Editörler : crops35
22 Ocak 2025 16:39

Türkşeker hakkında

Türkşeker hakkında

turkseker'e merkezi atamalarla memur olarak

atandım. Genel bilgilendirme yapabilecek arkadaş var mı maaş, kadro,

giyim yardımı vs. hakkında ve kılık kıyafet konusu hakkında

Berkaysozdinler
Aday Memur
15 Şubat 2025 18:48

hangi fabrikaya atandiniz hocam. ben de merkezi atamada yerleştim. arşiv soruşturmasını bekliyorum.

figo0
Memur
15 Şubat 2025 20:56

Büyük olasılıkla muhasebeye verilirsiniz. Ara ara geçici görevlendirme ile başka şehre gidersiniz. Maaş bekar %8 eksik 52 civarı. Giyim bu sene yok. Lojman kurumdan kuruma değişiyor.

olgar
Aday Memur
16 Şubat 2025 05:39

Konya / Ilgın

Berkaysozdinler, 1 ay önce
hangi fabrikaya atandiniz hocam. ben de merkezi atamada yerleştim. arşiv soruşturmasını bekliyorum.

olgar
Aday Memur
16 Şubat 2025 05:42

Bütün fabrikalarda misafirhane vardır umarım. Ağrı'ya veya Yozgat'a gönderelip geceleri parkta geçirmek istemezdim.

figo0, 1 ay önce
Büyük olasılıkla muhasebeye verilirsiniz. Ara ara geçici görevlendirme ile başka şehre gidersiniz. Maaş bekar %8 eksik 52 civarı. Giyim bu sene yok. Lojman kurumdan kuruma değişiyor.

mycta
Aday Memur
18 Şubat 2025 14:49

Kamu kurumları memurunu başka ile gonderip sokakta bırakmaz zaten de yolluk harcırah verir de sokakta sabahlicak mantelitesi olan bi memur da ilginçmiş
olgar, 1 ay önce

Bütün fabrikalarda misafirhane vardır umarım. Ağrı'ya veya Yozgat'a gönderelip geceleri parkta geçirmek istemezdim.

olgar
Aday Memur
18 Şubat 2025 16:39

Mentalite olarak en ağır zorluklara bile ne olursa olsun katlanabilmeyi ve çözüm üretme yeteneğini gösteriyor.

mycta, 4 hafta önce
Kamu kurumları memurunu başka ile gonderip sokakta bırakmaz zaten de yolluk harcırah verir de sokakta sabahlicak mantelitesi olan bi memur da ilginçmiş

Berkaysozdinler
Aday Memur
18 Şubat 2025 17:02

hocam bilgi alma şansınız oldu mu? Arşiv soruşturması ne durumda, ne zaman çağıracaklar? diye.

olgar
Aday Memur
18 Şubat 2025 17:17

Hayır, olmadı.

Berkaysozdinler, 4 hafta önce
hocam bilgi alma şansınız oldu mu? Arşiv soruşturması ne durumda, ne zaman çağıracaklar? diye.

mycta
Aday Memur
19 Şubat 2025 16:45

Aynen gece gelen bekçi ve polislere anlatırsın bunları saat başı :)
olgar, 4 hafta önce

Mentalite olarak en ağır zorluklara bile ne olursa olsun katlanabilmeyi ve çözüm üretme yeteneğini gösteriyor.

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi