Editörler : swat3410

buralarda925
Aday Memur
30 Ocak 2025 10:31

Bak şimdi kardeş olayın özü belli de neyse alkol içip içmediği beyanına göre kontrol etmek amaclı kan idrar aldiran psikiyatri doktorlarını biliyorum ama gelelim asıl mevzuya sen psikiyatriye sevk ederken amirlerin görüs doldurur orda standart sorular var orda bunla ilgili bir soruya amirinin biri bilmiyorum ya da olabilir gibi birşey yazması yeterli bunun için ayrıca aile ici yaşamışsınız esin de demis olabilir ilk basta sinirle bunu asla bilemezsin ayrıca doktor sende o şüpheleri görmüşte olabilir yani işin sonunda eğer sen bunu kullanmıyor olsan senden bunu istemez kullandığından emin devam edip etmediğine bakacaklar kendine güveniyor isen dert etme boşuna da toprağı eseleme bunu da sağda solda meslektaşına söyleme anlatma ki yıllar yıllar sonra bu.karsına çıkmasın

Kotop
Aday Memur
06 Şubat 2025 14:19

Çok şükür öyle biseyim yok abi 🙏

Leon4433, 1 hafta önce

Dostum amatem e gidiyorsan birisi bi yere uyuşturucu kullandığını ve kullanmakta olduğunu beyan etmiştir sıradan bir prosedür değil geçmiş olsun beni sakın yanlış anlama fakat ailen de olsa kimseye güvenme dumenin iyisi en yakında döner dikkat et kendine

Kotop
Aday Memur
06 Şubat 2025 14:27

Eyvallah abi sağ olasın, fakat kendimden eminim sigaram bile yok çok şükür. Eşimin ve amirimin böyle bir dey söylemediğine eminim eşim öyle bişey söylese söylerdi bana. Amirim ile de aram çok iyi. Ama amirim o sorulara bilmiyorum fikrim yok demiş olabilir.ama.benim.herhsngi bir şeyim yok ona eminim.

buralarda925, 1 hafta önce
Bak şimdi kardeş olayın özü belli de neyse alkol içip içmediği beyanına göre kontrol etmek amaclı kan idrar aldiran psikiyatri doktorlarını biliyorum ama gelelim asıl mevzuya sen psikiyatriye sevk ederken amirlerin görüs doldurur orda standart sorular var orda bunla ilgili bir soruya amirinin biri bilmiyorum ya da olabilir gibi birşey yazması yeterli bunun için ayrıca aile ici yaşamışsınız esin de demis olabilir ilk basta sinirle bunu asla bilemezsin ayrıca doktor sende o şüpheleri görmüşte olabilir yani işin sonunda eğer sen bunu kullanmıyor olsan senden bunu istemez kullandığından emin devam edip etmediğine bakacaklar kendine güveniyor isen dert etme boşuna da toprağı eseleme bunu da sağda solda meslektaşına söyleme anlatma ki yıllar yıllar sonra bu.karsına çıkmasın
06 Şubat 2025 15:35

Umarım aileni affetmemişsindir. Bi baltaya sap olasın meslek sahıbı olasın diye g.tlerini yırtarlar sagda solda oglum polis diye hava atarlar simdide yazık degil mi cocugunun basına sardıkları belaya bak bunlar nasıl aile ,pislikler bu saatten sonra sikayetlerini çekseler ne fayda ki iş işten gecti senin mesleginin içine ettiler kariyer hayatını bitirme adımlarını attırdıktan sonra ne fayda pişmanlıktan kahrolmuslardır umarım diyecemde en ufak tartısmaya ogullarının meslek hayatını bitirmeye ant içmişcesine solugu karakolda alıp kendi öz evlatlarına madde bgmlısı gibi iftiralar atıp bu hallere dusurdulerse birdaha olsa birdaha yaparlar. Yüzünü dahi,maasının kurusunu koklatma bunlara. Simdide sagda solda oglum polis diye hava attıkları gibi, bizşm yuzumuzden oglum perişan oldu diye kahır kahır perişanlıl cekeler . Üzüldüm adına . Bak işte birde böyle aileler var kimisi oglum hayin degl ihrac etmeyin diye kansere yakalanıp can verirken ,kimide hayattaki evladının kıymetini bilmez meslegini karartır.

Toplam 24 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi