Editörler : E.Kayı Han
«323334353637383940414243»

mahla
Memur
13 Mart 2025 23:05

danııştaydan hiç mi olumlu sonuç alan yok? peki şöyle deyim. kendim için örnek veriyim. ilk 2 mahkemeyi de kazandım. 2. mahkeme yani istinaf sürerken EGM soruşturma açtı ve 2 hafta önce EGM "Disiplin Cezası Verilmesine Yer Yoktur Kararı" verdi müfettiş raporunda da İrtibat ve İltisak bulunamamıştır yazıyor. Bu EGM disiplin kurulu kararına rağmen Danıştay bozar mı? Ayrıca bozarsa ikilik olmaz mı?

mlkshn13
Aday Memur
13 Mart 2025 23:06

Üstad başın sağolsun.allah rahmet eylesin.Beraat takipsizlik alanlar ne zaman döner sence.Boyle bir calisma kaçınılmaz gibi bu süreçte.senin kişisel görüşün nedir.

sabesyo_25, 1 ay önce
Danıştay kıyım yapacak.. keşke bu bilgi de yanılsaydım.. Danıştayın hızlanması ve kıyım yapacağı bilgimiz maalesef gerçekleşti.. kıyıma devam edecekler.. kişiler değişir oy birliği olur oy çokluğu olur, 3-2 olur 4-1 olur ama değişmeyen tek şey sonuç.. üzgünüm Danıştay için olumlu bir beklentiniz olmasın

1katreimatem
Aday Memur
13 Mart 2025 23:06

yokmu farkli bir gelisme Danıştay dan umut yok siyasi bis cozum calisma vs ne kadar şansız insanlariz kimlere af geliyordu bizi kaale alan yok hey Allahım

Musss30
Aday Memur
13 Mart 2025 23:32

Niye devrem niye ilk dereceyi kazandık bim i kazandık danıştaydan neden kıyım kararı çıkıyor açık açık söyler misin talimat mı aldılar nedir bu acımasızlığın sebebi

sabesyo_25, 1 ay önce
Danıştay kıyım yapacak.. keşke bu bilgi de yanılsaydım.. Danıştayın hızlanması ve kıyım yapacağı bilgimiz maalesef gerçekleşti.. kıyıma devam edecekler.. kişiler değişir oy birliği olur oy çokluğu olur, 3-2 olur 4-1 olur ama değişmeyen tek şey sonuç.. üzgünüm Danıştay için olumlu bir beklentiniz olmasın

Ebediyatçı
Şube Müdürü
13 Mart 2025 23:34

Devrem sen ek beyan olarak danıştaya bu durumu belirt yine de

mlkshn13, 1 ay önce

Üstad başın sağolsun.allah rahmet eylesin.Beraat takipsizlik alanlar ne zaman döner sence.Boyle bir calisma kaçınılmaz gibi bu süreçte.senin kişisel görüşün nedir.

deepforces
Aday Memur
13 Mart 2025 23:47

Dostum danistay kararlari emsal teskil eder senin dosyani bozmayip onaylasa bu işten onune gelen dosyalarda emsal olur verdigi karar bu da toptan verilmis karar demek o yuzden vatandasin 2 mahmekesi de olumluyken danistay bozuyor ki topu ustunden atiyor dönecekse de bölge idareden dönsun diyor

Bu arada benimde mart 1 itibariyle dil3 e atif yaparak bolge idareye geri gonderdi dosyami tekrar ihrac olacagim gunu bekliyorum

Musss30, 1 ay önce

Niye devrem niye ilk dereceyi kazandık bim i kazandık danıştaydan neden kıyım kararı çıkıyor açık açık söyler misin talimat mı aldılar nedir bu acımasızlığın sebebi

mlkshn13
Aday Memur
13 Mart 2025 23:50

Neyin ek beyanını ileteyim anladım.

Ebediyatçı, 1 ay önce

Devrem sen ek beyan olarak danıştaya bu durumu belirt yine de

Yorgunsavacci
Aday Memur
14 Mart 2025 00:00

Başın sağolsun abi dedik. Biz bir durum vardır yoksa yazardı

sabesyo_25, 1 ay önce
Geçen ay cenazemiz vardı, taziye için yazan arkadaşlardan Allah razı olsun.. biraz ara verdik ama merak etmeyin bu mağduriyetler bitene kadar ben buradayım

Yorgunsavacci
Aday Memur
14 Mart 2025 00:03

Valla hiç güzel şeyler yok hayatımızda darlandık, umut etmeyi bile özledik mübarek günler hürmetine rabbim kapılarını açsın şu çıkmazdan hep beraber çıkalım

Yorgunsavacci, 1 ay önce

Başın sağolsun abi dedik. Biz bir durum vardır yoksa yazardı

Anzavur6304
Aday Memur
14 Mart 2025 00:07

Yani olumlu giden biseyler olsaydı mutlaka yazardı.Allah büyük elbet bitecek bu zulüm.

Neco1616
Aday Memur
14 Mart 2025 00:33

Benim dosyada danıstayda, karar yüklenmedi daha, muhtelen karar olumsuz olacak,

Bizim akıbetimiz siyasi bi kararla normale döner anca, siyasi olarak bi oy karşılığımız olmadığı için ne zaman farkediliriz zaman gösterir. Bu arada @sebasyo başin sağolsun

Ezelomer
Aday Memur
14 Mart 2025 00:41

Danıştaydan beklentimiz zaten kalmadı. ama siyasi yönden bir çalışma var mı. bir umut onu bekliyoruz. ne zaman bu çalışma hayata geçer. varsa tabi
sabesyo_25, 1 ay önce

mahla
Memur
14 Mart 2025 00:43

Danıştay 5 . daire tamamen siyasi karar veriyor. 2024 Şubat ayındaki hakim savcı kararından sonra siyasilerin, basının baskısı (internetten bakabilirsiniz)ve 15 Temmuz Gazilerinin savcılığa şikayetleri sonucu bu kararları veriyorlar. Kararlar tamamen siyasi korku, bu ülke hukuk ülkesi olmaktan çıkmış, sadece kağıt üzerinde "bu ülke hukuk ülkesidir" yazısından ibarettir. Bu dünyanın öbür dünyası da var.

Musss30
Aday Memur
14 Mart 2025 02:23

Ne kadar oldu danıştaya gideli dosyanın üstadım

Neco1616, 1 ay önce

Benim dosyada danıstayda, karar yüklenmedi daha, muhtelen karar olumsuz olacak,

Bizim akıbetimiz siyasi bi kararla normale döner anca, siyasi olarak bi oy karşılığımız olmadığı için ne zaman farkediliriz zaman gösterir. Bu arada @sebasyo başin sağolsun

Küskün12
Aday Memur
14 Mart 2025 09:53

Olumlu hiç mi bir gelişme yok
sabesyo_25, 1 ay önce

Askadar34
Aday Memur
14 Mart 2025 16:29

Abi bu af sürecinde görüşmeyi yönetenlere ulaşabilirsin sen elin kolun uzun

bizim durumu iletsen araya kaynasak 😄 ve yıllık mali görüşmeler de bir konu var demiştin iadelerin maddi yükü hakkında bu konu ne oldu acaba

sabesyo_25, 1 ay önce
herkese selamlar.. sayfayı anca buldum özelden çokça yazan arkadaş olmuş tek tek dönüş yapamadım haklarını helal etsinler..

schecker58
Şef
14 Mart 2025 20:48

Yeni bilgi EGM personel illere yazı göndermiş illere iadelerde ödemelerle ilgili bilgi istemiş?

Gnyzü
Aday Memur
14 Mart 2025 21:25

Ne yapacaklar mia ki bunu acaba

schecker58, 1 ay önce

Yeni bilgi EGM personel illere yazı göndermiş illere iadelerde ödemelerle ilgili bilgi istemiş?

Adalet arayışı 2022
Şube Müdürü
14 Mart 2025 21:27

İyi akşamlar

Sizin bir tahmininiz varmı acaba neden istedikleriyle ilgili

schecker58, 1 ay önce

Toplam 1369 mesaj
«323334353637383940414243»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi