Hocam,
Boş ver. İdare bana üç gün boş gün verdi. Ders programı ona uygun. Ben okulda her dersime girerdim. Beş gün olsa okula giderdim. Siz de elinizde program idarecilerin odasını arşınlayın durun. İdareci sizi beş gün verecek deyiniz.
Sonra birisi de çıksın idare iki kişi girmemiz gereken derse bir kişi girmemize ses çıkarmıyor, sınıf ortamı çay demlemeye uygun beraberce içiyoruz. Her hafta uygulamaya gitmeme gerek yok, gerekli bilgiyi alıyorum. Bunu yapamayanlar idareyi arşınlasın desin.
Başkası da veli gelme ihtimali olduğu için derse gitmiyorum ama nöbetçi öğretmeni görevlendiriyorum, desin.
Herkes kendi ve arkadaşlarının haklarını savunacakken... Her neyse...
Mevzuat bellidir. Öğretmenin gireceği ders saati de ders programının nasıl dağıtılacağı da bellidir. Başarılı idareci eğitim öğretimden en yüksek verim alınması için gerekli tedbirleri alan eğitimin tüm paydaşlarını memnun eden idarecidir.
Hocam,
Boş ver. İdare bana üç gün boş gün verdi. Ders programı ona uygun. Ben okulda her dersime girerdim. Beş gün olsa okula giderdim. Siz de elinizde program idarecilerin odasını arşınlayın durun. İdareci sizi beş gün verecek deyiniz.
Sonra birisi de çıksın idare iki kişi girmemiz gereken derse bir kişi girmemize ses çıkarmıyor, sınıf ortamı çay demlemeye uygun beraberce içiyoruz. Her hafta uygulamaya gitmeme gerek yok, gerekli bilgiyi alıyorum. Bunu yapamayanlar idareyi arşınlasın desin.
Başkası da veli gelme ihtimali olduğu için derse gitmiyorum ama nöbetçi öğretmeni görevlendiriyorum, desin.
Herkes kendi ve arkadaşlarının haklarını savunacakken... Her neyse...
Mevzuat bellidir. Öğretmenin gireceği ders saati de ders programının nasıl dağıtılacağı da bellidir. Başarılı idareci eğitim öğretimden en yüksek verim alınması için gerekli tedbirleri alan eğitimin tüm paydaşlarını memnun eden idarecidir.
kimininduası , 6 gün önce
?Bana verilen böyle?
Kardeşim sana verilen böyleyse itiraz et, ben 5 gün geleceğim okula desene? Gelmiş burada mağduru oynuyor :D ben hayatımda 3 gün okula giden bir kişi duydum onun da eşi kanserdi ve küçücük bebeği vardı. Sen utanmadan koskoca adamsın ama 3 güncük çalışıyorsun ve başkalarını yargılıyorsun, neden böyle deyince de bana verilen böyle diyorsun. Git okula çocuklara faydan olsun, meslek lisesinde çalışmasak bilmeyeceğiz girmediğiniz dersleri ve çocukların halini?
Adam 3 ders için okula gitmeyi nimet sanmış kendine, çoğu insan 1-2 saat ders için 50km yol gidiyor böbürlenmiyor, işte senin gibilerle aynı statü de alıp aynı maaşı almak koyuyor.
Bu arada ikimizde kpss sonuçlarımızı atalım kim öğretmenliği daha çok hak etmiş görelim, isim soyisim yazıp aldığın ünvanla insanlara sallamak kolay :)