Editörler : E.Kayı Han
«373839404142434445464748»

güzel -günler92
Aday Memur
17 Mart 2025 22:24

Ankara kulisi kanalında şimdi bi video var khk ile ilgili çalışma olduğuna dair

SiyahiTürk
Aday Memur
17 Mart 2025 22:33

Ankara Kulisi kim bilmiyorum ama onu Allah'a havale ediyorum. Boş konuşmaktan takipçi kasmaktan başka bir şeyi yok. Bu zamana kadar söylediği bir paylaşımının çıktığını duymadım görmedim de

1katreimatem
Aday Memur
17 Mart 2025 22:52

her aksam bos bir yayın yapiyor
SiyahiTürk, 1 ay önce

Ankara Kulisi kim bilmiyorum ama onu Allah'a havale ediyorum. Boş konuşmaktan takipçi kasmaktan başka bir şeyi yok. Bu zamana kadar söylediği bir paylaşımının çıktığını duymadım görmedim de

Ebediyatçı
Şube Müdürü
17 Mart 2025 23:00

#KHKlıyaSesVer tagına destek olun devreler, şuan 5. Sırada, korkmayın artık

Adalet arayışı 2022
Şube Müdürü
17 Mart 2025 23:02

Kardeşim ben sebesyo beyi tamaaam bilmem

Şurda gelir yazar tek soru sormam

Lakin bende duyuyorum bir çalışma olduğunu

Ve bilhassa buna mhp nin öncülük ettigini

Olur olmaz

Ama olup olmaması bu şahsın duyduğu haberin yalan oluşundan deyil

Siyasetin bugün yaptığını yarın uygulayıp uygulamamasıyla alakalı

Siyaset kendine fayda sağlayacak şeye bilhassa yönelir

Terorsüz Türkiye süreci elbetteki güzel ve bu süreç kapsamında birçok konuda düzenleme zaten bekleniyor

İnşaAllah ben bunun herkes adına hayırlar getireceğine inananlardanım

Rcx2427, 1 ay önce

Laf söylemeyin sadecec Not alın 1 -2 ay sonra çalışma iptal oldu aihm de bu iş çözülecek trumpla görüşüyoruz 🤣🤣

17 Mart 2025 23:14

kabak tadı verdi artık...yok hazır falan filan

Neco1616
Aday Memur
18 Mart 2025 00:52

Af konusu ile bizim konumuz aynı değil (doğru) ama araya sıkıştırlar diye kendimizi avutuyoruz çünkü tünelinin sonundaki işiga çok muhtacız moral olarak. Gün içinde elli defa tötem yapıyoruz :))

Gezgin1515
Aday Memur
18 Mart 2025 02:03

😃tamam

sabesyo_25, 1 ay önce
çalışma var ve hazır durumda

Rcx2427
Memur
18 Mart 2025 02:57

Bende duyuyorum 2022 den beri tanıyorum sabesyoyu ve ve her 2-3 ay da bir düzenli olarak çalışma olduğunu duyuyorum 2-3 ay sonra iptal oluyor sonra tekrar başlıyor 😀 Cumhurbaşkanı önünde bekliyor maliye bakanı bütçede bizi konuştu bu ve benzer mesela :-)

Adalet arayışı 2022, 1 ay önce

Olur olmaz

Terorsüz Türkiye süreci elbetteki güzel ve bu süreç kapsamında birçok konuda düzenleme zaten bekleniyor

Askadar34
Aday Memur
18 Mart 2025 03:04

Kardeşim sen boş boş burda yazarken adam uğraşıyor yıllardır görüşmeler yapıyor oraya buraya gidiyor sağolsun Allah'ın izniyle olur inşallah bu yolda böyle burda klavyenden yazarak olmuyor görüşmek anlatmak lazım hakim savcı bile bilmiyor iceriklerleri biz burda birlik olup sesimizi duyurmak gerek gerekli siyasilere bunu da sabesyo abi yapıyor benim bildigim saygıli olmak gerek

Rcx2427, 1 ay önce

Laf söylemeyin sadecec Not alın 1 -2 ay sonra çalışma iptal oldu aihm de bu iş çözülecek trumpla görüşüyoruz 🤣🤣

erenkoylü
Aday Memur
18 Mart 2025 05:05

Çok gereksiz, boş birisin, gereksiz sana ne

Rcx2427, 1 ay önce

Bende duyuyorum 2022 den beri tanıyorum sabesyoyu ve ve her 2-3 ay da bir düzenli olarak çalışma olduğunu duyuyorum 2-3 ay sonra iptal oluyor sonra tekrar başlıyor 😀 Cumhurbaşkanı önünde bekliyor maliye bakanı bütçede bizi konuştu bu ve benzer mesela :-)

H9191
Memur
18 Mart 2025 09:32

Bende şöyle ufak hatırlatma yapayım size ohal sonrası göreve dönen asker polis vs vardı ohal komisyonu kararı gereği bu insanları ne yaptılar araştırma merkezine atadılar sonra CHP itiraz etti AYM 2022 de bozdu tekrar eski kurumlarına döndüler mahkeme kararı ve ohal dahil malûm zaten bakan değişince EGM uyguladı TSK da uyguladı, yani sizin dediğiniz başka bir yanlış ile hukuksuzluğu örtmek olur her türlü oda bozulur hele ki sözde yumuşama ortamında cok saçma olur hukuken de oda bozulur eğer sabesyo beyin duyumuda bu doğrultuda ise Ankara kulisi denen şahıs ile örtüşüyor ise o kuliste sıkıntı vardır malum bu adam zamanında 5 bin polisi hemen iade etti , genel af çıkardı KHK çıkardı 2022 den beri bol bol ha siz Ankara kulisi videosundan önce yazmışsınız ayrı ama onun dediklerine yakın diye yazmak istedim yanlış anlaşılmasın çünkü jandarmadan örnek vereyim şuan 2022 iktisak irtibat dosyaları ile benzer daha vahim dosyalar aktif çalışan var açığa alınıp ydk da göreve iade olan var var oğlu ve dönenleri sagem atıyorlar pasif görev ama alay komutanları yine inisiyatif alıyor sagem yok bende diye aktif göreve tim komutanı vs veriyor ha emniyet te durum ne bilemem en azından fikir olsun diye iyi kuruma atama düz memur yap ne anlamı kaldı iadeyi itibarın o zaman :)

Keremm2727, 1 ay önce

KHK'lıra af konusu ile , adli herhangi bir hüküm giymeyen yani beraat - takipsizlik almış kişilerin görevlerine tekrar iadesi tamamıyla birbirinden ayrı konular. Çıkması olası bir genel af yasasında KHK ile ihraç edilmiş , ancak adli yargılamar sonucu hüküm giymiş kişiler yönünden yasanın içeriğine göre cezasının bir kısmı yada tamamı af kapsamında olacaktır. Kamuya geri dönüşler ile ilgili olarak; idari işlemi uygulayan mevki ,makam bu idari işlemi her zaman geri alabilir. Ya da T.B.M.M sinin her konuda yasal düzenleme yapma ilkesi ( genellikle ilkesi) kapsamında beraat takipsizlik alanlara yönelik bir yasal düzenleme yapılabilir. Hatırlayanınız varmıdır bilmiyorum ,zannedersem 2015 yılıydı. polisler için meclisten süreli bir kanun çıkarılmıştı . Bu Kanuna göre geçmiş yıllarda işlediği fiillerden dolayı disiplin cezası verme zamanaşımına uğrayan personellerin başka kurumlara atanması ile ilgiliydi. Nitekim o tarihlerde bir bir çok personel başka kurumlara ataması yapılmıştı . Buradaki örnekte de olduğu gibi her daim bir yasal düzenleme çıkabilir . Önemli olan şartların bir araya gelmesi. Nitekim şu an şartlar değişmezse bir yumuşama ortamı mevcut. Bu süreçte olabildiğince iktidar ya da muhalefet kanadı fark etmeksizin siyaset kurumuyla temas içinde olunması faydalı olacaktır.

istifaederim
Aday Memur
18 Mart 2025 09:58

kimler geldi geçti zeuslar ankara kulisleri ankara kuşları sabesyolar , belki onlarda duyduklarını söylüyorlar , uğraşıyorlardır ama malesef tek gerçek olan şey hiç birşeyin değişmediği. mahkemeyle iade olanlar dahi danıştaydan ihraç oldu yani sonuç koca bir 0 ister kabul edin ister etmeyin. iade olanlar bile hiç iade olmasaydım en azından düzenim vardı diye düşünüyor. Suçsuzluğumuz ispatlansa bile bu çamur geçmiyor malesef, başlayıncada vebalı gibi çalışıyorsunuz çalışcağınız birimler belli, güvenilmez personel. özel sektördede hayat kolay değil . Belirsizlik gerçekten çok kötü. Neden inanmıyorlar suçsuz olduğumuza bunuda anlamıyorum, kader diyip yoluna bakmak lazım. İade olmayanlar boşa üzülmesin gerçekten iade olanlarında cogu tekrar ihraç oldu daha kötü duruma düştüler. Tamamen düzelmeden , mahkemede aklananların suçsuz olduğunu hatta mağdur edildiğini iftiraya uğradıklarına inanmadan birşeyler düzelmez malesef...

Yasabirr
Aday Memur
18 Mart 2025 10:09

Kesinlikle katılıyorum. Sabesyo beye bir sözüm yok elinden geleni yaptığını bildiklerini aktardığını düşünüyorum ama asla bir çalışma olduğuna bunu yapacaklarına inanmıyorum nedense. Buraya da girmeyim okumayim diyorum o da olmuyor bu psikoloji çok kötü Allah yardımcımız olsun ne diyim
istifaederim, 1 ay önce

kimler geldi geçti zeuslar ankara kulisleri ankara kuşları sabesyolar , belki onlarda duyduklarını söylüyorlar , uğraşıyorlardır ama malesef tek gerçek olan şey hiç birşeyin değişmediği. mahkemeyle iade olanlar dahi danıştaydan ihraç oldu yani sonuç koca bir 0 ister kabul edin ister etmeyin. iade olanlar bile hiç iade olmasaydım en azından düzenim vardı diye düşünüyor. Suçsuzluğumuz ispatlansa bile bu çamur geçmiyor malesef, başlayıncada vebalı gibi çalışıyorsunuz çalışcağınız birimler belli, güvenilmez personel. özel sektördede hayat kolay değil . Belirsizlik gerçekten çok kötü. Neden inanmıyorlar suçsuz olduğumuza bunuda anlamıyorum, kader diyip yoluna bakmak lazım. İade olmayanlar boşa üzülmesin gerçekten iade olanlarında cogu tekrar ihraç oldu daha kötü duruma düştüler. Tamamen düzelmeden , mahkemede aklananların suçsuz olduğunu hatta mağdur edildiğini iftiraya uğradıklarına inanmadan birşeyler düzelmez malesef...

nenniq
Şef
18 Mart 2025 11:16

şuan iade olanların hepsi yeniden ihraç oluyor. bende 2. kez ihraç oldum. İlk ihracımda kabullenip bir işe girip iyi kötü bir düzen kurmuştum askerlik sorunum vardı bedelliye başvuru yaptım para yatırdım tam gidecekken iade oldum. 10 ay çalıştım 2. kez ihraç ettiler.. yeniden bir işe girip düzen kurdum hop ardından askerlik tebliği geldi 10 yılın dolmasına 3 ay kalmıştı.. şimdi bedelli hakkımda yandı askere çağırıyor mayıs celbinde askere gidiyorum hem de 6 ay.. şimdi tekrar işten ayrıl git çoluk çocuğu bırak gelince yeni bir düzen kur insanı yoruyor artık benim için 3. bir düzen bozma oluyor bu süreçte siyasiler dahil bir çok kişi ile görüştüm çoğu düzelecek dedi ama hiç birine güvenim kalmadı artık Allaha havale ediyorum...

istifaederim, 1 ay önce

Yorgunsavacci
Aday Memur
18 Mart 2025 14:13

Şefim biraz duyumlarindan yaz, merak ettik en azından umut edelim,

sabesyo_25, 1 ay önce
çalışma var ve hazır durumda

Enverdereli
Aday Memur
18 Mart 2025 14:23

Yalanda olsa hoşuma gidiyor diyorsun yani :)))

Rcx2427, 1 ay önce

Ggül06
Memur
18 Mart 2025 14:56

Kardeşim

Şu cümleni tekraren bırakıyorum

"bedelliye başvuru yaptım para yatırdım tam gidecekken iade oldum."

Rabbım sana bu mutluluğu yeniden ve daha güzeliyle aynı zamanda

tam gidecektim yine İade ettiler Yazısını buraya yazmanı nasibeylesin

nenniq, 1 ay önce

şuan iade olanların hepsi yeniden ihraç oluyor. bende 2. kez ihraç oldum. İlk ihracımda kabullenip bir işe girip iyi kötü bir düzen kurmuştum askerlik sorunum vardı bedelliye başvuru yaptım para yatırdım tam gidecekken iade oldum. 10 ay çalıştım 2. kez ihraç ettiler.. yeniden bir işe girip düzen kurdum hop ardından askerlik tebliği geldi 10 yılın dolmasına 3 ay kalmıştı.. şimdi bedelli hakkımda yandı askere çağırıyor mayıs celbinde askere gidiyorum hem de 6 ay.. şimdi tekrar işten ayrıl git çoluk çocuğu bırak gelince yeni bir düzen kur insanı yoruyor artık benim için 3. bir düzen bozma oluyor bu süreçte siyasiler dahil bir çok kişi ile görüştüm çoğu düzelecek dedi ama hiç birine güvenim kalmadı artık Allaha havale ediyorum...

Ggül06
Memur
18 Mart 2025 15:04

Yaşınızın benden kücük olduğunu görünce kardeşim diye yazdim kusura bakmayın

nenniq, 1 ay önce

Ggül06
Memur
18 Mart 2025 15:05

Bu yorumunuza sonuna kadar katılıyorum

Böyle bir ortamda elbetteki hepimiz ümitvarız

Adalet arayışı 2022, 1 ay önce

Olur olmaz

Toplam 1367 mesaj
«373839404142434445464748»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi