Editörler : swat3410

ÖTÇ66
Aday Memur
19 Ocak 2025 23:11

emin ol katsayı 3.0 olacak..üye olmayanlar pişman olacak emekliliğini yakın..oyakta mecburi..

hızlı32
Aday Memur
20 Ocak 2025 08:29

senin verdiğin hesaplama ile ( 277×2861×1.08+73718) 929 bin çıkıyor lakin bende görünen 888 bin .bir yanlışlık mi var acaba.

siyahbeyaz88
Genel Müdür
20 Ocak 2025 08:41

zorunlu üyelik olmazsa yatırdığınız ana parayı bile alamayacaktınız:)

yaman32
Memur
20 Ocak 2025 09:41

Mesleğe girdiğim ilk yıllarda; sakın amirlik sınavına girme, sorumluluğa gerek yok dediler. Sonradan araştırdım ki, bu kişiler ya sınava girip kazanamayanlar, yada kendilerini çapsız görüp sınava girmeyenlerdi.

Yine sakın lojmanda oturma dediler, sonradan öğrendim ki bu kişiler lojmanda oturmuşlar, puanları tekrar oturmak için elverişli değil.

Yine, sakın polsan a üye olmayın, sizin paranızı size faiz ile veriyorlar dediler, her ay gıram altın al dediler, sonradan öğrendik ki bu arkadaşlar polsan a hiç üye olmamışlar, yada sonradan ortaklıktan çıkmışlar. Ben allahtan ki onların dediklerinin üçünü de dinlemedim. BES imde var, POLSAN ım da var, SGK dan da emekli olacağım, inşallah üçünden bugün emekli olsam güncel fiyatlarla 3 milyon lira alıyorum. Gram altın biriktirmeyle bu iş bende olmazdı, ha sende olabilir, sen sebat gösterirsin 360 ay boyunca gram altın alır koyarsın. Değerlendirme sizlere kalmış.

mohikan 26
Şef
20 Ocak 2025 15:10

Katılıyorum.Bence de eskisi gibi olsun. Şu anda emekli olsak ne kadar alacağımızı görmek istiyorum. Mail atalım

Ridak76, 3 hafta önce

Arkadaşlar polsan a hep birlikte mesaj atalım ve eskiden olduğu gibi şuanda emekli olursam ne kadar ikramiye alırım bölümü tekrardan konmalı yoksa kafalarda şaibeyi var mı sorusuna oluşacak

20 Ocak 2025 19:16

Polsanda ne gibi değişikler oldu arkadaşlar. tamamlayıcı emeklilik gibi birşey söyleniyordu. iyi bir düzenleme olduysa belki üye olurum.

Alpayderler
Aday Memur
22 Ocak 2025 20:17

bu rakamlar emeklilik yılı ile ilgili mesela 2030 emekli olacak kişiyle 2040 da emekli olacak kişi sandıktan farklı oranda emekli yardımı alacak ve bu rakamlar her yıl güncellenecek
hızlı32, 3 hafta önce
ben 277 ay dir üyeyim.bende neden 889 bin .sende217 ay üyelik neden 1184bin anlamadım!

antikx
Şef
23 Ocak 2025 00:02

Polsan üyeliğinin ilk 10 yılında pek birsey beklememek lazım para biriktikce temettü ve gelen zamlar ile güzel bir birikim oluyor, emeklilikte ekstra bir gelir oluyor ki üyeliğin neredeyse 10. Yılından sonra temettuler aidat parasını geçiyor ve 1 yılda alınan temettü yıl boyu yatırdığın aidata denk geliyor. Şuraya yatirsan şu kadar kazanırsın vs. bırakalım bu işleri yapan onuda yapsın. Polsan üyesi olmayanlar ileride üzülür.

Ridak76
Aday Memur
24 Ocak 2025 18:02

İnternet sitesine tahmini eklenmiş güzel olmuş. Bende ve çevremde konuştuğum tüm arkadaşlarda kafasında soru işaretleri oluştu. Ben ocak ayı itibariyle 377 ay sonrasında polsan artı cep telefonu uygulamasına tahmini emeklilik yüklenmeden önce şanda emekli olursam 904 000 tl emekli ikramiyesi alacağım belirtiliyordu. Tahmini emeklilik hesabıma göre kalan ay sayısı 66 ay şuandaki aidatım 2861 tl 66*2861+904 000=1.092 826 tl ama tahmini emeklilikte enflasyon 2.5 eklenmiş hali bile 1 076 449 bu durumda 16 377 eksik çıkıyor bu yanlışın düzeltilmesini eskisi gibi şuanda emekli olsam bölümünün tekrardan açılmasını talep ediyorum Ben mesaj attım

mohikan 26, 3 hafta önce

Katılıyorum.Bence de eskisi gibi olsun. Şu anda emekli olsak ne kadar alacağımızı görmek istiyorum. Mail atalım

Ridak76
Aday Memur
24 Ocak 2025 18:04

İnternet sitesine tahmini eklenmiş güzel olmuş. Bende ve çevremde konuştuğum tüm arkadaşlarda kafasında soru işaretleri oluştu. Ben ocak ayı itibariyle 377 ay sonrasında polsan artı cep telefonu uygulamasına tahmini emeklilik yüklenmeden önce şanda emekli olursam 904 000 tl emekli ikramiyesi alacağım belirtiliyordu. Tahmini emeklilik hesabıma göre kalan ay sayısı 66 ay şuandaki aidatım 2861 tl 66*2861+904 000=1.092 826 tl ama tahmini emeklilikte enflasyon 2.5 eklenmiş hali bile 1 076 449 bu durumda 16 377 eksik çıkıyor bu yanlışın düzeltilmesini eskisi gibi şuanda emekli olsam bölümünün tekrardan açılmasını talep ediyorum Ben mesaj attım

Ridak76, 3 hafta önce

Arkadaşlar polsan a hep birlikte mesaj atalım ve eskiden olduğu gibi şuanda emekli olursam ne kadar ikramiye alırım bölümü tekrardan konmalı yoksa kafalarda şaibeyi var mı sorusuna oluşacak

Murat kartal 0155
Aday Memur
25 Ocak 2025 10:40

aynen. arkadaşlar artı ıygulamasında mesaj atabilirsiniz ben yarın emekli olsam ne alacağımı öğrenmek istiyorum hadi tamam tahmini alacağım iyi olmuş ama diğer hesabı neden kaldırdınız ikiside oldun ve temmetüler hakemlimiş para üzerinden yatırılsın

Berkem1176
Memur
25 Ocak 2025 11:59

polsani arayıp bilmem kaçı baglatip sesli yanıt sisteminden güncel emeklilik miktarınızı öğrenebilirsiniz diyorlar. bende program üzerinden mesaj attim. eskisi gibi başka bir pencere açarak güncel emeklilik tutarinida gelecekteki ile birlikte gösterebilirsiniz dedim. sizde mesaj atın

cimbom6028
Şube Müdürü
25 Ocak 2025 15:07

bu konuya katılıyorum ama zorunlu olduğu için ilerleyen zamanlarda iyi olacağı kesin Oyak kadar iyi olması için en az 15 yıl gerekiyor üye sayısının artması lazım şuan üye sayısı 140 bin 15-20 yıla 350 bin civarı olur işte tam burda her şey Oyak gibi olacak hep beraber göreceğiz
siyahbeyaz88, 3 hafta önce
zorunlu üyelik olmazsa yatırdığınız ana parayı bile alamayacaktınız:)

a.kerim-71
Memur
29 Ocak 2025 22:56

Polsan üyelere mesaj attı. Güncel emeklilik yardımı miktarlarını da ekleyeceklermiş. Bekliyoruz bakalım.

Berkem1176, 2 hafta önce
polsani arayıp bilmem kaçı baglatip sesli yanıt sisteminden güncel emeklilik miktarınızı öğrenebilirsiniz diyorlar. bende program üzerinden mesaj attim. eskisi gibi başka bir pencere açarak güncel emeklilik tutarinida gelecekteki ile birlikte gösterebilirsiniz dedim. sizde mesaj atın
Toplam 74 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi