Editörler : crops35
17 Ocak 2025 00:28

Atanıp Sözleşme İmzalamamak

Merhaba arkadaslar. Uzun süredir issiz oldugum icin 2024 KPSS sonrası açıktan uygun olan her ilana basvurdum. Birkac yerde mülakata girdim hatta. Benim sorum şu: bunlardan biri acıklandı kazandım diyelim ve işe basladım. Diğer bir yer sonrasında acıklanırsa ve sözlesme imzalamazsam sıkıntı olurmu?

karsserdo
Aday Memur
17 Ocak 2025 00:59

belge teslim edersen, atandığın yer 657 sözleşmeli ise, işe başlamasan bile 1 yıl sözleşme imzalama yasagı alıyorsun. Kit ise yani 399, yine belge teslim edersen 3 yıl sözleşme imzalama yasagı alıyorsun. 657 kadrolu ise ne olacagı hakkında fikrim yok. Belge teslim etmezsen ataman yapılamayacagı için hiçbir durumda ceza almazsın.

xyz mühendis
Aday Memur
17 Ocak 2025 11:36

belge tesliminin yapılıp yapılmamasıyla bir ilgisi yok önemli olan sgkya sigorta girişinin yapılması 1 gün bile olsa kurallar geçerli yinede siz gittiğiniz kurumun personel birimine sorun

dedigimiyapin
Aday Memur
17 Ocak 2025 22:09

sanırım pek çok kişi aynı duruma düşecek bilen yazsın

ekvador
Aday Memur
20 Ocak 2025 00:01

sözleşmelide sorun olmaz. sizi ararlar katılacak mısınız diye hayır başka kurumda çalışıyorum ya da istemiyor keyfim deyip feragat dilekçesi gönderdiğinizde sonraki yedek adayı arıyorlar. evrakları teslim etseniz bile sigorta girişi yapılacağı gün feragat ediyorum demenizde sorun yok. yine varsa yedek adayı çağırırlar.

Bregolas
Aday Memur
08 Şubat 2025 15:35

Hocam 2024/2 tercihlerinde Kit e yerleşen birisi belge teslimi yapmazsa nasıl oluyor. 2026 kpss geçerli olur mu
karsserdo, 5 ay önce

belge teslim edersen, atandığın yer 657 sözleşmeli ise, işe başlamasan bile 1 yıl sözleşme imzalama yasagı alıyorsun. Kit ise yani 399, yine belge teslim edersen 3 yıl sözleşme imzalama yasagı alıyorsun. 657 kadrolu ise ne olacagı hakkında fikrim yok. Belge teslim etmezsen ataman yapılamayacagı için hiçbir durumda ceza almazsın.

Ahmetkıraç01
Aday Memur
04 Nisan 2025 21:16

Sözleşme imzalamak önemli galiba evrak teslim edilse bile sözleşme imzalanmadığı sürece aynı puanla tekrar sözleşmeli atanıp işe başlayabiliyoruz değil mi

ekvador, 5 ay önce

sözleşmelide sorun olmaz. sizi ararlar katılacak mısınız diye hayır başka kurumda çalışıyorum ya da istemiyor keyfim deyip feragat dilekçesi gönderdiğinizde sonraki yedek adayı arıyorlar. evrakları teslim etseniz bile sigorta girişi yapılacağı gün feragat ediyorum demenizde sorun yok. yine varsa yedek adayı çağırırlar.

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi