şekilde ben yaptım oldu ile eğitimde kalite yakalanamaz bu tarzdan vazgeçilmeli bir uygulama be değişiklğolöadan önce öğretmenler işin içinde olmalı olurları alınmadıktan sonra o uygulama sürdürülemez de başarıya da ulaşamaz.

Alex10alec
Şube Müdürü
14 Ocak 2025 09:04

O bir saatte atomu parçalatacaksınız anlaşılan bence çok yerinde bir uygulama böyle de devam etmeli

b3rn4, 4 hafta önce

Aynı okulda bile ortak sınava karşıyım ben. Eski okulumda kendi sınıflarıma bile ortak sınav yapmazdım. Tatil o bu hepsinde farklı yerdeyim hepsinin seviyesi farklı neden hepsine aynı soruları sorayım.

Ortak sınav derdine 2 hafta boyunca her gün 1 dersim haybeye gidiyor. Bazen hep aynı sınıfa denk geliyor.

Ortak sınav olmasa her sınıfta sadece 1 dersim gider sınava.

Ortak sınav gereksiz bir uygulamadır.

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi