Editörler : Lanet

jeopol
Memur
22 Ocak 2025 14:09

Primatlar yer değiştirebiliyor😂

Siz hâlâ işinize gelmeyen gerçekleri duyduğunuzda yetersiz aklınızca hakaret etmeye çalışın

Asgariucretlimemur2, 2 hafta önce

Primat bile bunlardan daha akıllıdır

jeopol
Memur
22 Ocak 2025 14:11

Buyrun, kanunda nerede tayin hakkınız var gösterin. Siz memur değilsiniz.

mühendis6204, 2 hafta önce

0 bilgi. Cahille muhabbet ettiğim için hata bende. hala kanuna uy diyo. Bilgisi yok fikri var. yazdığım hiçbir şeye cevap bile vermemiş.

22 Ocak 2025 22:39

Eski csgb Bakanı kit işçilerine tayin hakkı çalışması var demişti? B

22 Ocak 2025 22:41

Belki biraz sesimizi duyurabilirsek bizim içinde bir çalışma yapilabilir.

aslam07400740
Aday Memur
23 Ocak 2025 08:51

ben 18 senedir kurum değişikliği için uğraştım, gitmediğim kapı kalmadı yani olmadı, son 2 senedir de bu tayin işinden umudumu kestim, keşke tayin hakkı olsa da memleketlerimize gidebilsek, artık emekliliği bekliyorum, şunun şurasında ne kaldı 7 sene sonra emekliyim İnşAllah

fnym17
Aday Memur
23 Ocak 2025 08:52

KİT kurumları arasında dilekçe ile giden arkadaşlarımız oldu. Karşı taraf sizi kabul ediyorsa gidebiliyorsunuz. Yağmurdan kaçarken doluya tutulma ihtimali var tabi :)

Hem çalıştığım kurumdan hem de yaşadığım yerden mutlu değilim, bari yaşadığım yerde mutlu olayım, kurum kötü olsa da kâr kârdır diye düşünüyorlar.

Rabin Hood
Aday Memur
23 Ocak 2025 10:25

Evet konuyu açma maksadım da bu zaten artık bizde sesimizi duyuralım bugüne kadar sözleşmeli kapsamda çalışanlar belli bir süre sonra işte 3 yıl veya 5 yıl gibi süre sonunda kadrolu duruma geçtiler söz konusu 399 da kadroya geçilebilmeli tayin hakkı verilmeli bir yerden bu kıvılcımı aleve dönüştürmeliyiz diye düşünüyorum. artık yeter sesimizi duyuralım

Kuyubaşıvira, 2 hafta önce

Belki biraz sesimizi duyurabilirsek bizim içinde bir çalışma yapilabilir.

dopetr
Memur
27 Ocak 2025 22:26

şu zamana kadar tayin hakkı verilmemesinin mantıklı bir açıklaması yok zaten. aynı cadde sokaktaki diğer kamu çalışanının tayin hakkı oluyor fakat kpss puanı ile atanan kit personeli bu haktan yararlanamıyor. diceksinizki ya efendim maaşlar şöyle böyle. zaten bir fark kalmadı maaşlarda ama yine bu maaş farkından vazgeçip bu haklardan yararlanmak isteyen birçok kit çalışanı var.

Alilin
Aday Memur
30 Ocak 2025 15:50

kesinlikle sesimizi duyurmamız gerekiyor. kit kurumlarına tayin hakkı verilsin. tayin için kimsenin kapısını çalmak zorunda kalmamalıyız. bu durum torpili olanların kullanabildiği bir hak değil herkesin hakkı olmalı.

dopetr, 2 hafta önce

şu zamana kadar tayin hakkı verilmemesinin mantıklı bir açıklaması yok zaten. aynı cadde sokaktaki diğer kamu çalışanının tayin hakkı oluyor fakat kpss puanı ile atanan kit personeli bu haktan yararlanamıyor. diceksinizki ya efendim maaşlar şöyle böyle. zaten bir fark kalmadı maaşlarda ama yine bu maaş farkından vazgeçip bu haklardan yararlanmak isteyen birçok kit çalışanı var.

Toplam 29 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi