Editörler : crops35

memurolacam19
Aday Memur
24 Ocak 2025 21:32

Bi de o dönem çok fazla iibfli gsb ye girdi yine binlerde sayu vardı yine ticaret bakanlığı vardı baya alım ve düşmesinde etkili oldu yine öyle alım olursa olur ancak tasarruf tedbirlerini de dikkate almak gerekiyor şans yaa bekleyip göreceğiz ne olacağını

657abc657, 3 hafta önce
ne ilgisi var? 2022 de de çevre alımına başvuranlar tekrar başka yerlere başvurabilirdi. ama puanlar düzenli olarak düştü. yine de siz bilirsiniz 2026 için hazırlanmayı planlıyorsanız hayırlısı olsun dilerim.

657abc657
Memur
24 Ocak 2025 22:00

ticaret bakanlığı bir sonraki ocakta geldi hocam. puanlar 450 kişilik sgk alımında 77 ye düştü. yani ticaretten daha önce düştü. kpss robotundan görebilirsiniz. gsb de sgk dan sonra aldı diye biliyorum. onun da hepsi 76-77 lerde kaldı. size şu an tasarrufu hissettiren bi durum oldu mu? 200 merkezi almıştı 2022 de. yine aynı aldı. tasarruf bizimki gibi kadroları etkilemez. çünkü hiçbir zaman on yirmi bin alımlar olmadı. tasarrufa başlanacak en son kadro bizimkiler. Kasıtları 40 bin yerine 20 bin öğretmendir mesela. bizim üç yüz beş yüz kişilik kadrolarımız zaten ihtiyaçtandır,haybeden değik. bu kadar ihtiyaçta yine ve yine olacaktır. tasarrufa rağmen ilk alımlarda 81 görülmüş. enseyi kararmış olmak için şu an tarihin 2026 ocak olması gerekirdi. ki hocalar da 80 altına düşeceğini öngörüyor zaten..
memurolacam19, 3 hafta önce

Bi de o dönem çok fazla iibfli gsb ye girdi yine binlerde sayu vardı yine ticaret bakanlığı vardı baya alım ve düşmesinde etkili oldu yine öyle alım olursa olur ancak tasarruf tedbirlerini de dikkate almak gerekiyor şans yaa bekleyip göreceğiz ne olacağını

memurolacam19
Aday Memur
24 Ocak 2025 23:04

Ticaret gsbden sonra aldı gsbden oraya geçen tanıdıktan biliyorum ancak konu bu değil düşmez demiyorum da 2022 deki gibi efsane alım olmaz 2022 kpss puanı ile atamalar bambaşkaydı efsaneydi seçim olduğu için galiba 2026 dan sonra da benzer durum olacak ancak bence 2022 gibi hiç bi zaman olmayacak işte merkeziler düşecekte bu çsbye girenlerinlerin tamamı da tercih yapacak buna eminim çsb den başka yere hepsi geçmek isteyecek oranın şartlarını biliyorum belki yaşadığı şehirden memnun olanlar istemez ancak merkeziye başvurmak da bedava kazansalar gitmeseler de bi yaptırım yok o yüzden çok değişmeyecek en azından yasak olsaydı çsb dekilerin tercih yapması iyi olacaktı ben genel anlamda olursa olur diyroum artık umrunda değil yani!!

657abc657, 3 hafta önce
ticaret bakanlığı bir sonraki ocakta geldi hocam. puanlar 450 kişilik sgk alımında 77 ye düştü. yani ticaretten daha önce düştü. kpss robotundan görebilirsiniz. gsb de sgk dan sonra aldı diye biliyorum. onun da hepsi 76-77 lerde kaldı. size şu an tasarrufu hissettiren bi durum oldu mu? 200 merkezi almıştı 2022 de. yine aynı aldı. tasarruf bizimki gibi kadroları etkilemez. çünkü hiçbir zaman on yirmi bin alımlar olmadı. tasarrufa başlanacak en son kadro bizimkiler. Kasıtları 40 bin yerine 20 bin öğretmendir mesela. bizim üç yüz beş yüz kişilik kadrolarımız zaten ihtiyaçtandır,haybeden değik. bu kadar ihtiyaçta yine ve yine olacaktır. tasarrufa rağmen ilk alımlarda 81 görülmüş. enseyi kararmış olmak için şu an tarihin 2026 ocak olması gerekirdi. ki hocalar da 80 altına düşeceğini öngörüyor zaten..

Ulu52
Aday Memur
24 Ocak 2025 23:13

Peki en sonki merkezi alım en düşük kaçı görür arkadaşlar?

657abc657
Memur
24 Ocak 2025 23:38

hocam bunu yorumlamak çooook zor. daha arada bir sürü kurum alacak. onları görmeden son merkeziyi değerlendirmek imkansız.
Ulu52, 3 hafta önce

memurolacam19
Aday Memur
24 Ocak 2025 23:42

Ben de onu soruyorum

Ulu52, 3 hafta önce

Denizoztekin
Aday Memur
27 Ocak 2025 15:16

Tasarruf çok net hissediliyo ve geçen yıl iibf 9.500 kadro aldı bu yıl puanlar yüksek kaldı

657abc657, 3 hafta önce

dedigimiyapin
Aday Memur
10 Şubat 2025 14:21

puan düşük hepsini yazmalısın bence.

Toplam 28 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi