Editörler : crops35
22 Ocak 2025 21:59

Sözleşmeliden diğer bir kuruma geçiş

merhaba arkadaşlar. ben icra katibiyim. aynı zamanda mühendisim. ve aöften işletme okuyorum 4. sınıf (lisans) . eğer aöf den mezun olursam 2026 kpss den en kötü işletmeye atanabiliyor muyum? hali hazırda sözleşmeli memur olarak çalıştığım için bu bir engel olur mu? muvafakatname falan diyorlar. tam bilmiyorum ne olduğunu. o sorun yaratır mı? çünkü icrada çalışan bir memur arkadaş büro personelliğine atanmıştı ve onay çıkmadı gidemedi.

23 Ocak 2025 08:53

sözleşmeli 4b gih kadrolarına geçemezsin sadece. geçebilmen için istifa edip 1 sene beklemen lazım. onun harici 4a'ya ve kitlere geçebilirsin. 2026'ya kadar kadro gelirse o zaman da 4a gih kadrolarına geçişte muvaffakatname istenir. 4b ve 399larda istenmez. bunun harici teknik hizmet sınıflarının 4a,4b ve 399 farketmeksizin hepsine geçebilirsin.

xxxxxx14
Aday Memur
23 Ocak 2025 13:25

Peki kitten kite geçişte de bekleme süresi oluyor mu bilgi verir misiniz

furkan yedek, 2 hafta önce
sözleşmeli 4b gih kadrolarına geçemezsin sadece. geçebilmen için istifa edip 1 sene beklemen lazım. onun harici 4a'ya ve kitlere geçebilirsin. 2026'ya kadar kadro gelirse o zaman da 4a gih kadrolarına geçişte muvaffakatname istenir. 4b ve 399larda istenmez. bunun harici teknik hizmet sınıflarının 4a,4b ve 399 farketmeksizin hepsine geçebilirsin.

Memüh
Şef
24 Ocak 2025 00:01

4a neler oluyor hocam. büro personeli işletme 4a mıdır. bilmediğimden soruyorum. teşekkürler cevabın için
furkan yedek, 2 hafta önce
Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi