Editörler : crops35
24 Ocak 2025 13:42

Tarım kredi alıma çıkacak mı ?

Tarım kredi alıma çıkacak mı çıkacaksa iibf alımı yapar mı ortalıkta 2500 alıma çıkacak diye haberler dolanıyor resmi gazetede yayınlandı diye gerçekliği nedir acaba

657abc657
Memur
24 Ocak 2025 17:55

hocam tarım kredi derken ne oluyor tam olarak?

Sibel.l
Aday Memur
24 Ocak 2025 18:01

Tarım ve orman hocam kredi yazmışım jsjsjs

657abc657, 3 hafta önce
hocam tarım kredi derken ne oluyor tam olarak?

657abc657
Memur
24 Ocak 2025 18:24

bende marketler mi acaba dedim :):):) :D inşallah doğrudur
Sibel.l, 3 hafta önce

Tarım ve orman hocam kredi yazmışım jsjsjs

figo0
Memur
25 Ocak 2025 11:22

tarım orman İİBFden en çok nefret eden bakanlık. yaptığı alımlarda GİH kadrolarını iibfye vermez, önlisansa verir. bunu kendine ilke edinmiş. alım olacağını zannetmiyorum, ki olsa bile beklenti içinde olmayın.

Sibel.l
Aday Memur
25 Ocak 2025 13:10

Bu zamana kadar hiç almadı mı hocam pekii sanki aldı diye duymuştum

figo0, 3 hafta önce

tarım orman İİBFden en çok nefret eden bakanlık. yaptığı alımlarda GİH kadrolarını iibfye vermez, önlisansa verir. bunu kendine ilke edinmiş. alım olacağını zannetmiyorum, ki olsa bile beklenti içinde olmayın.

figo0
Memur
25 Ocak 2025 16:44

aldı hocam ama eskiden. iibf yi terketti diyebiliriz. önlisans muhasebe, büro yöneticiliği, insan kaynakları ve türevleri bölümlere yöneldi. tarımdan çok bir şey beklememek lazım.

bu arada attığınız mesaja karşılık size mesaj gönderemedim, hata veriyor. buradan cevaplıyım. o puana bence %70-80 atanırsınız. yerinizde olsam ilk etapta neresi olsa veririm. üniversite, bakanlık fark etmez. size uygun her yeri verin. 4bli olarak atansanız 4a'ya ve kitlere tercih verirsiniz. gelirse ne ala gelmezse kaybedecek bir şeyiniz yok.

Sibel.l, 3 hafta önce

Bu zamana kadar hiç almadı mı hocam pekii sanki aldı diye duymuştum

Sibel.l
Aday Memur
25 Ocak 2025 18:05

En son çevreye vermiştim hocam gelmedi merkez illeri tercih etmiştim zaten sonraki ayım ticaret olur sanırım ama o da muhafaza ve muayene alımı yaparsaartları bana uygun değil büro olursa yaparım gsb adalet bakanlığını da istemiyorum mülakatlı olduğu için

figo0, 3 hafta önce

aldı hocam ama eskiden. iibf yi terketti diyebiliriz. önlisans muhasebe, büro yöneticiliği, insan kaynakları ve türevleri bölümlere yöneldi. tarımdan çok bir şey beklememek lazım.

bu arada attığınız mesaja karşılık size mesaj gönderemedim, hata veriyor. buradan cevaplıyım. o puana bence %70-80 atanırsınız. yerinizde olsam ilk etapta neresi olsa veririm. üniversite, bakanlık fark etmez. size uygun her yeri verin. 4bli olarak atansanız 4a'ya ve kitlere tercih verirsiniz. gelirse ne ala gelmezse kaybedecek bir şeyiniz yok.

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi