Editörler : Pangaea
17 Ocak 2025 12:08

Norm fazlası atama sonrası göreve başlatmama

Norm fazlası olarak tayin istedim ve çıktı. Bugün görevden ayrılma başlama işlemlerini yaptık ama sene sonuna kadar eski okulunuzda devam edeceksiniz dediler. Eski görev yerinde çok az öğrenci var belki de kapanacak 2. Döneme. Benim tayinimin çıktığı okula değil de başka okula görevlendirebilirler mi?

Not: (Tayinimin çıktığı okulda yine görevlendirme sendika başkanının karısı çalışıyor)

majesteleri7
Daire Başkanı
17 Ocak 2025 12:18

Son dipnot olayı açıklıyor zaten.norm fazlası derler yük görürler ataman çıkar bu sefer de başlatmazlar.acayip bi düzen.

bahçesaray
Memur
17 Ocak 2025 13:45

resmiyeti görevlendirme yapılması, olur ile,sözel olmaz bu işler

laciwert
Memur
17 Ocak 2025 17:03

3. bir okula resmi görevlendirme yapılabilir mi diye soruyorum zaten.

bahçesaray, 3 hafta önce

resmiyeti görevlendirme yapılması, olur ile,sözel olmaz bu işler

bahçesaray
Memur
17 Ocak 2025 18:06

yaparlar, yetki var

sense21
Aday Memur
17 Ocak 2025 18:23

Resmi olarak yaparlar ama mahkemelik olma durumunda hesabını da verirler.

bahçesaray, 3 hafta önce
yaparlar, yetki var

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
18 Ocak 2025 05:29

İkinci dönemi eski okulunuzda tamamlarsiniz eylülde atandığınız kurumda göreve başlarsınız.Kadro sizin.Kimse sizi başka okula görevlendirip karısını sizin kadrolu olduğunuz okulda çalıştıramaz.Başka okulda görevlendirilmek istemediğinizi dilekçe ile yazarsınız gerekirse ki gerekmez.Mobing yapacaklar arkasından ciddiye almayın.

18 Ocak 2025 05:54

Şöyle siz göreve başlamışsanız kadro sizin. Siz devam edersiniz. Okuttulan sınıf anasınıf, 1.sınıf vb ise eğitim bütünlüğü bozulmasın diye gönüllülük esasına göre dilekçe vererek size atama önceki okulunuza görevlendirirler aksi halde idare suç işkemiş olur kimse bu topa girmez

fenogretmeniyim
Şube Müdürü
18 Ocak 2025 06:53

hocam zaten norm fazlası olduğunuz için atanmışsınız. böyle bir durumda eski okulunuzun size ihtiyacı yok demekdir.

göreve başlama yapıldıktan sonra eski okulla hiç bir bağınız kalmıyor ancak görevlendirme ile eski okulunuza gidebilirsiniz.

sendikacının karısının rahatı bozulmasın diye sizi görevlendirme yapmaya çalışabilirler sakın imza atmayın. göreve başlamanız yapıldıysa 2. dönem başında atandığınız okula gidin. ders verirler vermezler idarenin problemi.

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi