Editörler : swat3410

RedBull001
Şef
20 Ocak 2025 01:29

Neden eksiliyorsunuz anlamıyorum, size 2. Şarka gidin demedim, gitmeyin tabii ki de ama ben gitmiyim de diğerleri ne halleri varsa görsün modundan çıkın diyorum. Senin düzenin var da öbürünün yok mu? Adam bugün şarka giderse emekli olana kadar 3. 4.ye gider diyorum. Daha mantıklı daha herkesin memnun olacağı öneriler sunun diyorum. Not: ben şu an şark ilindeyim beni iki durum da bağlamıyor.

RedBull001, 3 hafta önce

Ee adamın önünde 30 sene daha meslek var, sen 2.ye gitme diye o meslek hayatında nerdeyse 4. Şarka mı gitsin? Hep bencil hep saçma talepler. Torpilliler gitsin de tepkini torpilliye göster. Adam istanbulda ankarada dibin dibinde çalışıyor, ipka veriyor, yönetim de yeni eşşek bulana kadar elimdekini tutayım diyor. Herkes memnun bu adamın suçu ney de emekli olana kadar 4. hatta 5. şarka geliyor? Şark illeri azaltılsın de, terör tazminatı lojman sayısı arttırılsın doğu cazip hale getirilsin de neden bana bi şey olmasın da millet yansın derdindesiniz ya?

mfg04
Aday Memur
20 Ocak 2025 01:38

Anlamadığınız konu şu kardeşim. Ben 3 yıl şark yaptım.Ben şark hizmetimi bitirdiğim zaman 1 yıl daha kal 2.şark hizmetini denilseydi bir yıl daha kalır.coluk çocuğum küçükken bitirir gelirdim.bu haksizlik.şimdi şarka gidecek kişi bunu bilerek gidiyor ve fazla kalıp ikisini yapıp dönüyor.bu haksızlık degilmi
RedBull001, 3 hafta önce

Neden eksiliyorsunuz anlamıyorum, size 2. Şarka gidin demedim, gitmeyin tabii ki de ama ben gitmiyim de diğerleri ne halleri varsa görsün modundan çıkın diyorum. Senin düzenin var da öbürünün yok mu? Adam bugün şarka giderse emekli olana kadar 3. 4.ye gider diyorum. Daha mantıklı daha herkesin memnun olacağı öneriler sunun diyorum. Not: ben şu an şark ilindeyim beni iki durum da bağlamıyor.

RedBull001
Şef
20 Ocak 2025 02:00

Haksızlık ama bu haksızlığı bugün şarka gidenler sana yapmadı. Kaldı ki zamanında tek şarkken bugün birden fazla şark çıkaranlar yarın 3+1 yapıp çift şark yapanlara bir haksızlık yapıp 10 yıl sonra tekrar göndermeye çalışmayacaklarının bir garantisi mi var? Ben şarktayım ve +1 de olsa çift yapmayı düşünmüyorum çünkü 10 yıl sonra, bugün bu kadar çok şark ili varken, değil ilk şarkını 2 şarkını yapmamış personel bile kalmayacak. O zaman ne olacak hadi kardeşim yürüyün 3. Şarka diyecekler ve sana yapılan haksızlık bizlere de yapılacak. O yüzden şark illerinin sayısının azaltılmasını isteyelim, şarkın daha cazip hale getirilmesini ve personelin en azından bir kısmının gönüllü şarka gitmek istemesini sağlayacak şartları isteyelim diyorum.

mfg04, 3 hafta önce
Anlamadığınız konu şu kardeşim. Ben 3 yıl şark yaptım.Ben şark hizmetimi bitirdiğim zaman 1 yıl daha kal 2.şark hizmetini denilseydi bir yıl daha kalır.coluk çocuğum küçükken bitirir gelirdim.bu haksizlik.şimdi şarka gidecek kişi bunu bilerek gidiyor ve fazla kalıp ikisini yapıp dönüyor.bu haksızlık degilmi

mfg04
Aday Memur
20 Ocak 2025 02:25

10 yıl önce senin gibi konuşuyordum.kesinlikle +1 i yap
RedBull001, 3 hafta önce

Haksızlık ama bu haksızlığı bugün şarka gidenler sana yapmadı. Kaldı ki zamanında tek şarkken bugün birden fazla şark çıkaranlar yarın 3+1 yapıp çift şark yapanlara bir haksızlık yapıp 10 yıl sonra tekrar göndermeye çalışmayacaklarının bir garantisi mi var? Ben şarktayım ve +1 de olsa çift yapmayı düşünmüyorum çünkü 10 yıl sonra, bugün bu kadar çok şark ili varken, değil ilk şarkını 2 şarkını yapmamış personel bile kalmayacak. O zaman ne olacak hadi kardeşim yürüyün 3. Şarka diyecekler ve sana yapılan haksızlık bizlere de yapılacak. O yüzden şark illerinin sayısının azaltılmasını isteyelim, şarkın daha cazip hale getirilmesini ve personelin en azından bir kısmının gönüllü şarka gitmek istemesini sağlayacak şartları isteyelim diyorum.

RedBull001
Şef
20 Ocak 2025 03:09

Valla hayat ne getirir bilmiyorum ama düşünmüyorum dediğim gibi çünkü güvenmiyorum, bu meslekte yarını düşünmeyi bıraktım bugünüm güzel olsun yarını yarın düşünürüz şefim

mfg04, 3 hafta önce
10 yıl önce senin gibi konuşuyordum.kesinlikle +1 i yap

ghost_TURK
Memur
22 Ocak 2025 22:30

Boyundan büyük laflar etme altında kalırsın.

Toros101, 3 hafta önce

Bence öyle daha boktan olur. Polis polis ken polissin kuyusunu kazıyor meslekten geçme kendini bilmezler fiyocularla yarışıyor polise mobingde. Hiyerarşi sicil sorununu çözümü tek yolu herkesin kendi yerini kıdeminin bilincinde olup ona göre hareket etmesi, askerdeki devrecilik gibi donunu yıkatmak mı istiyor sicilliler. Sıracılığı kabul ederim de abuk sabuk devreciliği benim kafam basmaz. Kendi işini başkasına yüklemenin sicili olmaz. Herkes işini yapsın.

Bu toplantılardan da bize bir cacık çıkmaz. Bit Beyler yine keyfini düşünür. Ne disiplin mevzuatından ne mobingi önlemeden çalışma saatlerinden lojman sorunundan angarya görevlerden bahseden yok.

Asıl sorunlarımız bunlar. Buna çözüm olmadıktan sonra bana ne. Teşkilatı düzeltmek istiyorsak en başta amirlerin rütbelerin şu sorumsuzluğunun üstesinden gelmek gerekiyor Bizim tek tarafımız hasmıkız rütbeliler. Adamların bir iş yaptığı yok sorumlulukları yok tepemizde zevki sefa yapıyorlar.

Proletariat
Daire Başkanı
22 Ocak 2025 23:56

Seni çok iyi anlıyorum devrem. Emniyette uzun süreli plan yapmak üzücü sonuçlar doğurabiliyor. Bu yüzden gel dediklerinde gelip gut dediklerinde gideceksin. Bi bakmışsın bu yıl 2.şarkı kaldırıp 10 sene sonra personel yetersizliği diyip 2 ve daha fazla şark görevi diye yeni yönetmelik bile çıkarabilirler ancak size tavsiyem şark batı doğu vs vs konusunda ziyade şark illerinde kalabildiğiniz kadar kalın eminim ki şu an en kötü şark ili bile birçok iyi batı ilinden görece daha iyidir. Yani iki şark yap kafanı rahat tut demek değil kastım orada kalmak çok daha mantıklı geliyor şu süreçte. Eğer kaldığınız yer iyiyse tadından yenmez birde. Ekonomik olarak batı pahalı çalışma olarak ağır arkadaşlık ekipcilik neredeyse yok. Ben şafak sayıyordum şark ilindeyken üstelik ailemin bulunduğu şehire geldim doğduğum büyüdüğüm arkadaşlarımın olduğu yere ama ne vakit kalıyor nede Ekonomik olarak süreç iyi işlemiyor. Çocuğumun tedavi sürece İnşaALLAH güzel bir şekilde biterse gönüllü yazmayı ve gidip en az 5 6 sene kalmayı düşünüyorum. Hesapta ettim lojmanda kalırsam diye sadece lojmanda kalırsam 5 senede sıfır araba parası kiradan kar ediyorum üstelik operasyon tazminatı ve oradaki ucuzlukta cabası yani iki adet sıfır araba parası ve neredeyse 1 ev parası yapıyor(eşim de pm) Beni ekonomik olarak değilde ortam arkadaşlık daha samimi olduğu ve çalışma sisteminin oradaki rahatlığı cezbediyor. Yahu her hafta istememe rağmen sınav görevi çıkıyor birde ufacık birşeye istirahat bozuluyor(karakol grup personeliyim) gerçekten çileden çıkarıyorlar. Uzun yazdım belkide içimi dökmek istedim ama şarkta mutluysan kalabildiğiniz kadar kalın macera aramaya gerek yok. Yani biz batıdayız hergün sahil deniz orman gezintisi vs vs yapmıyoruz bugün öğlen 3 gibi kalktım günüm bitti....
RedBull001, 3 hafta önce

RedBull001
Şef
23 Ocak 2025 01:37

Şefim şarkın ucuzluğu falan kalmamış, ben büyükşehirden geldim burda çöl manzaralı 2+1lere büyükşehir cadde üstü daire kirasından fazla istiyorlar, ortam arkadaşlık da eskide kalmış. Terör tazminatı desen tavanı 7700 civarı, çalıştığın birim de boktansa buranın da en ufak cazibesi kalmıyor. Yaşım çok genç değil ama genç, buralar ömürden götürüyor. Hiç büyük paralar biriktiririm diye hayallerle gelme, belki büyükşehirden biraz daha fazla kenara atabilirsin, o da ucuz diye değil harcayamacağındandır. Haricinde bir numarası yok buranın. Bitireceğim günü polis okulu şafağı gibi sayıyorum.

Proletariat, 2 hafta önce
Seni çok iyi anlıyorum devrem. Emniyette uzun süreli plan yapmak üzücü sonuçlar doğurabiliyor. Bu yüzden gel dediklerinde gelip gut dediklerinde gideceksin. Bi bakmışsın bu yıl 2.şarkı kaldırıp 10 sene sonra personel yetersizliği diyip 2 ve daha fazla şark görevi diye yeni yönetmelik bile çıkarabilirler ancak size tavsiyem şark batı doğu vs vs konusunda ziyade şark illerinde kalabildiğiniz kadar kalın eminim ki şu an en kötü şark ili bile birçok iyi batı ilinden görece daha iyidir. Yani iki şark yap kafanı rahat tut demek değil kastım orada kalmak çok daha mantıklı geliyor şu süreçte. Eğer kaldığınız yer iyiyse tadından yenmez birde. Ekonomik olarak batı pahalı çalışma olarak ağır arkadaşlık ekipcilik neredeyse yok. Ben şafak sayıyordum şark ilindeyken üstelik ailemin bulunduğu şehire geldim doğduğum büyüdüğüm arkadaşlarımın olduğu yere ama ne vakit kalıyor nede Ekonomik olarak süreç iyi işlemiyor. Çocuğumun tedavi sürece İnşaALLAH güzel bir şekilde biterse gönüllü yazmayı ve gidip en az 5 6 sene kalmayı düşünüyorum. Hesapta ettim lojmanda kalırsam diye sadece lojmanda kalırsam 5 senede sıfır araba parası kiradan kar ediyorum üstelik operasyon tazminatı ve oradaki ucuzlukta cabası yani iki adet sıfır araba parası ve neredeyse 1 ev parası yapıyor(eşim de pm) Beni ekonomik olarak değilde ortam arkadaşlık daha samimi olduğu ve çalışma sisteminin oradaki rahatlığı cezbediyor. Yahu her hafta istememe rağmen sınav görevi çıkıyor birde ufacık birşeye istirahat bozuluyor(karakol grup personeliyim) gerçekten çileden çıkarıyorlar. Uzun yazdım belkide içimi dökmek istedim ama şarkta mutluysan kalabildiğiniz kadar kalın macera aramaya gerek yok. Yani biz batıdayız hergün sahil deniz orman gezintisi vs vs yapmıyoruz bugün öğlen 3 gibi kalktım günüm bitti....

Salih Bozok
Aday Memur
23 Ocak 2025 04:02

Muabbetinizi ya özelden yapın yada başka başlığa geçin

Proletariat, 2 hafta önce
24 Ocak 2025 00:47

Sanane salih

Salih Bozok, 2 hafta önce

Muabbetinizi ya özelden yapın yada başka başlığa geçin

batu0664
Aday Memur
24 Ocak 2025 02:22

Batıdan batıya neden gelsin. Kadro ataması yaptıktan sonra boş kalan yerlere polis okulu mezunu ataması yaparlarsa sorun çözülür. Eskiden zaten böyleydi. Yeter ki ypmak istesinler.
rashimuss, 3 hafta önce

Eee 2.şark kalksa batıdan batıya tayin gelse ne degismis olacak

siyahbeyaz88
Genel Müdür
24 Ocak 2025 08:27

ikinci şark muhabbeti 2013 te mi çıktı ondan sonra mesleğe girenler yapacak öncekileri bağlamaz nokta
RedBull001, 3 hafta önce

RedBull001
Şef
24 Ocak 2025 15:54

Bu kafayla öyle bir bağlar ki kendini bi anda şark tercih listesi oluştururken bulursun :) bundan keyif almıyorum yanlış olmasın, sadece bencil ve bireysel hareketle hiçbir şey elde edilemez, yıllardır edilemediği gibi 3 nokta :)

siyahbeyaz88, 2 hafta önce
ikinci şark muhabbeti 2013 te mi çıktı ondan sonra mesleğe girenler yapacak öncekileri bağlamaz nokta
Toplam 53 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi