Editörler : cihan27E.Kayı Han
21 Ocak 2025 00:49

Birileri yetkili sendikaya zam pazarlığını yapmayı bırakmasını soylesin

malum toplu sözleşme yaklaşıyor. uzun uzadıya yapılan istişareler toplantılar reklamlar hepsi boş. 23 senedir böyle. yüzde 5 10 arası koparılan zam gene enflasyon içinde eriyecek ve zammı TÜİK belirleyecek. yüzlerce hak takep edilip sonuçta 3 5 i geçmeyen ufak artışlar ve belli meslek gruplarına yapılacak maas artirimlari yerine, memura acilen, 1- işçilerin alındığı tediye ikramiye veya kira yardımı yerine geçecek en az aylık 4000 TL ödeme verilmeli 2. işçiye verilen aylık 4000 5000 TL yemek nakdi ücreti devlet memuruna da verilmeli.. her zamanki gibi masaya oturulursa ne olacağı belli.... sonucu belli bir sözleşmede taktik degistirme zamanı gelmedi mi? - lütfen maaş artış zammını enflasyona bağlayın siz de kurtulun biz de.. .. önemli olan kuru maaşı dışında hiçbir geliri olmayan ve ilkokul lise mezunu kpss yüzü görmeden işbaşı yapan işçide olduğu gibi yan haklar kazanmaktır.. .. ne biçim sendikasıniz yahu.. akıllı olun biraz...

MEHMETMRUAT
Aday Memur
21 Ocak 2025 10:51

ögretmenler yüzünden yetkili sendika asla degişmez

21 Ocak 2025 11:23

ağzına sağlık kardeş, sendika dediğin icraat yapar mali kazanım elde eder bizimkisi yazılmış senaryoda oynuyor yıllardı %4 5 zam pazarlığı yapılıyor bir kere olsun şu memurun yüzünü güldürün helal olsun diyelim

MEHMETHAN OSMANLI
Şube Müdürü
21 Ocak 2025 11:39

yaptığını kim söyledi

tolgperperek
Daire Başkanı
21 Ocak 2025 11:54

siyasi iktidara yakın olanlara her gün cennet geri kalanlara cehennem

katip1988
Şube Müdürü
21 Ocak 2025 13:18

kimse bisey yapmaz. sari sendikadan istifa edip olanlari izleyeceksiniz. yoksa yuzde 2,3 ile devam

net bilgi
Memur
21 Ocak 2025 15:40

3600 ek gösterge ne oldu

17can17
Aday Memur
21 Ocak 2025 15:55

Koktu milli eğitim koktu. Çanakkale merkezde öyle mobingler oluyoki okul müdürleri tapulu malı sanki. Milli eğitim uyuyor. Sadece reklam icin projeler yapiliyor ici boş ama. Yazık öğretmenlere öğrencilere velilere

Kalet
Daire Başkanı
21 Ocak 2025 16:29

Toplu sözleşmenin yüzde 15i işçiye yaradı. Şayet yüzde 20 olsa adamlar yüzde 20 fark atacaktı. Bu toplu sözleşme işçiye yarıyor.

Açmemurolduk
Aday Memur
21 Ocak 2025 21:08

bunların da bunlara destek veren memurların da Allah hakkım kadar belasını versin. bu kadar açık ve net diyorum

katip1988
Şube Müdürü
22 Ocak 2025 08:14

ozel mesaj attim konuyla ilgili dönüş bekliyorum

17can17, 3 hafta önce

Koktu milli eğitim koktu. Çanakkale merkezde öyle mobingler oluyoki okul müdürleri tapulu malı sanki. Milli eğitim uyuyor. Sadece reklam icin projeler yapiliyor ici boş ama. Yazık öğretmenlere öğrencilere velilere

78ebrukara
Aday Memur
22 Ocak 2025 21:20

Evet okullar cok kötü

17can17, 3 hafta önce

Devrim XYZ
Aday Memur
23 Ocak 2025 08:59

Ortadoğu kültüründe güçlü olan hep haklı çıkar devlet otoritesi seyreder.avrupa kültüründe hak verilmez alınır.devlet otoritesi hakların alınabilmesi için engelleri kaldırır.

1böcek
Aday Memur
24 Ocak 2025 20:23

Çanakkale de eğitim hakikaten kötü

17can17, 3 hafta önce

sa08
Aday Memur
24 Ocak 2025 21:08

yüzdelik zam yerine enflasyon oranında zam artı seyyanen zam istiyoruz. Seyyanen zam için pazarlık yapsınlar. Yüzdelik zamlar enflasyonu geçemiyor zaten. Ayrıca çalışanlar arasında yemek, ulaşım, giyecek,ikramiyeler vb. konusundaki farklar kaldırılmalı, bütün çalışanlar bu haklardan yararlanmalıdır.

benjamin176
Memur
25 Ocak 2025 10:50

Komünizm gelsin herkes aynı maaşı alsın mı diyorsunuz? Ne demek seyyanen? Adaletsizliğin dik alası.

sa08, 2 hafta önce
yüzdelik zam yerine enflasyon oranında zam artı seyyanen zam istiyoruz. Seyyanen zam için pazarlık yapsınlar. Yüzdelik zamlar enflasyonu geçemiyor zaten. Ayrıca çalışanlar arasında yemek, ulaşım, giyecek,ikramiyeler vb. konusundaki farklar kaldırılmalı, bütün çalışanlar bu haklardan yararlanmalıdır.

Stratejıst
Aday Memur
26 Ocak 2025 21:28

Maalesef öyle eğitimcilerin sayısı teknik kadrodan bile çok ondan dolayı değişen bir şey olmuyor malum zaten mülakatlı alınıyorlar

MEHMETMRUAT, 3 hafta önce

ögretmenler yüzünden yetkili sendika asla degişmez

Stratejıst
Aday Memur
26 Ocak 2025 21:38

Maalesef Türk kültüründe de bidatçılık vardır malum ileri gelenler birilerinden en hassas oldukları şeyleri isteseler maalesef bir bildiği vardır deyip teslim ederler. Ne de olsa ''bilmem ne yaptığını görsem yine inanmam'' diyen bidatçı bir zihniyet var. Cumhuriyet kaldırılsın saltanat gelsin diye referandum yapılsa Vallahi birileri tescilli kapı kulu olmak yakınlarını da hareme sokmak için referandumda saltanata evet diyerek sıraya girerler. Katarda zaten meşruti monarşi vardı, 2024 te referandumla seçimli mecliste halk tarafından kaldırıldı mutlak monarşiye geçtiler, Şimdi birileri örnek gösterse işte katar bu yüzden zengin dese verin şu kardeşinize saltanat yetkisini ondan sonra enflasyonla kurla faizle terörle dış güçlerle nasıl mücadele edilir görün derse Vallahi sıraya girerler bu ülkede. :D

Devrim XYZ, 2 hafta önce

Ortadoğu kültüründe güçlü olan hep haklı çıkar devlet otoritesi seyreder.avrupa kültüründe hak verilmez alınır.devlet otoritesi hakların alınabilmesi için engelleri kaldırır.

yrhsbnd
Aday Memur
31 Ocak 2025 13:03

Enflasyon oranında zam gelecek deyip sendikaları fesh etsinler.

tolgperperek
Daire Başkanı
31 Ocak 2025 15:15

sendikalar gitsin grev ve iş bırakma gelsin memur ölmeden

MEHMETMRUAT
Aday Memur
04 Şubat 2025 10:48

pazarlık enflasyon artı 5 puan olmalı pazarlık yapmasını bilmeleri lazım

Toplam 20 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler