Editörler : E.Kayı Han

muhendisbey06
Kapalı
26 Mart 2025 21:12

umarım alasını söylersin. şu forumda hakkımda iddiada bulunup cimere yazacağını söyleyen oldu ifadeye bile çağrılmadım o iddiayla ilgili. en son yayınlanan mobbing genelgesinden sonra senin amirin konumundaki insanlar şikayet edilmekten korkuyor ne diyorsun sen. daha psikolojik baskıya maruz kaldığında buralarda ne yapacağım diye ağlamış birisin :D

Teknahmet, 4 ay önce

madem burada boşuna yazıyorsam sen niye burada kaile alıyorsun git başka yerde oyalan ozaman hala boş yapıyorsun?yüzyüze gelince iddiasına gelince alasını yüzüne söylerim kardes Allahtan baska kimseden korkumuz yok.. şimdi hadi artık git kinini başka yerde kusarsın?

Teknahmet
Aday Memur
26 Mart 2025 21:51

tamam kardes sensin:) güldürme beni destepin yoksa köstek olma boş yapma?

muhendisbey06, 4 ay önce

umarım alasını söylersin. şu forumda hakkımda iddiada bulunup cimere yazacağını söyleyen oldu ifadeye bile çağrılmadım o iddiayla ilgili. en son yayınlanan mobbing genelgesinden sonra senin amirin konumundaki insanlar şikayet edilmekten korkuyor ne diyorsun sen. daha psikolojik baskıya maruz kaldığında buralarda ne yapacağım diye ağlamış birisin :D

muhendisbey06
Kapalı
28 Mart 2025 21:32

Silivri dedinde zamanında şahsımı soruşturmayla tehdit eden biri aklıma geldi. Şimdi o kampüste idareci

muhendisbey06
Kapalı
29 Mart 2025 14:25

"Dikkat et silivri soğuktur" diyerekte alenen tehdit etme

Toplam 64 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi