Editörler : Pangaea
17 Ocak 2025 19:16

Aralık Sınav görevi
Arkadaşlar aralık ayında ki Açık Lise sınavı ücretleri ek bordro ile yapılıp ödeniyomuş bilgisi olan var mı?

Baki Mercimek
Aday Memur
17 Ocak 2025 20:56

evet ödendi

kaynakneydi
Kapalı
18 Ocak 2025 09:34

yoo ödenmedi. genelleme yapmayın bizde ödendi diyin bari.

Lewo124
Aday Memur
18 Ocak 2025 10:18

Amasya bugün itibari ile ödendi

Baki Mercimek
Aday Memur
18 Ocak 2025 15:03

tüm türkiye'ye ödendi mi yazmışım ben. ödendi diyorsam bana ödenmiştir. ek bordro çıktı ve ödendi. arkadaşın duyumunun doğru olduğunu yazmışım. kaynakneydi'nin köyünde ödendi yazmadım.
kaynakneydi, 3 hafta önce

yoo ödenmedi. genelleme yapmayın bizde ödendi diyin bari.

kaynakneydi
Kapalı
18 Ocak 2025 23:43

işte insan gibi yazmamışsın ki insan okuyunca aa o zaman bizim idare eksik hesaplamış diyor. merak etme mercimek istanbul'un en nezih ilçesindeyim. adında "köy" geçebilir ama sen anlamazsın ;)

Braweheart01
Genel Müdür
18 Ocak 2025 23:48

ben de mutemedime söyleyeyim ek bordro düzenlesin büyük ihtimalle haberi yoktur

hoca7979
Aday Memur
19 Ocak 2025 22:25

kimse bilmiyor anlaşılan

Baki Mercimek
Aday Memur
19 Ocak 2025 22:52

bir kişinin evet ödendi yazmasından ülkedeki tüm okullara ödeme yapıldı anlamı çıkarıyorsan o senin embesilliğin güzel kardeşim. sana daha ne diyeyim ben. ayrıca istanbul da köylü dolu.
kaynakneydi, 3 hafta önce

işte insan gibi yazmamışsın ki insan okuyunca aa o zaman bizim idare eksik hesaplamış diyor. merak etme mercimek istanbul'un en nezih ilçesindeyim. adında "köy" geçebilir ama sen anlamazsın ;)

kaynakneydi
Kapalı
20 Ocak 2025 07:34

bütün istanbul'a köylü diyecek kadar genelleme yaparak ultra embesilliğe imza atan sensin "kardeşim" hemen hakarete başvurarak haklı taraf olduğunu göstermeye yeltenmen de ayrı bir başlık konusu. ama böyle devam et senden "iyi" bir yönetici olur. söz konusu sisteme güzel ayak uydurursun.

Baki Mercimek, 3 hafta önce
bir kişinin evet ödendi yazmasından ülkedeki tüm okullara ödeme yapıldı anlamı çıkarıyorsan o senin embesilliğin güzel kardeşim. sana daha ne diyeyim ben. ayrıca istanbul da köylü dolu.
20 Ocak 2025 07:54

İdarecilirenize söyleyin KBS ekders ödemelerini açıp 2024 için sınav görevi için sistemi açtılar. Hesaplayıp evrakları göndersinler

hoca7979
Aday Memur
20 Ocak 2025 12:50

Evet öyleymiş hatırlattık yine onların işini biz takip ettik sagolsunlar sadece oturmayı biliyorlar
Pratik Hoca, 3 hafta önce

İdarecilirenize söyleyin KBS ekders ödemelerini açıp 2024 için sınav görevi için sistemi açtılar. Hesaplayıp evrakları göndersinler

Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi