Editörler : supporters.

Yasaklı
16 Ocak 2025 03:50

Bittim mi ben?

Hızlıca anlatayım. 2020 iktisat mezunuyum. Gezdik dolaştık derslere önem vermedik yani diploma aldım çıktım. Bir süre işsizlik askerlik felan derken hatır gönül bir belediyeye girdik.benle alakasız bir meslekte En düşük memur maaşının biraz altında ama oldukça rahat bir işte senelerce çalıştım. Başka konulardan en son canıma tak etti tazminatımı alıp işi terkettim.

Planım da suydu 2025 kpss girerim merkezi atama ile kendimizi Bi yere atarız. Zaten sınava kadar işsizlik maaşı alıyorum birikimim ve yatırımlarım var. ( gk ve gym çalışmadığım halde 80 civarı çalışırsam 90i geçerim) plan buydu.

Bugün öğrendim ki bu sene ki sınav ile merkezi atama olmuyormus. A grubu b grubu muhabbeti. Bende lisans derslerine dair 0a yakın bilgi var. Bu saatten sonrada zor. Zaten A grubunun ataması da çok zor alımı da az.

Şimdi ne yapacam? İşim rahattı aile evinde kira ödemeden yaşıyordum. Çok ama çok rahat çalışıyordum. Gelirim iyiye yakın giderim yarısı kadar.

Şimdi 2026 sınavını hedeflesem sınava gir atan derken yaş olacak 30. Bu sefer aile sıkıntı çıkaracak.

Özele girmek istemiyorum zaten kendi alanımla ilgili yüzlerce başvuru yaptım olumsuz dönüş bile yok piyasa bitik ölü. Dolu bir cvm de yok.

Ne yapacam ben kafayı yemek üzereyim. Bunca zamandır o kadar boş vakte ve imkana varken hep gezip dolaştım ne sınava girdim ne hazırlandım ne kendimi geliştirdim. Boş vakitlerimi boş işlerle harcadım.

Ne yapacam ben ya

Beyazrus
Aday Memur
16 Ocak 2025 08:55

.

alfa_1
Şef
16 Ocak 2025 09:08

çalışırken de kpss çalışılıyor bütün kurslar böyle adamlar ile dolu. geçmiş olsun ağla sızla fayda etmez bizlere psikolog değiliz ailen kızacak diye erteleme bazı konuları ve anlaşılan tek çıkarın bu derslere odaklan ve atan

ozkanox
Aday Memur
16 Ocak 2025 09:44

mulakatli alimlar oluyor p3 ile tek yil kpss'sinden.. umudu kesme, guzel puan alirsan olur

Burak Eker67
Daire Başkanı
16 Ocak 2025 10:07

belediyede çalışırken çok rahat bir şekilde sınava hazırlanıp atanabilirdin. şimdi işin zor. alım sayısı da azaldı. yapacak bir şey yok. gezmeye devam et.

Drlecter97
Yasaklı
16 Ocak 2025 10:55

Ailenin kızması ayrı evden göndermesi ayrı. Doğru ağladım sizlandim sizde psikolog değilsiniz ama belki yaşadığımı yaşayan vardır belki farklı bir bakış açısı kaçırdığım bir nokta arıyorumdur

alfa_1, 3 hafta önce
çalışırken de kpss çalışılıyor bütün kurslar böyle adamlar ile dolu. geçmiş olsun ağla sızla fayda etmez bizlere psikolog değiliz ailen kızacak diye erteleme bazı konuları ve anlaşılan tek çıkarın bu derslere odaklan ve atan

Drlecter97
Yasaklı
16 Ocak 2025 10:57

Çok haklısın ve bende yazımda pişmanlığımı ifade ettim

Burak Eker67, 3 hafta önce

belediyede çalışırken çok rahat bir şekilde sınava hazırlanıp atanabilirdin. şimdi işin zor. alım sayısı da azaldı. yapacak bir şey yok. gezmeye devam et.

Drlecter97
Yasaklı
16 Ocak 2025 10:58

Araştırma ve analizim sonucu içinde bulunduğum durumlar neticesinde bu ihtimalin çok çok çok düşük olduğunu görüyorum

ozkanox, 3 hafta önce

mulakatli alimlar oluyor p3 ile tek yil kpss'sinden.. umudu kesme, guzel puan alirsan olur

Drlecter97
Yasaklı
16 Ocak 2025 13:53

Yazan olmaz mı

Drlecter97
Yasaklı
16 Ocak 2025 22:24

Okuyan bir mesaj atıp gitse çok güzel olurdu

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler