Editörler : E.Kayı Han
17 Ocak 2025 21:19

İstinaf kurumlardan belge istemesi

merhabalar benim atanmam kyoktan dolayı red verilmişti. itiraz etmiştim yd falanda red geldi. istinafa gittim istinaf bazı kurumlardan belge talep etmiş. kyok neden aldığım belli bunun dışında bir şey çıkmazsa olumlu olma durumu varmidir

17 Ocak 2025 22:11

gardaşım şu platformub hepsi toplansa yorum yapsa hatta hukuktan bahsetsek boş :) harbi diyorum. ilk derrce neye göre red veriyor bim neye göre bozuyor danıştay neye göre ikisini de bozuyor anlamak imkansız. kağıtta yazan anayasaya ve hukuk a göre garanti kabul görmelisin kyok ne demek? o suç yok kardeşim demek. allah hepimizin burda yorum bekleyen sıkıntı yaşayan herkesin tek tek yardımcısı olsun işlerimizi kolaylaştırsın. ne desek ciddi diyorum boş. o kadar farklı kararlar çıkıyor ki okursan anlarsın iyice benim yorumum bu

mustafaydı
Aday Memur
17 Ocak 2025 22:31

yorumun için ve temennilerin için teşekkür ederim. bizimki de bir umut işte
muallimmm4638, 3 hafta önce
gardaşım şu platformub hepsi toplansa yorum yapsa hatta hukuktan bahsetsek boş :) harbi diyorum. ilk derrce neye göre red veriyor bim neye göre bozuyor danıştay neye göre ikisini de bozuyor anlamak imkansız. kağıtta yazan anayasaya ve hukuk a göre garanti kabul görmelisin kyok ne demek? o suç yok kardeşim demek. allah hepimizin burda yorum bekleyen sıkıntı yaşayan herkesin tek tek yardımcısı olsun işlerimizi kolaylaştırsın. ne desek ciddi diyorum boş. o kadar farklı kararlar çıkıyor ki okursan anlarsın iyice benim yorumum bu
17 Ocak 2025 22:56

hepimiz öyleyiz ama bazı kararlar var ki marketten parayla almış sanki :) özelden de yazabilirsin
mustafaydı, 3 hafta önce
yorumun için ve temennilerin için teşekkür ederim. bizimki de bir umut işte

Kenzo123
Memur
18 Ocak 2025 11:45

Kyoktan neden ret aldın ki

mustafaydı
Aday Memur
18 Ocak 2025 13:46

KHK ile kapatılan kurumda 3 aylık SGK kaydım var kyok bu sebepten kyoktan red nedeni belirsiz
Kenzo123, 3 hafta önce

Kyoktan neden ret aldın ki

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi