Editörler : crops35
23 Ocak 2025 13:22

Kurumlararası geçiş (Bakanlıktan Belediyeye) ve ünvan değişikliği hk.

Herkese merhaba. Genel bütçe kapsamındaki kamu idaresinden belediyeye geçiş yapmayı düşünüyorum. Gıda mühendisliği mezunu olmama rağmen düz memur olarak çalışıyorum. Geçişin gerçekleşmesi durumunda çalışmak istediğim belediyede gıda mühendisliği kadrosuna girebilmek için ne yapmam gerekir? Bilgisayar işletmenliği ya da VHKİ'den gıda mühendisliğine geçiş görevde yükselmeye mi tabidir yoksa ünvan değişikliğine mi? Konu hakkında net bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum.

cevherdudayev1
Daire Başkanı
23 Ocak 2025 13:50

ünvan değişikliğine tabi kadrolara sınavsız geçemezsin geçebilirsin diyen varsada sağlam dayısı vardır imkan ve ihtimal dahilinde bile değil babası çocuğuna yapmaz böyle birşeyi

ugur2222
Aday Memur
23 Ocak 2025 13:55

Yani netice olarak ünvan değişikliğine tabi ve ÜDS ile bilgisayar işletmenliği ya da VHKİ'den mühendisliğe geçiş mümkün. Doğru mu anladım üstadım?

cevherdudayev1, 2 hafta önce

ünvan değişikliğine tabi kadrolara sınavsız geçemezsin geçebilirsin diyen varsada sağlam dayısı vardır imkan ve ihtimal dahilinde bile değil babası çocuğuna yapmaz böyle birşeyi

cevherdudayev1
Daire Başkanı
23 Ocak 2025 14:06

evet mümkün

ugur2222, 2 hafta önce

Yani netice olarak ünvan değişikliğine tabi ve ÜDS ile bilgisayar işletmenliği ya da VHKİ'den mühendisliğe geçiş mümkün. Doğru mu anladım üstadım?

bravehard
Daire Başkanı
24 Ocak 2025 08:37

Belediyeye geçmeyi başarırsanız VHKİ, Bilgisayar İşletmenliği, Memur vs kadrolarına, Kurum boş bulunan kadro için Unvan değişikliği sınavı açarsa o zaman Mühendis kadrosuna geçebilirsiniz. Tabii bildiğiniz gibi, Belediyeler de her şey Başkanın keyfiyetine bağlıdır, sınavı açar veya açmaz her şey ona bağlıdır.

ugur2222, 2 hafta önce

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi