Editörler : crops35
13 Ocak 2025 10:05

TCDD hat bakım onarımı

Arkadaşlar mekatronikten Hat bakim onarimci olarak tcdd atanan kişi hangi bölüme yerleştiriliyor sinyali felan dediler ama tam bilgi alamadım bilgisi olan yazabilir mi ?

ElectronicsTech
Aday Memur
15 Ocak 2025 20:57

Sinyalizasyon ve Haberleşme şefliğine ataman olacaktır. Tren yolunda bulunan Sinyal direkleri, ATS magnetleri ve Makaslardan sorumlu olacaksın, hemzemin geçitlerde ki bariyerlerden sorumlu olacaksın.

Bakımlarda röle evleri ve akülerin bulunduğu sistemleri kontrol ve bakımını sağlayacaksın.

Srdr3535
Aday Memur
17 Ocak 2025 09:37

Çok teşekkür ederim hocam ama aklıma takılan bir kaç soru daha var yanıtlarsaniz cok sevinirim.

1. Vardiyalı olarak mi çalışıyoruz?

2. Cumartesi pazar günleri tatil mi?(bana sadece Pazar günlerini tatil olduğu söylendi)

ElectronicsTech, 3 hafta önce

Sinyalizasyon ve Haberleşme şefliğine ataman olacaktır. Tren yolunda bulunan Sinyal direkleri, ATS magnetleri ve Makaslardan sorumlu olacaksın, hemzemin geçitlerde ki bariyerlerden sorumlu olacaksın.

Bakımlarda röle evleri ve akülerin bulunduğu sistemleri kontrol ve bakımını sağlayacaksın.

ElectronicsTech
Aday Memur
17 Ocak 2025 21:34

Vardiya şefliğine göre değişir.

Cumartesi-Pazar tatil

Srdr3535, 3 hafta önce

Çok teşekkür ederim hocam ama aklıma takılan bir kaç soru daha var yanıtlarsaniz cok sevinirim.

1. Vardiyalı olarak mi çalışıyoruz?

2. Cumartesi pazar günleri tatil mi?(bana sadece Pazar günlerini tatil olduğu söylendi)

Srdr3535
Aday Memur
18 Ocak 2025 00:45

Cok teşekkür ederim hocam sayenizde içim rahatladı cok sagolun tekrardan 3

ElectronicsTech, 3 hafta önce

Vardiya şefliğine göre değişir.

Cumartesi-Pazar tatil

Şengezer Leyla
Aday Memur
23 Ocak 2025 16:18

arkadaş çok güzel yanıtlamış

Toplam 5 mesaj