Editörler : E.Kayı Han
«60616263646566676869707172

Chttuna
Şef
15 Nisan 2025 23:41

twit açılmıyor devre konu ile ilgili açıklama yapman mümkün mü
Neco1616, 2 hafta önce

https://x.com/cengizaksan/status/1912210534037934239?t=mKpnLuBbdJMFcCq1x0g0Cg&s=19

Hepimiz adına olumlu haber olur inşllh

Pelegrinli
Şube Müdürü
15 Nisan 2025 23:59

Gazeteci Cengiz Aksanin tweet'i:Terörsüz Türkiye" hedefi doğrultusunda çalışmalar sürüyor.

Ceza infazında geniş kapsamlı değişiklikle denetimli serbestlik alanının genişletilmesi bu çalışmalardan biri.

Dün belirttiğimiz KHK'lılar konusu da hedefin bir diğer parçası.

Chttuna, 2 hafta önce
twit açılmıyor devre konu ile ilgili açıklama yapman mümkün mü

Yorgunsavacci
Aday Memur
16 Nisan 2025 07:41

Suça bulaşmamış KHK'lıların yüzünü güldürecek gelişmeler yakın zamanda yaşanacak.

#KHK

Şöyle birşey paylaşmış baktım şimdi

Yorgunsavacci
Aday Memur
16 Nisan 2025 07:43

"yorumda "Konuyu tartışma zeminine çekip sataşmaya çalışan yorumlar var, gerek yok bunlara.

Ceza almamış, takipsizlik veya beraat almış olanlardan bahsediyoruz.

Bekleyip görelim."demiş

Yorgunsavacci
Aday Memur
16 Nisan 2025 07:45

Takip etmem konulara ne kadar hakimdir bilmem şimdi baktım

Yorgunsavacci, 1 hafta önce

Suça bulaşmamış KHK'lıların yüzünü güldürecek gelişmeler yakın zamanda yaşanacak.

#KHK

Şöyle birşey paylaşmış baktım şimdi

16 Nisan 2025 09:38

TSK mensubu devre var mı hiç Danıştay süreci nasıl işliyor kazanan duydunuz m

Buda Geçer Huu
Aday Memur
16 Nisan 2025 10:35

İlerde sadece mesleğe dönemez diğer haklarını silah dahil alır...ajsi olurda karar 55 yaşını geçtiğinde çıkarsa o zaman zaten dönemez...şuan emekli olmanın tek getirisi çevreye karşı emekli oldum atılmadım demen

Turkmenem, 2 hafta önce
kardeş karar tebliğ edilmeden emekli olmanın sana bir getirisi olmaz aksine hak kaybına uğrarsın ileride. bekle tebliğden sonra dilekçeni verirsin. Ben öğle yaptım.

Ggül06
Memur
16 Nisan 2025 11:21

İyi günler

Ikinci defa Emekliye ayrıldığınizda verilen güncel ikramiyenizi malesef kararınız bozulduğunda,aradan kaç ay geçerse geçsin ssk geri isteyip ilk emeklilik te verdikleri parayı ödüyor

Rcp1071, 2 hafta önce

Abi Danıştay 5.idare 18 Mart'ta dosyamı erzurum idareye gönderdi 8 Nisan'da dava açıldı tekrar ben ilk ihracta emekli oldum temmuz 2023 de tekrar göreve başladım şimdi ise muhtemelen yine ihraç olacağım. Emekli mi olayım yoksa ihracı mi bekleyeyim, durumumu kimse bilmediği için mahalle baskısından da korkuyorum, şimdi emekli olmak için 60 gün izine ayrıldım, siz olsanız ne yapardınız emekli mi olurduniz ihracı mi beklerdiniz. 32 yıllık meslek.hayatimda 2011 de Dil 3 2012 de CD 2013 Ad kodum var geri kalan 29.yil.neredeymisim acaba

Rcp1071
Aday Memur
16 Nisan 2025 12:36

Dün sağolsun Turkmenn bey ile görüştük beni aydınlattı, bu gün emeklilik dilekçemi vermek için görev yerime gelmiştim baz geçtim. Allah cc dan kalbimizi mutmein edecek güzel haberler almak sağlık afiyet huzur ve iman içinde sizler ve şahsım adına yaşam sürmeyi temenni ediyorum, normalde çalıştığım yerin önünden geçtim 32 yıl hizmet verdim dağda bayırda vb aktif çalışıyorum çok kuüsüm içeri bile girmek istemedim

Ggül06, 1 hafta önce

İyi günler

Ikinci defa Emekliye ayrıldığınizda verilen güncel ikramiyenizi malesef kararınız bozulduğunda,aradan kaç ay geçerse geçsin ssk geri isteyip ilk emeklilik te verdikleri parayı ödüyor

Rcp1071
Aday Memur
16 Nisan 2025 12:39

Allah büyüktür, Allahu Ekber

Buda Geçer Huu, 1 hafta önce

İlerde sadece mesleğe dönemez diğer haklarını silah dahil alır...ajsi olurda karar 55 yaşını geçtiğinde çıkarsa o zaman zaten dönemez...şuan emekli olmanın tek getirisi çevreye karşı emekli oldum atılmadım demen

Neco1616
Aday Memur
16 Nisan 2025 13:24

Bilgisi olan var mı

Neco1616, 2 hafta önce

Bugün Anayasa mah. Başvuru yapıldı, evraklarım fiziki olarak bölge idare dava mah. teslim edildi,

Daha önce başvuru yapanlar evraklar uyap üzerinden de gönderilmesi gerekiyor denildi ama

Konuyu tam olarak bilen var mı?

Son başvuru günü ayın 19u

Yardımcı olur musunuz

Rcp1071
Aday Memur
16 Nisan 2025 15:45

Bizim mesleğe dönme ihtimalimiz var mı acaba, bizi kim döndürecek Allah'ım bize merhamet eylesin.

Rcp1071, 1 hafta önce

Allah büyüktür, Allahu Ekber

Neco1616
Aday Memur
16 Nisan 2025 21:39

Uzun bi zamandan sonra ilk kez bu kadar dile gelen KHK konusu inşllh sadece lafta kalmaz

Aslanbey1453
Müsteşar Yardımcısı
17 Nisan 2025 02:07

Katsayı için 15 Haziran maaşı almak yeterli, Polsan varsa 15 Temmuzu bekleyin, Ama 2. kez ihraç olanların yazdı klarina göre SGK bir zaman sonra Yenibl katsayudan ödediği paraları geri istiyor, Malesef sın bilgiler bu yönde galiba, Mahkemeye verip kazanan oldu mu belli değil... Ben de aynı şekilde Haziran ayında Emekli olmayı düşünüyordum, Elhamdülillah Bayram öncesi Ben de Danıştay'ı kazandım . Bugün itibariyle Tazminat Rütbe davası ve Parasal Haklar olmak üzere toplam 3 ayrı dava açmayı planlıyorum, Bu defa Avukat ile ilerlemeyi düşünüyorum... Önceki Emekli yolluğu, Göreve iade Davaları BİM ve Danıştay'ı Avukatsız kazandım. Kalanlara Allah kolaylık versin... İdare Mahkemesi Red BİM Kabul Danıştay ONAMA...
Rcp1071, 2 hafta önce

Emekli olmak bu aşamada ileriki yıllarda olabilecek hakların kaybolması anlamına gelir ihraç olmadan kendi isteğin ile emekli olmuşsun derler hak vermezler , ama ihraç sonrası emekli olursam zorunlu olmuş olurum hak arama devam eder. Doğru mu bu düşünce, Ayrıca mesela 5 Haziran'da ihraç oldum 10temmuzda.emklilik talep edersem kat sayı farkından emekli ikramiyesi artışından yararlanabilir miyim Allah razı olsun inşaAllah

WWtroc
Aday Memur
17 Nisan 2025 17:00

Diğer sayfalara ne oldu çok zamandır takip etmiyorum memurlar neti kapandı mı diğer Danıştay AYM red-iade sayfası

WWtroc
Aday Memur
17 Nisan 2025 17:05

Danıştay ve Aym iade-red bilgi paylaşımı sayfası kapanmış

WWtroc, 1 hafta önce

Diğer sayfalara ne oldu çok zamandır takip etmiyorum memurlar neti kapandı mı diğer Danıştay AYM red-iade sayfası

WWtroc
Aday Memur
17 Nisan 2025 17:06

Sabesyo_25 isimli biri vardı o buralarda bilgi paylaşımı yapardı yazıyor mu,buradami?

Küskün12
Aday Memur
17 Nisan 2025 18:37

Arkadaşlar yok mu bir haber umut verecek. hiç mi umut kalmadi

Rcp1071
Aday Memur
17 Nisan 2025 19:48

Allah mübarek eylesin sevindim bu güzel habere sizin adınıza , bizede ümit oluyor böyle paylaşımlar,

Aslanbey1453, 1 hafta önce
Katsayı için 15 Haziran maaşı almak yeterli, Polsan varsa 15 Temmuzu bekleyin, Ama 2. kez ihraç olanların yazdı klarina göre SGK bir zaman sonra Yenibl katsayudan ödediği paraları geri istiyor, Malesef sın bilgiler bu yönde galiba, Mahkemeye verip kazanan oldu mu belli değil... Ben de aynı şekilde Haziran ayında Emekli olmayı düşünüyordum, Elhamdülillah Bayram öncesi Ben de Danıştay'ı kazandım . Bugün itibariyle Tazminat Rütbe davası ve Parasal Haklar olmak üzere toplam 3 ayrı dava açmayı planlıyorum, Bu defa Avukat ile ilerlemeyi düşünüyorum... Önceki Emekli yolluğu, Göreve iade Davaları BİM ve Danıştay'ı Avukatsız kazandım. Kalanlara Allah kolaylık versin... İdare Mahkemesi Red BİM Kabul Danıştay ONAMA...

paflogonya
Aday Memur
17 Nisan 2025 20:22

S.a arkadaşlar danıştay bozma sonrası bölgenin onaması ile de ayın 14 de ihraç oldum. Verilen paranın faizsiz iadesi ve taksitlendirmem için dilekçe örneği lazım acil yazan yardımcı olursa sevinirim

Toplam 1427 mesaj
«60616263646566676869707172

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi