Editörler : Pangaea

asimtot321
Aday Memur
28 Ocak 2025 22:29

Doktora yapmak. Uluslar arası SCİ dergilerde yüzlerce makale yayınlamak zor ve meşakkatli bir iştir. Sonuçta bir kazancı da yoktur. Ülkemizde bilime değer verilmiyor. Boş verin.

goztepe1923
Memur
29 Ocak 2025 00:48

tezsiz yl para verip hiçbir işe yaramayan bir diplomacık almaktır. kimse kendini kandırmasın.

spock
Daire Başkanı
31 Ocak 2025 19:29

Lisans diplomasından bir farkı yok hiçbir yerde yazmadım. İma dahi etmedim.

Tezsiz yüksek lisans yapan yüksek lisans yaptım demesin diyorum. Tezsiz yüksek lisans öğrenimi lisansın üstüne 1 yıl ders almaktan başka bir şey değildir diyorum.

Üçüncü kez rica ediyorum: yazdıklarımı okuyunuz.

Kagiş, 2 hafta önce

Ya hocam, mesele doktoraya kabul edilip edilmemek değil! Her tezli yapan da doktora yapmıyor zaten! Sizin yorumlarınızdaki sıkıntı tezsiz yapanları lisans mezunundan farklı görmemeniz!! Ben bu noktaya itiraz ediyorum. Lisans eğitiminden sonra Ales'e girip (o zaman ki adıyla "Les") belli bir puan alıp 2006-2007 yıllarında 4+2 yıl okuyarak tezsiz yüksek lisans yapmışım. Sonra 2020-2021'de Ales şartı olmasa bile akademik not ortalaması ile bir telsiz yüksek lisans programına girip ve bu sefer proje ödevi de hazırlayarak mezun olup yüksek lisans diploması almışım ve siz diyorsunuz ki bunun lisans diplomasından bir farkı yok!!)))) Eee ben de size derim ki: Hadi yaaa!! Yokk yaaa!!

Mesele bu kadar basit aslında.

Kagiş
Müsteşar
31 Ocak 2025 19:42

Yav he hee!

goztepe1923, 1 hafta önce

tezsiz yl para verip hiçbir işe yaramayan bir diplomacık almaktır. kimse kendini kandırmasın.

Kagiş
Müsteşar
31 Ocak 2025 19:44

Artık size cevap yazmayacağım!

spock, 1 hafta önce

Lisans diplomasından bir farkı yok hiçbir yerde yazmadım. İma dahi etmedim.

Tezsiz yüksek lisans yapan yüksek lisans yaptım demesin diyorum. Tezsiz yüksek lisans öğrenimi lisansın üstüne 1 yıl ders almaktan başka bir şey değildir diyorum.

Üçüncü kez rica ediyorum: yazdıklarımı okuyunuz.

Toplam 25 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi