Editörler : E.Kayı Han

Adrian26
Memur
20 Ocak 2025 13:22

Arkadaslar babama terekesi borca batik miras kaldı reddi miras suresi geçtiği için miras hükmen reddi actik lakin istinaf yargitay suresi çok uzun olduğu için umudu kestik adina kayitli bir ev var haciz yapildi ilamli icra oldugu için meskeniyet sikayetininde suresi geçti hacizde çok komik rakam 875 lira yalnız haciz düşmüş 2 yil satis istenmediği için biz evi tanıdık birine devir etmek istiyoruz ne yapmamı önerirsiniz bu borcu ödeyemiyoruz ayrica ödersin miras bize kalıyor ve çok yüklü borcu var murisin

İkm3133
Aday Memur
20 Ocak 2025 13:28

Dediğim gibi 2 türlü yolu var. Ya haczi uygulayıp parayı borca aktaracak ya da blokeye alıp borcunun tamamı bitene kadar bekletecek. Maaş bankan olsa zaten direk alıyor. Bütün mesele 89/1 uygulanıp uygulanmadığı. Onu da uyap vatandaşa e develetinle gir dosya sorgulama var oradan icra dosyası sorgula deyip dosyalarına girip evrak bölümünden tek tek bakman lazım. Varsa orda 89/1 haciz yazıyor. Yoksa sonradan da olabiliyor ara ara kontrol et

ömerali01, 3 hafta önce

tamamına el koyma hakları var mı

katip1988
Şube Müdürü
20 Ocak 2025 14:39

meskeniyette süre yok bildiğim kadarıyla, şikayet davası gibi görülüp karara bağlanması lazım. yargitay kararlarına baktınız mı?

Adrian26, 3 hafta önce

Arkadaslar babama terekesi borca batik miras kaldı reddi miras suresi geçtiği için miras hükmen reddi actik lakin istinaf yargitay suresi çok uzun olduğu için umudu kestik adina kayitli bir ev var haciz yapildi ilamli icra oldugu için meskeniyet sikayetininde suresi geçti hacizde çok komik rakam 875 lira yalnız haciz düşmüş 2 yil satis istenmediği için biz evi tanıdık birine devir etmek istiyoruz ne yapmamı önerirsiniz bu borcu ödeyemiyoruz ayrica ödersin miras bize kalıyor ve çok yüklü borcu var murisin

İnfaz4206
Daire Başkanı
20 Ocak 2025 17:11

Sen diyorsun ki maaşın hepsini gasp ediyo banka iptal ettirenler var kardeşim ben bu işi anlamıyorum yasa kanun var maaşın 4de 1 inden fazlasını kesemez diyor yasa kanun yönetmelik neyse herkes kafasına göre bir kanun uyguluyo allah bu bankaların belasını versin
İkm3133, 3 hafta önce

Dediğim gibi 2 türlü yolu var. Ya haczi uygulayıp parayı borca aktaracak ya da blokeye alıp borcunun tamamı bitene kadar bekletecek. Maaş bankan olsa zaten direk alıyor. Bütün mesele 89/1 uygulanıp uygulanmadığı. Onu da uyap vatandaşa e develetinle gir dosya sorgulama var oradan icra dosyası sorgula deyip dosyalarına girip evrak bölümünden tek tek bakman lazım. Varsa orda 89/1 haciz yazıyor. Yoksa sonradan da olabiliyor ara ara kontrol et

ömerali01
Aday Memur
21 Ocak 2025 14:59

benim icra başka banka gene de kesilir mi

aslan1453aslan
Aday Memur
21 Ocak 2025 21:36

daha açıklayıcı yazarmısınız.. maaşınızdan 4/1 kesilip geri kalana vakıf çöküyordu ve sizde dava bddk vs şikayet dava falan açtınız sonuçmu alamadınız
İkm3133, 3 hafta önce

Dava dilekçe BDDK.. inan ki hicbirsey olmayacak. Hepsini yaptım 0 a 0 elde var 0 oldu.

milli genç
Aday Memur
26 Ocak 2025 23:42

kardeşim bana özelden numaranı verirmsn bende infaz koruma memuruyum Zor durumdayım yol gösterecek kişiye ihtiyacım var
İkm3133, 3 hafta önce

Turksat46
Memur
28 Ocak 2025 10:11

durum nedir ? yardımcı olayım bende. Maaşı sarı banka keser arkadaşlar hukuksuzca hemde.. bende şikayet ettim iade edilmesi için uğraşıyorum. icralık olanada kadar çok zor bri süreç oluyor. icradan korkmayın arkadaşlar. 4 te 1 i sana kalıcak. gerisi ile geçinmeyee çalışın mecbur. ama sakın moralinizi ruhunuzu daraltmayın. bizi bu hale yüksek FAİZLER getirdi...

milli genç, 2 hafta önce
kardeşim bana özelden numaranı verirmsn bende infaz koruma memuruyum Zor durumdayım yol gösterecek kişiye ihtiyacım var
Toplam 28 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi