Editörler : swat3410

RedBull001
Şef
29 Ocak 2025 23:40

Devrem daha meb forumunu bir kez açmışlığım yoktur. okullar yarıyıl tatilinde, vakit çok sağa sola salça olmaya çalışıyorlar. Bir önceki sayfada da benim yorumlarıma alıntıları var bi kaç tanesini bozdum anında kayboldular :) cebinde kalem taşıyan memurun belinde silah taşıyan memurdan daha fazla kazanması gerektiğini savunuyorlar, her şeyi bir kenara bırak bu apayrı bir fecaat, bir akıl tutulması.

Quake38, 1 hafta önce

Devrem burayı öğretmenler basmış, benim yazıma 2 dislike yapmışlar gerçekleri kabul etmek zordur, senin yazıya da dislike yapmışlar ben like yaptım sıfırlandı :D Konuyu açan ben değilim kim ne kadar maaş alıyor umrumda da değil ama gerçekçi olalım polisin çalışma şart ve saatlerine göre öğretmenle arasında uçurum var bunu kabul etmek neden ağır geliyor?

Quake38
Aday Memur
29 Ocak 2025 23:46

Çok haklısın devrem

RedBull001, 1 hafta önce

Devrem daha meb forumunu bir kez açmışlığım yoktur. okullar yarıyıl tatilinde, vakit çok sağa sola salça olmaya çalışıyorlar. Bir önceki sayfada da benim yorumlarıma alıntıları var bi kaç tanesini bozdum anında kayboldular :) cebinde kalem taşıyan memurun belinde silah taşıyan memurdan daha fazla kazanması gerektiğini savunuyorlar, her şeyi bir kenara bırak bu apayrı bir fecaat, bir akıl tutulması.

30 Ocak 2025 00:09

kalem silah mevzu dışında diğer söylediklerine katılıyorum.
RedBull001, 1 hafta önce

Toplam 63 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi