Editörler : crops35
12 Ocak 2025 20:18

Nakil

merhaba X belediyesinde zabita olarak Görev yapmaktayım oglumun engelli raporu vardı %99 X belediye oğlumun tedavi gördüğü ildeki belediyelere nakil gitmek istiyorum raporu sunduğum halde olumsuz dönüş sağlıyorlar görev yaptığım bölgede oğluma göre hastane tedavisi yoktur bu konuyla ilgisi bilgisi olan yardımcı olabilir nerelere yazmam lazım nakil olmam için

hsnd
Başbakan Müsteşarı
13 Ocak 2025 11:20

Kurumlar maalesef nakil olmak isteyen personeli kabul etmemekte özgürler. Tamamen idarenin takdirine bırakılmış ancak sizin durumunuzdan ötürü bir şey yapılabilir mi idare hukukuyla ilgilenen bir avukat ile iletişime geçerseniz daha net bilgi alırsınız. Geçmiş olsun.

Kemaleren12
Aday Memur
10 Şubat 2025 03:52

tsk ederim saolun
hsnd, 3 ay önce

Kurumlar maalesef nakil olmak isteyen personeli kabul etmemekte özgürler. Tamamen idarenin takdirine bırakılmış ancak sizin durumunuzdan ötürü bir şey yapılabilir mi idare hukukuyla ilgilenen bir avukat ile iletişime geçerseniz daha net bilgi alırsınız. Geçmiş olsun.

malikane.1999
Daire Başkanı
10 Şubat 2025 06:33

hsnd hocamın dediklerine katılarak birde şunu eklemek istiyorum. Biliyorsunuz iş sadece sizin belediye ile bitmiyor. Gitmek istediğiniz belediyenin başkanıyla konuşup ordan da onay aldınız mı
Kemaleren12, 2 ay önce
tsk ederim saolun

Kemaleren12
Aday Memur
17 Şubat 2025 13:48

gitmek istediğim belediye başkanına bur türlü görüşturme yaptırıyorlar dilekce yazıyorum sadece
malikane.1999, 2 ay önce
hsnd hocamın dediklerine katılarak birde şunu eklemek istiyorum. Biliyorsunuz iş sadece sizin belediye ile bitmiyor. Gitmek istediğiniz belediyenin başkanıyla konuşup ordan da onay aldınız mı

Kemaleren12
Aday Memur
17 Şubat 2025 13:49

çok saolun iyi dileklerin için
Kemaleren12, 2 ay önce
tsk ederim saolun

Kemaleren12
Aday Memur
17 Şubat 2025 22:55

sonuç alınır diyor avukat ama sonrasında sorun olur diye düşünüyorum
hsnd, 3 ay önce

hsnd
Başbakan Müsteşarı
19 Şubat 2025 09:01

Sizin geçerli bir mazeretiniz olduğu için mümkün olabilir.

Kemaleren12, 2 ay önce
sonuç alınır diyor avukat ama sonrasında sorun olur diye düşünüyorum

Kemaleren12
Aday Memur
14 Mart 2025 11:43

benim çalıştığım belediye baskano onay veriyor gitmem icin bir sorun yok
Kemaleren12, 2 ay önce
gitmek istediğim belediye başkanına bur türlü görüşturme yaptırıyorlar dilekce yazıyorum sadece

xvse
Aday Memur
14 Mart 2025 14:36

657-madde 72

(Ek fıkra: 6/2/2014 - 6518/10 md.) İlgili mevzuatı uyarınca verilecek rapora göre kendisi, eşi veya birinci derece kan hısımlığı bulunan bakmakla yükümlü olduğu aile fertleri engelli olan memurların engellilik durumundan kaynaklanan yer değiştirme taleplerinin karşılanması için düzenlemeler yapılır.

hükmünü dilekçenizde dile getirin. Gitmek istediğiniz yer reddederse idare mahkemesinde dava açmanız durumunda karar lehinize olacaktır. sağlıklı günler dilerim.

Kemaleren12
Aday Memur
15 Mart 2025 16:26

peki kaç ay sururer sonuçlanması
xvse, 1 ay önce

657-madde 72

(Ek fıkra: 6/2/2014 - 6518/10 md.) İlgili mevzuatı uyarınca verilecek rapora göre kendisi, eşi veya birinci derece kan hısımlığı bulunan bakmakla yükümlü olduğu aile fertleri engelli olan memurların engellilik durumundan kaynaklanan yer değiştirme taleplerinin karşılanması için düzenlemeler yapılır.

hükmünü dilekçenizde dile getirin. Gitmek istediğiniz yer reddederse idare mahkemesinde dava açmanız durumunda karar lehinize olacaktır. sağlıklı günler dilerim.

Doubleespresso
Aday Memur
17 Mart 2025 16:47

Kendisine uygun kadromuz bulunmamaktadır diye işin içinden sıyrılacaktır.

xvse, 1 ay önce

657-madde 72

xvse
Aday Memur
18 Mart 2025 00:20

İdare mahkemesinin iş yüküne göre değişir. ortalama 1 yıl sürer sanırım
Kemaleren12, 1 ay önce
peki kaç ay sururer sonuçlanması
Toplam 12 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi