Bazıgünler
Aday Memur
04 Şubat 2025 19:44

olur devrem
ozerrrr, 1 yıl önce
kardeşim özelden detaylı anlatıyım

ozerrrr
Şube Müdürü
04 Şubat 2025 20:20

hiç uzatmadan anlatmaya çalışacağım. eminim ki birilerinin işine yarayacak çünkü ben çektim. bundan sonra böyle yaşamaktansa ölmek hayırlıdır diye düşünmüştüm. 3 yıl, 2yıl, toplamda 5 yılım başdönme hissiyatıyla ömrümden geçti gitti. aklınıza gelen tüm ilgili bölümlere gittim. isim yapmış hastanelerin profösörlerine dünya para harcadım. ( kulak burun boğaz, göz, kalp, beyin, nöroloji vs..) en son nöroloji profösörüne bir başka profösör yönlendirdi. boyundan beyine giden kan akımında çok az miktarda azalma var dedi. doktor 1 adet hap yazacağını yanında da hafif bir antidepresan yazacağını (cipralex) söyledi. polisim dediğimde hiç bir sıkıntı olmayacağını nörolojik olarak raporlu yazacağını söyledi. gerçektende hiç bir sıkıntı olmuyor çok araştırtım. sonuçta nöroloji profösörü durumu biliyor. tabi ben yine inanmayarak çaresizlikten ilaçları düzenli olarak kullandım. 10- 15 gün civarı kullandığımda tamamen baş dönmemin geçtiğini oturup ağladığımı hatırlıyorum. doktorumu hemen gittim ve beni hayata dönderdiği için teşekkür ettim. ilaçları 6 ay kullandım bıraktım. 7 yıldır uğramadı. bazen aklıma geliyor kırkmuyor değilim. kesinlikle ve kesinlikle çok ani sinir, üzüntü,sigara, alkol ciddi anlamda tetikliyor. not: (nöroloji doktoru boyundan beyne giden kan akımında bir sıkıntı görünmediğini söylese bile durumu açıkça anlatın raporlu antidepresan yazsın ve kullanın hiç bir sıkıntı olmaz). umarım faydam olmuştur. Allah şifa versin.

Bazıgünler
Aday Memur
04 Şubat 2025 21:43

BENİMDE GİTMEDİGİM BÖLÜM KALMADİ DEDİGİNİZ GİBİ BENDE YÜZDE YÜZ PSKİKOJİK OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM. VERDİĞİN BİLGİLER İCİN COK COK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN..
ozerrrr, 1 yıl önce
hiç uzatmadan anlatmaya çalışacağım. eminim ki birilerinin işine yarayacak çünkü ben çektim. bundan sonra böyle yaşamaktansa ölmek hayırlıdır diye düşünmüştüm. 3 yıl, 2yıl, toplamda 5 yılım başdönme hissiyatıyla ömrümden geçti gitti. aklınıza gelen tüm ilgili bölümlere gittim. isim yapmış hastanelerin profösörlerine dünya para harcadım. ( kulak burun boğaz, göz, kalp, beyin, nöroloji vs..) en son nöroloji profösörüne bir başka profösör yönlendirdi. boyundan beyine giden kan akımında çok az miktarda azalma var dedi. doktor 1 adet hap yazacağını yanında da hafif bir antidepresan yazacağını (cipralex) söyledi. polisim dediğimde hiç bir sıkıntı olmayacağını nörolojik olarak raporlu yazacağını söyledi. gerçektende hiç bir sıkıntı olmuyor çok araştırtım. sonuçta nöroloji profösörü durumu biliyor. tabi ben yine inanmayarak çaresizlikten ilaçları düzenli olarak kullandım. 10- 15 gün civarı kullandığımda tamamen baş dönmemin geçtiğini oturup ağladığımı hatırlıyorum. doktorumu hemen gittim ve beni hayata dönderdiği için teşekkür ettim. ilaçları 6 ay kullandım bıraktım. 7 yıldır uğramadı. bazen aklıma geliyor kırkmuyor değilim. kesinlikle ve kesinlikle çok ani sinir, üzüntü,sigara, alkol ciddi anlamda tetikliyor. not: (nöroloji doktoru boyundan beyne giden kan akımında bir sıkıntı görünmediğini söylese bile durumu açıkça anlatın raporlu antidepresan yazsın ve kullanın hiç bir sıkıntı olmaz). umarım faydam olmuştur. Allah şifa versin.

tevbekar
Aday Memur
08 Şubat 2025 19:12

Abi şuan antidepresan kullanıyorum kan akımını hızlandıran diğer ilacın ismini yazabilir misin? E nabızdan bulabilirsen çok sevinirim.
ozerrrr, 1 yıl önce

ozerrrr
Şube Müdürü
08 Şubat 2025 20:13

nootropil

Bazıgünler
Aday Memur
08 Şubat 2025 20:17

Gardaşim durumub nasıl gelişme var mı id konusunda durum nedir?
tevbekar, 1 yıl önce
Abi şuan antidepresan kullanıyorum kan akımını hızlandıran diğer ilacın ismini yazabilir misin? E nabızdan bulabilirsen çok sevinirim.

tevbekar
Aday Memur
08 Şubat 2025 21:03

Teşekkür ediyorum abi.
ozerrrr, 1 yıl önce
nootropil

tevbekar
Aday Memur
08 Şubat 2025 21:04

Antidepresana devam sporu bırakmak zorunda kaldım ağırlıkta gözlerim kararıyordu. Geçer mi geçmez mi inan bilmiyorum şefim.

inter44
Aday Memur
08 Şubat 2025 22:24

Ne zamandır kullanıyorsun. Faydasını gördün mü peki.

tevbekar, 1 yıl önce
Antidepresana devam sporu bırakmak zorunda kaldım ağırlıkta gözlerim kararıyordu. Geçer mi geçmez mi inan bilmiyorum şefim.

ColmanınBandanası
Aday Memur
08 Şubat 2025 22:49

betaserc yazdırsada birşey olmaz defalarca yazdırıp kullandım
polizei3434, 1 yıl önce
Betaserc kullanın ve sakinleştirici bir ilaç tavsiyesi alın onu reçeteye yazdırmadan parayla alın

tevbekar
Aday Memur
09 Şubat 2025 13:21

10 gün oldu şefim. Özer abinin dediği ilacı aldım nootropil onuda yeni kullanmaya başladım. İnşallah faydası olacak inanıyorum.
inter44, 1 yıl önce

Ne zamandır kullanıyorsun. Faydasını gördün mü peki.

tevbekar
Aday Memur
11 Şubat 2025 17:38

Şefim nootropili ne kadar süre kullandın. Anti depresanı 6 Ay boyunca kullanacağım, nootropili kullandığımdan beri kendimi iyi hissediyorum. 1 kutu bitirmem yeterli mi yoksa 6 Ay boyunca mı kullanayım.
ozerrrr, 1 yıl önce
nootropil

yasox
Aday Memur
01 Ekim 2025 21:56

Arkadaşlar bende bu hastalığa yakalandım. hayat kalitem düştü ve uyku bozukluğu yaptı son 10 gündür işe gidemiyorum. görev dönüşü hastalık kapmışım şiddetli kusma sonrası vücut dehidrasyona uğramış. daha sonra bu hastalık başladı ne tetikledi bilmiyorum. sizden ricam şifa bulan arkadaşımız bana özelden dönüş yapabilir mi?

yalnızkurt3847
Aday Memur
04 Ekim 2025 10:19

çok faydalı bir paylaşım olmuş herkese teşekkürler, acil şifalar

insaatçıteknisyen
Şube Müdürü
04 Ekim 2025 10:48

dehidrasyon sonra vücut için önemli olan mineraller vitaminler çok azalıyor bu ciddi anlamda vücudu sarsıyor magnezyum potasyum b12 d vit bunlara baktırın mutlaka dr kontrolünde vitamin kompleks kullanın tavsiyem
yasox, 4 ay önce
Arkadaşlar bende bu hastalığa yakalandım. hayat kalitem düştü ve uyku bozukluğu yaptı son 10 gündür işe gidemiyorum. görev dönüşü hastalık kapmışım şiddetli kusma sonrası vücut dehidrasyona uğramış. daha sonra bu hastalık başladı ne tetikledi bilmiyorum. sizden ricam şifa bulan arkadaşımız bana özelden dönüş yapabilir mi?

yasox
Aday Memur
04 Ekim 2025 16:32

hocam değerlerim şu an normal ama vertigo geçmedi. bu hastalık beni ve ailemi çok etkiledi. çocuklarımla düzgünce vakit geçiremiyorum. ayrıca 2 saatte bir uyanıyorum bu yüzden uykumda verimli değil baş dönmesi çok fena bir şey rabbim kimseye bunu yaşatmasın

Gzgnsd
Aday Memur
05 Ekim 2025 00:36

Vertigodan gihe geçen var mı

05 Ekim 2025 14:08

devrem son durum nedir nootropil işe yaradı mi yaradıysa ne kadar ve nasıl kullandın
tevbekar, 1 yıl önce
10 gün oldu şefim. Özer abinin dediği ilacı aldım nootropil onuda yeni kullanmaya başladım. İnşallah faydası olacak inanıyorum.
06 Ekim 2025 07:36

abi nasıl kullanilacak bu ilaç
ozerrrr, 1 yıl önce
nootropil
08 Ekim 2025 21:21

kimse bilmiyor mu
Toplam 60 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi