Editörler : cihan27E.Kayı Han

zencefil55
Aday Memur
10 Şubat 2025 03:22

Onlar işini biliyor

5 puan+enflasyon farkı =Enflasyon

Halbuki senin dediğin gibi olsa enflasyonun üstünde zam alınmış olurdu.

MEHMETMRUAT, 1 yıl önce

pazarlık enflasyon artı 5 puan olmalı pazarlık yapmasını bilmeleri lazım

10 Şubat 2025 15:45

yalnızca birilerine değil 1 milyondan fazla memur-sen üyesine ve yarım milyona yakın kamu-sen üyesine anlatmak gerekli

10 Şubat 2025 20:20

kardesim milli egitimde isleyis degismedigi sistem muddetce hic kimse memur sen den yetkiyi alamaz. cunku ogretmenler memur senden cikmaz, cikamaz.

ben artik direk maddi kazanim konusunda bir sey beklemiyorum ama arkadas sosyal haklarla da ilgili bir gelisme olmuyor. hala cmt. pzr izinden kesiliyor, hala kendi isimizi yapamiyoruz, hala rapordan kesilen paralari geri alamiyoruz, kurumlar arasi gecisler karanlik odada toplu igne bulmaktan zor ...

tolgperperek
Kapalı
11 Şubat 2025 12:13

öğretmen sendikaları demekki bizi yakan birde sağlıkcılar

MEHMETMRUAT
Aday Memur
11 Şubat 2025 13:33

bunların çogu ögretmen diyecek çok şey var ama maalesef desekte anlıyacak ögretmenleri tenzih ederim. ögretmenlerin umrunda olmaz

meeemurrbeyy, 1 yıl önce

yalnızca birilerine değil 1 milyondan fazla memur-sen üyesine ve yarım milyona yakın kamu-sen üyesine anlatmak gerekli

benjamin176
Memur
15 Şubat 2025 13:19

İşçi sendikaları pazarlığı hep böyle yapıyor zaten. Memur-Sen'in bir kere bile böyle bir talebini görmedim. Ya yüzde 3,5 vs + enflasyon ya da seyyanen şeklinde zam talepleri var. Bu sendikamsı oluşumun ve üyelerinin yatacak yerleri yok.

MEHMETMRUAT, 1 yıl önce

pazarlık enflasyon artı 5 puan olmalı pazarlık yapmasını bilmeleri lazım

Toplam 26 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi