Editörler : E.Kayı Han
«404142434445464748495051»

mustafabilal
Aday Memur
20 Mart 2025 11:39

14 bim iyi ama 15 bim iade görmedim daha

Yorgunsavacci
Aday Memur
20 Mart 2025 12:47

İyi olsa ne olmasa ne Danıştay bozuyor hep

mustafabilal, 1 ay önce
14 bim iyi ama 15 bim iade görmedim daha
20 Mart 2025 13:15

aynen o yüklendikten 3-4 ay sonra çıktı

mustafabilal, 1 ay önce
bendemi birütüss nüfus kayıt örneği yüklendikten sonra mı karar verildi

eslns
Aday Memur
20 Mart 2025 14:38

13, 14 dil3 15, 16 dil kodlamışlar. Tabi ki bunlarıda kabul etmiyorum çünkü destekleyecek ne tanık ne hts ne de başka bir şey var. Ancak öncesinin dil3 olmasına Danıştay nasıl bakıyor
deepforces, 1 ay önce

Benim dosyada Dil kodundan bolge idare iade verdi Dil 3 kodundan danistay red verdi iadeyi bozdu 10 gun once

Yorgunsavacci
Aday Memur
20 Mart 2025 20:09

Sabesyo şef hiç yazmiyosun bı slm ver arada

Tezene06
Aday Memur
20 Mart 2025 20:16

Danıştaydan olumlu da var olumsuz da dosya ya göre değişiyor benim bildiğim 2 tane dil olumlu var

eslns, 1 ay önce
13, 14 dil3 15, 16 dil kodlamışlar. Tabi ki bunlarıda kabul etmiyorum çünkü destekleyecek ne tanık ne hts ne de başka bir şey var. Ancak öncesinin dil3 olmasına Danıştay nasıl bakıyor

Enverdereli
Aday Memur
20 Mart 2025 20:55

Abi bu sebosyodan gelecek duyum haber bilgi bekleyen varsa, özel bir sayfa oluştursun, kurban olam, "varmı bir haber sebosya" yazısını gördükçe içim darlanıyor. Burda daha somut şeylerden konuşalım, içtihat kararları, idari süreç, güncel mahkeme kararları, gibi... burda halen idari süreci yeni başlamış, yeni soruşturma açılmış, danıştaya yeni girmiş, red almış, bozma almış bir sürü insan bilgi sahibi olmak için takip ediyor.

Yorgunsavacci, 1 ay önce

Sabesyo şef hiç yazmiyosun bı slm ver arada

Alparslan92
Aday Memur
20 Mart 2025 22:05

o kadar doğru dedin ki kardeşim
Enverdereli, 1 ay önce

Abi bu sebosyodan gelecek duyum haber bilgi bekleyen varsa, özel bir sayfa oluştursun, kurban olam, "varmı bir haber sebosya" yazısını gördükçe içim darlanıyor. Burda daha somut şeylerden konuşalım, içtihat kararları, idari süreç, güncel mahkeme kararları, gibi... burda halen idari süreci yeni başlamış, yeni soruşturma açılmış, danıştaya yeni girmiş, red almış, bozma almış bir sürü insan bilgi sahibi olmak için takip ediyor.

Yorgunsavacci
Aday Memur
20 Mart 2025 22:45

Sözlü tartışmalardan kaç tane sayfa kapandı biz senelerdir takip eden yazan takip eden insanlarız inanıp inanmak kişiye kalmış, kimse olacak demiyor bilemeyiz de tahmin duyum gerçek kararlar üzerinde bilgi alışverişi yapılıyor ki daha çok yapılırdı son tartismalardan kimse yazmaz oldu sabesyo da diğer arkadaşlarda duyum getirdi ama hayatnizi sekillendirmeyin diyede defalarca söyledi duyum bu dedi ve diğer herkesin hakkı kimseye özel değil sayfalar anlayacağınız

20 Mart 2025 23:49

arkadaşlar hayırlı geceler dün akşam ihraç tebliği yapıldı tarafıma.Allahtan hayırlısını diliyorum diyecek bişey yok. yazıp moralinizi bozmak gibi bir amacım yok ama hazırlıkli olun diye yazdım.Bolge idare bozmayı oynadıktan 20 gün sonra ihrac oldum. sıkmayın güzel canınızı. sağlığınız yerinde olsun gerisi teferruat. Allah var gam yok. buda geçer yahu

deepforces
Aday Memur
20 Mart 2025 23:56

Danistayin bozma kararindan sonra bolge idare karar verene kadar gorevdemiydin

polisoffiseryakup, 1 ay önce
arkadaşlar hayırlı geceler dün akşam ihraç tebliği yapıldı tarafıma.Allahtan hayırlısını diliyorum diyecek bişey yok. yazıp moralinizi bozmak gibi bir amacım yok ama hazırlıkli olun diye yazdım.Bolge idare bozmayı oynadıktan 20 gün sonra ihrac oldum. sıkmayın güzel canınızı. sağlığınız yerinde olsun gerisi teferruat. Allah var gam yok. buda geçer yahu

khkk18
Memur
21 Mart 2025 00:32

herkese merhaba bölge danıştaya direnmeyip uydu ihrac tebliği edildi sözleşmeli jandarma uzman çavuşum ama bana sözleşmeli feshi tebliği edildi aynı konu üzerinden bölgenin direnmediği hususunda sözleşmeniz feshedilmiştir 60 gun içinde idare mahkemesine başburu yapın dıye tebliğ edildi .Ben şimdi anlamadım yeniden yargılanmışı olucam eger idare mahkemeye başvurursam. benim zaten dostam devam ediyor. bu konuda ne yapmalıyım
21 Mart 2025 01:04

doğrudur
deepforces, 1 ay önce

Danistayin bozma kararindan sonra bolge idare karar verene kadar gorevdemiydin

21 Mart 2025 01:13

Danıştay kararından sonra ne kadar sürede bölgenin kararı çıktı
doğrudur

Musss30
Aday Memur
21 Mart 2025 01:15

Danıştay ne kadar sürdü devrem

doğrudur

Enverdereli
Aday Memur
21 Mart 2025 02:19

Bende danıştayın bozma kararı sonrası bimden karar bekliyorum, bakalım ne kadar sürecek kararın çıkm

21 Mart 2025 02:27

Benim 96 gün de sonuçlandı devrem
kıvırcık155, 1 ay önce
Danıştay kararından sonra ne kadar sürede bölgenin kararı çıktı
21 Mart 2025 02:31

devrem benim yaklaşık 20-21 ayda sonuclandi
Musss30, 1 ay önce

Danıştay ne kadar sürdü devrem

21 Mart 2025 02:38

hakkımızda hayırlısı olsun. dilerim Rabbim hayırlı ve bol kazançlı bir kapı açsın tüm masumlara da bu defteri elimizin tersiyle kapatmayı nasip etsin inşallah.
Enverdereli, 1 ay önce

Bende danıştayın bozma kararı sonrası bimden karar bekliyorum, bakalım ne kadar sürecek kararın çıkm

Rcx2427
Memur
21 Mart 2025 05:53

Kesinlikle doğru söylüyorsun sabesyodan masallar diye bir grup kursunlar akşama kadar yeni hikayeler dinlesinler

Enverdereli, 1 ay önce

Toplam 1406 mesaj
«404142434445464748495051»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi