Editörler : crops35
18 Ocak 2025 12:34

Yargıtay Zabıt Katipliği Alımı Hk.

Selamlar, forumda illaki başvuranlar vardır güncel bir konu bulamadığım için bu konuyu açtım. Yargıtay metinleri biraz zor gibi düz metinlerde imlalı olarak 150-170 aralığına kadar çıkabiliyorum ancak yargıtay metinlerinde 120-130 aralığının üzerine çıkamadım. Siz de durumlar nasıl ?

Aliyigittt
Aday Memur
18 Ocak 2025 13:00

Ben 150-170 arası yazıyorum ama farklı bir metin gelirse kaça düşerim tahmin edemiyorum. En korktuğum da mülakat. Çok derya deniz gelecek sorular. Tüm sorulara bilmiyorum demek sıkıntı eğer mülakata kalırsak.

ozgurr34
Aday Memur
18 Ocak 2025 14:37

Eski konulara bakınca genelde tarihli sayılı metinler geliyormuş bence o tür metinlere çalışmakta fayda var.

Aliyigittt
Aday Memur
18 Ocak 2025 14:40

Evet yüksek ihtimalle sende sayılarda biraz zaman kaybediyorsun ama iyi baya kesin kalırsın bi aksilik çıkmazsa mülakata

ozgurr34, 3 hafta önce

Eski konulara bakınca genelde tarihli sayılı metinler geliyormuş bence o tür metinlere çalışmakta fayda var.

ozgurr34
Aday Memur
18 Ocak 2025 14:50

Sağ olun hocam sizin kadar olmasada klavyem iyi sayılır. :) Açıkçası mülakattan çok fazla çekinmiyorum zaten öncesinde silahlı kuvvetlerde çalışıyordum. Ama alım sayısı keşke daha fazla olsaydı 15 biraz az.

Aliyigittt, 3 hafta önce

Evet yüksek ihtimalle sende sayılarda biraz zaman kaybediyorsun ama iyi baya kesin kalırsın bi aksilik çıkmazsa mülakata

Aliyigittt
Aday Memur
18 Ocak 2025 14:52

Evet sayı çok az mutlaka bizden de iyi yazanlar vardır elbet. Şansımızı deneyelim. Ben de birçok yere başvurdum olursa girmeyeceğim bakalım hayırlısı..

ozgurr34, 3 hafta önce

Sağ olun hocam sizin kadar olmasada klavyem iyi sayılır. :) Açıkçası mülakattan çok fazla çekinmiyorum zaten öncesinde silahlı kuvvetlerde çalışıyordum. Ama alım sayısı keşke daha fazla olsaydı 15 biraz az.

ozgurr34
Aday Memur
23 Ocak 2025 18:52

Kriterleri karşılayanların başvuruları onaylandı. CB Kariyer Kapısından kontrol edebilirsiniz.

ozgurr34
Aday Memur
25 Ocak 2025 12:28

Klavye sınavı tarih/saat ve yeri açıklandı.

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi