Editörler : E.Kayı Han
«128129130131132133134135136137138139140

kymk81
Aday Memur
06 Temmuz 2025 15:39

aralık gibi
Buda Geçer Huu, 4 gün önce

Nezaman karar verilmişti?

kymk81
Aday Memur
06 Temmuz 2025 15:40

evet dil ve dil 3
osce, 4 gün önce
dil kodundanmi bozdu.sadece

osce
Aday Memur
06 Temmuz 2025 17:37

kod siralamasi ..2015 dil3 mu.birde tanik varmiydi
kymk81, 4 gün önce
evet dil ve dil 3

Zigguma
Aday Memur
06 Temmuz 2025 21:19

Bozulan kodların yıllarınıda yazabilir miyiz

Cancan001
Aday Memur
06 Temmuz 2025 22:31

Adamın birinin daha dosyası kapanmış şaka gibi ea sea scd yani buradakilerin kodları artı ardışık arama artı tanık bizim günahımız neydi bu adam şimdiye kadar çalışıyordu ve dosyası kapandı olması gereken tabi de yazık değil mi bize

Pelegrinli
Şube Müdürü
06 Temmuz 2025 22:43

Adalet herkese lazım ama bize gelince tersine dönüyor hukuk adalet anlayamadık neyse bu kapananlar şimdiye kadar neredeydi,bizim suçumuz günahımız neydi iki kez ihraç olduk yıllardır bu pislikle uğraşıyoruz kurtulamadık bir hayatımızın içinden geçtiler kimsenin ihraç olmasını bu lanet süreci yaşamasını istemem ama bizi bir türlü bırakmayan lar şimdi EA SC SCD vs kodları kapatıyor lar bizlerde mahkeme mahkeme sürünüyoruz hala adalet arıyoruz

Cancan001, 4 gün önce

Adamın birinin daha dosyası kapanmış şaka gibi ea sea scd yani buradakilerin kodları artı ardışık arama artı tanık bizim günahımız neydi bu adam şimdiye kadar çalışıyordu ve dosyası kapandı olması gereken tabi de yazık değil mi bize

Musss30
Aday Memur
06 Temmuz 2025 22:48

Cimere yazın arkadaşlar

Cancan001, 4 gün önce

Buda Geçer Huu
Aday Memur
07 Temmuz 2025 01:10

Ocak şubat gibi karar verilen dosta yok gibi sanki askıya aldılar

kymk81, 4 gün önce
aralık gibi

WWtroc
Memur
07 Temmuz 2025 01:39

Ankara9999 isimli arkadaşın dediği Danıştay daki üç hakimin değiştiğini ve bundan sonra çıkacak kararların olumlu olacağı bilgisi doğru olabilir mi diyeceğimde olumlu karar verilen de duymadık ki Ankara9999 burayı takip ediyor sun ama yazmıyor sun lütfen bir bilgi varsa yaz

Buda Geçer Huu, 3 gün önce

Ocak şubat gibi karar verilen dosta yok gibi sanki askıya aldılar

kararli2005
Memur
07 Temmuz 2025 08:36

Eksik araştırma iade sebebidir.Ayrica kodlarla alakalı kodlara genel bakış yerine bireysel değerlendirme yapılması incelenmesi eklenebilir bu kodlarla alakalı garson kodlama haricinde bayrak kod isimli şahsın kodlamaları arasında çelişki olduğu belirtilmeli

bylmsn, 6 gün önce
Bu kararda; Danıştay, davacının ihraç edilmesine esas alınan iddiaların yeterli derecede somut, bireysel ve denetlenebilir nitelikte olmadığını tespit etmiş. Özellikle şu gerekçeler öne çıkıyor: 1. Bank Asya'ya Para Yatırma: Davacının çocuklarının okul taksitini ödemek amacıyla Bank Asya'da hesap açtığı, sonra da 2015 Mayıs'ta hesabı kapattığı, TMSF devri öncesinde işlem yaptığı ve örgüt talimatı ile işlem yapıldığına dair kanıt olmadığı. 2. Cihan Medya A.Ş.'ye SMS Gönderme ve Bilgi Aktarımı: Cihan Medya'ya gönderilen bir SMS veya bilgi paylaşımının örgütsel bir amaç taşıyıp taşımadığı belli değil. Bu nedenle, bu eylemden örgütle irtibat kurulamaz. 3. Çocuğunu Özel Okula Gönderme: Örgütle iltisaklı olduğu iddia edilen bir özel okula çocuğunu göndermesi, tek başına FETÖ/PDY ile bağlantı kurmak için yeterli delil teşkil etmiyor. 4. Kimse Yok Mu Derneği ile Bağlantı: Derneğe üyelik veya yardım yaptığına dair açık bir kayıt bulunmuyor, sadece SMS gönderimi var. Örgütsel faaliyet içinde yer aldığı net şekilde ispatlanamamış. 5. HTS Kayıtları, ByLock, MASAK, SGK, Emniyet Bilgileri gibi birçok kaynak hakkında ayrıca araştırma yapılması gerektiği ve bunların yapılmadan somut karar verilemeyeceği vurgulanmış.

Ramazankpr
Aday Memur
07 Temmuz 2025 09:07

Dosyam incelemede gözüküyor danıştay aradım karar verildi dedi nezaman imzalanır

Kirmenci
Aday Memur
07 Temmuz 2025 09:41

Dosya durumu inceleme de yazıyor sa karar verilmiş oluyor mus geçen hafta aradım dosya durumu önce karar verildi diye yazdı daha sonra incelemeye döndü dedim ona takılmayın karar verildi ile inceleme de aynı şey kararın verilmiş imza aşamasına geçmiş imzaladıktan sonra heran yüklenebilir UYAP vatandaştan sürekli kontrol ediin dedi

Ramazankpr, 3 gün önce

Dosyam incelemede gözüküyor danıştay aradım karar verildi dedi nezaman imzalanır

bylmsn
Şef
07 Temmuz 2025 10:26

benimde "esastan havale için sırada" yazıyor, bundan sonra hangi aşama, 2023 Ağustos dosyası
Kirmenci, 3 gün önce

Dosya durumu inceleme de yazıyor sa karar verilmiş oluyor mus geçen hafta aradım dosya durumu önce karar verildi diye yazdı daha sonra incelemeye döndü dedim ona takılmayın karar verildi ile inceleme de aynı şey kararın verilmiş imza aşamasına geçmiş imzaladıktan sonra heran yüklenebilir UYAP vatandaştan sürekli kontrol ediin dedi

Ramazankpr
Aday Memur
07 Temmuz 2025 10:28

İnşallah umudumuz gibi kararlar çıkar yaplılan haksızlık kalkar üstümüzden

Kirmenci, 3 gün önce

Ramazankpr
Aday Memur
07 Temmuz 2025 10:30

İncelemeye geçiyor

bylmsn, 3 gün önce
benimde "esastan havale için sırada" yazıyor, bundan sonra hangi aşama, 2023 Ağustos dosyası

Esktrafikçi
Memur
07 Temmuz 2025 10:38

Bi tane bizle alakalı emsal karar duysaydık umutlanırdık ama yok maalesef

Ramazankpr
Aday Memur
07 Temmuz 2025 10:42

Danıştay karar arama kısmında isteğin daire kararlarını okuya bilir siniz birçok emsal karta var

Esktrafikçi
Memur
07 Temmuz 2025 11:45

Benim scc kod dışında başka hiçbir kriter yok bu durumda olup Danıştaydan olumlu bir karar alan duymadım adamlar her iki mahkemeyi kazananları bile bozuyor

Ramazankpr, 3 gün önce

Danıştay karar arama kısmında isteğin daire kararlarını okuya bilir siniz birçok emsal karta var

kymk81
Aday Memur
07 Temmuz 2025 18:33

tanık yok
osce, 4 gün önce
kod siralamasi ..2015 dil3 mu.birde tanik varmiydi

kymk81
Aday Memur
07 Temmuz 2025 18:38

Yakında yükler kararı benim süreçte aynı oldu hayırlısı inşallah
Ramazankpr, 3 gün önce

Toplam 2796 mesaj
«128129130131132133134135136137138139140

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi