Editörler : E.Kayı Han
21 Ocak 2025 13:01

Henüz yeni bağlı kuruluş olan DKMP'nin tayin yönetmeliği ne zaman belli olur?

Merhaba arkadaşlar. Doğa Koruma ve Milli Parklar?da çalışıyorum. DKMP daha yeni bağlı kuruluş oldu. Tayin dilekçesi gönderdim, dilekçem olumsuz geldi.

?Bağlı kuruluş olarak yeniden kurulması münasebetiyle taşra teşkilatı atama ve yer değiştirme usul ve esaslarının henüz belirlenmemiş olması nedeniyle bu aşamada işlem yapılamamıştır.? diyor.

Daha yeni bağlı kuruluş olan Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünün tayin yönetmeliği ne zaman belli olur sizce?

Bilgehandemirhan
Aday Memur
09 Şubat 2025 14:10

J

Bilgehandemirhan
Aday Memur
09 Şubat 2025 14:12

Ben de aynı durumdayım. Tarimdan dkmp ye tayin isteyecem bekliyorum. Kadro neydi

xerohype
Memur
09 Şubat 2025 14:21

Kadrom memur. Sizin?

Fakat şöyle bir durum var. Dkmp artık bağlı kuruluş olduğu için Tarımdan Dkmp'ye geçmek artık kurumlar arası geçiş oluyor. Yani zorlaştı

Bilgehandemirhan, 5 ay önce

Ben de aynı durumdayım. Tarimdan dkmp ye tayin isteyecem bekliyorum. Kadro neydi

xerohype
Memur
10 Mart 2025 19:22

Dkmp tayinler ne zaman açılır sizce arkadaşlar?

blackblock
Aday Memur
07 Mayıs 2025 21:43

DSİ nin bile tayin yönetmeliği yok diye biliyorum

xerohype, 4 ay önce

blackblock
Aday Memur
07 Mayıs 2025 21:49

DSİ 2018 de bağlı kuruluş oldu

xerohype, 4 ay önce

08 Mayıs 2025 21:13

Bazı kurumların tayin yönetmeliği yok arkadaşlar mesela Ktb de öyle.

xerohype
Memur
19 Haziran 2025 17:55

Anladım, bazı kurumların tayin yönetmeliği yok. DKMP nin de tayin yönetmeliği olmayacak belki. Anlamadığım konu ise DKMP nin tayin yönetmeliği olmayacaksa neden hâlâ tayinler kapalı!

blackblock
Aday Memur
30 Haziran 2025 19:53

tayin yönetmeliği olmayan kuruluşlarda dilekçe verirsin olursa olur olmazsa olmaz..büyük ihtimallede olmaz.teknik personel dışındakilerin tayinleri dahada zor.

xerohype, 4 hafta önce

Anladım, bazı kurumların tayin yönetmeliği yok. DKMP nin de tayin yönetmeliği olmayacak belki. Anlamadığım konu ise DKMP nin tayin yönetmeliği olmayacaksa neden hâlâ tayinler kapalı!

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi