Editörler : E.Kayı Han
24 Ocak 2025 20:10

Memurlar.net forum reklam sorunu

Sayın editör foruma girdiğimizde reklamdan konuları okuyamiyoruz konu basliğina tikladigin an reklam cikiyo reklama tıklamak zorunda kalıyoruz..benden size tavsiye böyle giderse takip sayisi ciddi derecede azalır yorumlar azalır...reklam olur fakat bukadar abartılı olmaz...forumun uzun ömürlü olması devamlı aktif takip edildigi içindir insanlar takip etmezse reklam neye yarar bence bu konuda bi istişare yapılmalı herşeyin fazlası zarardır...

E.Kayı Han
Editor
24 Ocak 2025 21:34

Bu benimle alakalı bir durum değil, bu durumu yetkili yerlere bildirdik.

yatıksekiz
Aday Memur
25 Ocak 2025 00:51

kesinlikle katılıyorum. gerçekten bu kadar da göze sokulmaz. elbette ticari amacı olan bir site reklam alacak ama tam ekran reklam çıkıyor sürekli birini kapatıyorsun yine çıkıyor, başka bir sayfaya geçiyorsun orada da tam ekran reklam çıkıyor, internette reklamın bu kadar göze sokulduğu bir siteye daha önce hiç rastlamadım.

fe18ab
Aday Memur
25 Ocak 2025 02:31

DNSnizi nokta adguard nokta com adresine ayarlayın kurtulun

Zamansizhesap
Aday Memur
25 Ocak 2025 21:21

Sayfaya tıklıyorsun reklam sayfayı kaydiriyorsun reklam sayfadan cikiyorsun reklam. Bezdirdiniz artik. Şu an bu yorumu bile zar zor yazıyorum reklamlardan. Memurlar.net degil reklamlar.net olmuş burası.

muhendisbey06
Kapalı
25 Ocak 2025 22:20

eklenti bence ne güzeli. tüm sitelerde işe yarıyor :)

fe18ab, 2 hafta önce
DNSnizi nokta adguard nokta com adresine ayarlayın kurtulun

fe18ab
Aday Memur
26 Ocak 2025 00:35

DNS,adguard,com olarak değiştirin hiç bir reklam çıkmıyor

ÇOTANAK
Başbakan Müsteşarı
28 Ocak 2025 08:16

önünüze gelen eklentileri tarayıcınıza kurmayın. geçenlerde yabancı haber sitesinde okumuştum. eklenti geliştiricinin e postasına gönderilen iletiyi eklenti geliştirici tıklıyor ve o eklentiyi tarayıcısına kuranların özel bilgilerine erişim sağlıyor. açık kaynak kodlu tarayıcı kullanının. mesela librewolf'ta reklam engelleyicisi otomatik geliyor ve o eklenti açık kaynak kodludur. sırası gelmişken şunu da ifade edeyim. aramızda vpn'lerin ücretsiz olanını kullananlar, kullandıkları vpn'nin ip bilgilerini başkalarına maddi menfaat karşılığında verebilir.
Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi