Editörler : crops35

Kapalı
25 Ocak 2025 17:58

İBB memur alımı için dilekçe

İbb'de memurluk iş başvurusu için dilekçe yazmam lazım.Dilekçe yazma kurallarına uyarak bana dilekçe yazar mısın?

mervvveee
Kapalı
25 Ocak 2025 18:00

ay yanlis oldu ben bunu nasil silcem

caner-35
Aday Memur
25 Ocak 2025 18:16

dilekçe örnekleri var nette
25 Ocak 2025 20:26

ne yazık ki silinmiyor yorumlar. sağlık olsun. güzel bir anın oldu:):)

Knncl
Aday Memur
27 Ocak 2025 09:10

memur alımı için dilekçe nedir? öyle bir uygulama mı var?

Knncl
Aday Memur
27 Ocak 2025 09:14

işin ilginçliği şurada. çok basit bir dilekçe bile yazmaktan aciz, bunu öğrenememiş birisi ibb'de memurluk yapmak istiyor. sen memur olsan ne olmasan ne? ama türkiye şartlarında senin gibiler memur olur. itü odtü mezunu parlak gençler sürünür. sen memur olacaksın ve bu millet sana 4 sene bakacak. sen de yan gelip yatacaksın. işin gereği dilekçe yazman icap ederse de onu da CHATGPT'ye yazdıracaksın. vayyy be ülkeme bakın. vahhh vahhh.

bu arada ben İBB DE MEMURUM VE MÜHENDİSİM. BİZİM KURUMUN SENİN GİBİLERE İHTİYACI YOK CANIM.

hatta ve hatta memur alımının isteğe göre değil belli şartlarda açılan ilanlara göre olduğunu da bilmiyorsundur sen şimdi. vahhhh

Deniz6034
Aday Memur
07 Şubat 2025 00:31

Dm yi açarsanız cevap verebilirim.

Deniz6034
Aday Memur
07 Şubat 2025 00:35

İbb de memur olmak kurumun kime ihtiyacı olup olmadığına karar verme yetkisi vermiyor. Belediye başkanı oldun da bizim mi haberimiz yok!
Knncl, 2 hafta önce

işin ilginçliği şurada. çok basit bir dilekçe bile yazmaktan aciz, bunu öğrenememiş birisi ibb'de memurluk yapmak istiyor. sen memur olsan ne olmasan ne? ama türkiye şartlarında senin gibiler memur olur. itü odtü mezunu parlak gençler sürünür. sen memur olacaksın ve bu millet sana 4 sene bakacak. sen de yan gelip yatacaksın. işin gereği dilekçe yazman icap ederse de onu da CHATGPT'ye yazdıracaksın. vayyy be ülkeme bakın. vahhh vahhh.

bu arada ben İBB DE MEMURUM VE MÜHENDİSİM. BİZİM KURUMUN SENİN GİBİLERE İHTİYACI YOK CANIM.

hatta ve hatta memur alımının isteğe göre değil belli şartlarda açılan ilanlara göre olduğunu da bilmiyorsundur sen şimdi. vahhhh

Deniz6034
Aday Memur
07 Şubat 2025 00:38

Dm yi açarsanız cevap verebilirim.

Knncl
Aday Memur
07 Şubat 2025 13:12

O YETKİYİ BELEDİYE BAŞKANI ADINA BEN DEVRALIP KULLANIYORUM. İTİRAZI OLAN DERDİNİ MARKO PAŞAYA ANLATSIN.

Deniz6034, Dün
İbb de memur olmak kurumun kime ihtiyacı olup olmadığına karar verme yetkisi vermiyor. Belediye başkanı oldun da bizim mi haberimiz yok!

Deniz6034
Aday Memur
07 Şubat 2025 13:25

Memur forumundan çıktı tımarhaneye döndü burası.

Knncl
Aday Memur
07 Şubat 2025 14:07

HAHAHAHA

Deniz6034, Dün
Memur forumundan çıktı tımarhaneye döndü burası.
Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi