Editörler : Lanet
16 Ocak 2025 14:49

1 gram altın Fiyatı: 4.500 TL- 5.000 TL

yatırım tavsiyesi değildir. Siz araştırın bakın bakalım ne olacak.. Efendim ne zaman olacak. olur olur. siz yeterki yatırım yapmayı ve tasarruf etmeyi öğrenin.

Bence tabi.

kim ne alırsa alsın ben bilmem.. Anlamam..

BorsaSTock
Genel Müdür
16 Ocak 2025 16:37

sabırlı olun

karamamba06
Aday Memur
16 Ocak 2025 19:23

altın tabi ki günümüzde güvsnli liman.geçen sene %50 civarı enflasyon vardı, altın da %50 artmış yani parayı koruyor paraya değer kaybettirmiyor, fakat 1.5 milyona kadar güzel bir yatırım aracı.1.5milyon ve üstü parası olan bence ev almalı ev hem güvendir hem de gün geçtikçe ev alma umudumuzdan uzaklaşıyoruz malesef ytd

BorsaSTock
Genel Müdür
17 Ocak 2025 09:02

aynen öyle.

Bi kere evi olmayan ev almalı. Eğer mümkünse de araba da alsın.

Kesinlikle ev paranız varsa ev almak yerine "du şurdan şu hisseyi alayım burdan şu altını alayım, oradan bitcoin alayım" diye düşünülmemelidir. "VAY BİRİ DEDİ Kİ ŞUNU AL BUNU AL" bunlar tamamen yanlış şeyler.

Ev paranı ev için biriktirdin gidilip alınır.

karamamba06, 2 ay önce

altın tabi ki günümüzde güvsnli liman.geçen sene %50 civarı enflasyon vardı, altın da %50 artmış yani parayı koruyor paraya değer kaybettirmiyor, fakat 1.5 milyona kadar güzel bir yatırım aracı.1.5milyon ve üstü parası olan bence ev almalı ev hem güvendir hem de gün geçtikçe ev alma umudumuzdan uzaklaşıyoruz malesef ytd

BorsaSTock
Genel Müdür
22 Ocak 2025 16:29

sabırlı olun..

ÇOTANAK
Başbakan Müsteşarı
26 Ocak 2025 19:04

Sarı kafa; başkanlığı döneminde İran'a da sataşacaktır, kuvvetle muhtemel İran'ın parçalanması için elinden geleni yapacaktır. Sarı kafanın iktidarı döneminde, ABD ile İran'ın doğrudan olmasa bile vekalet savaşları yapacağını düşünüyorum. Böyle bir ortamda altının gram fiyatını kimse tutamaz.

Devrim XYZ
Aday Memur
16 Şubat 2025 18:59

Altın fiyatlarını abd belirliyor.

ilgyaman
Aday Memur
17 Şubat 2025 15:03

altın her zamanki gibi güvenli liman olarak görülmeye devam edecek

fener66
Müsteşar Yardımcısı
10 Mart 2025 20:46

umarım yükselmez bu seviyelerde kalsın :)
Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi