Editörler : Pangaea

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
23 Ocak 2025 14:50

çoğu yeni nesil ya.

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
23 Ocak 2025 19:40

Dindarlık kisvesi olmayan bakış açımla yadırgadığım bir olay.Bunun delili mümkün olmuş iyi ki ceza almışlar bu bir tarafa benim esas rahatsız olduğum delillenmeyen öğretmene yakışmayan tavır ve tutumlardır.Öğretmenlerin öğrencinin gözü önünde flörtöz davranışları, bel altı konuşmalarını feci yadırgıyorum.Sonra 2010 da çalınan kpss soruları geliyor aklıma oturuyorum hesap yapmaya.Hoş sonraki mülakatlar da hiç içime sinmedi.Sonuçlarını burnumuzun dibinde taşıyoruz ne yazık ki!

deCloumb
Aday Memur
28 Ocak 2025 13:59

Kesinlikle haklısınız hocam,malesef bazı öğretmenler bile bu durumu normalleştirmeye çalışıyor.Ben atanmamış öğretmenim inşallah bu sene atanacam fakat gittiğim okulda böyle seviyesizleri görmek zorunda kalmam

m.r_f, 4 hafta önce

Konuya farklı bi açıdan bakmak istiyorum. Velev ki o mekan okul değil de özel bi mekan olsun. Yapılanlar ne derece doğru olurdu? Ortaokul mezuniyetinden bahsediliyor.

14-15 yaş civarı ÇOCUKlar mezun oluyorlar, öğretmenlerinin de katıldığı bir eğlence düzenleniyor. Bu gayet güzel, gayet olağan. Öğretmen arkadaşlar da çocukların heyecanına ortak oluyor, onlarla birlikte sevinip kutlama yapıyor. Buraya kadar her şey güzel. Ailelerin muhtemel haberi olmadan alkol eğlenceye dahil ediliyor ve ÇOCUK yaşta bireylerin dahil olduğu partide tüketiliyor. Hem özendiriliyor, hem de muhtelen çocuklar da alkol tüketiyor. Mekan okul değilse sorun yok mu yani?

Diğer bir senaryo; öğretmenler kendi arasında eğitim öğretimin bitişini kutluyor, ortamda bulunan herkes reşit ve kendi isteğiyle orada. Partinin bir noktasında alkol de dahil oluyor, ama kimse sızacak veya kusaak kadar abartmıyor. Ama bir sorun var, mekan okulun konferans veya spor salonu. Okulda alkol alınıyor!

Bu iki senaryoyu bir düşünün. Bene gerçek sorun okulda alkol tüketildi vs değil, gerçek sorun o ÇOCUK yaştaki bireylerin arasında bunun yapılması. Başlık "okulda öğrtmenlerin alenen alkol alması" değil, "öğretmenlerin çocukların önünde alkol alması" olmalıydı.

Şunu da ekleyeyim, şahsi görüşümdür; Sosyal medya ahmak işidir.

deCloumb
Aday Memur
28 Ocak 2025 14:01

Tipleri yeni öğretmene benzemiyor.Bir öğretmen görüş farketmeksizin bir okula ÇOCUKLARIN arasına nasıl alkol sokabilir inanılmaz aptal insanlar

nobetçi
Aday Memur
29 Ocak 2025 13:43

bunlari

tarihçi60
Memur
29 Ocak 2025 15:52

eğlenmek için başka yer bulmadınız mı kardeşim hepiniz cezayı haettiniz

Toplam 26 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler