Editörler : swat3410

Quake38
Aday Memur
04 Şubat 2025 18:45

:D :D :D

Manuel59, 3 ay önce

2 yıl çalıştın, 3 yıl daha çalışır dönersin. Gerçekten muafiyet barındıran yönetmelik geleceğini mi düşünüyorsun? Yönetmelik taslağı egm hazırlar son halini strateji başkanlığı verir. Diğer kurumların değiştirdiği yönetmeliklerine bakabilirsin.

Treewa
Memur
04 Şubat 2025 18:50

Örneklerle O kadar açıklama yaptım emsal gösterdim buna rağmen, sadece muhtemel kelimesini algılıyor ve alıntılıyorsan yapacak birşey yok. Sağlıcakla kal.

Quake38, 3 ay önce

:D :D :D

Quake38
Aday Memur
04 Şubat 2025 19:06

Adam diyelim ki 5 yıl Diyarbakırda ilk şarkını yaptı 2.sarkımı da yapayım dedi şırnağa gitti 1 yılını tamamladı diyelim bu adamın şırnak 5 yıl oldu 2.şark kalktı diyelim bu adamın 4 yıl daha şırnakta kalacağını iddia etmek çok mantıksız ve çağ dışı en kötü ihtimalle mahkemeye verir ve yüzde yüz kazanır vu durumdaki herkeste bunu emsal göstererek veya mahkemeye vererek tayin ister, sence emniyet bunu göze alır mı?

Treewa, 3 ay önce

Örneklerle O kadar açıklama yaptım emsal gösterdim buna rağmen, sadece muhtemel kelimesini algılıyor ve alıntılıyorsan yapacak birşey yok. Sağlıcakla kal.

Treewa
Memur
04 Şubat 2025 19:14

Aynen kardeşim çok haklısın ama burada yazanların çoğu ne yazıkki,, neyse örneğin için teşekkür ederim.

Quake38, 3 ay önce

Adam diyelim ki 5 yıl Diyarbakırda ilk şarkını yaptı 2.sarkımı da yapayım dedi şırnağa gitti 1 yılını tamamladı diyelim bu adamın şırnak 5 yıl oldu 2.şark kalktı diyelim bu adamın 4 yıl daha şırnakta kalacağını iddia etmek çok mantıksız ve çağ dışı en kötü ihtimalle mahkemeye verir ve yüzde yüz kazanır vu durumdaki herkeste bunu emsal göstererek veya mahkemeye vererek tayin ister, sence emniyet bunu göze alır mı?

04 Şubat 2025 19:46

Etkılememesi lazım kesınlıkle fakat 2013 çıkan 2. Şark geriyede yürüdü

Treewa
Memur
04 Şubat 2025 19:49

O yüzden millet dava açıp geriye dönüyor ve genel müdürlük sürekli davalarla uğraşıyor.

Kemalaydın55, 3 ay önce

Manuel59
Memur
04 Şubat 2025 22:35

Anlatamazsın çıkınca görecek herkes. Hala dava diyorlar çok da önemli :))

Kemalaydın55, 3 ay önce

Selamises
Aday Memur
05 Şubat 2025 00:59

Aksi örnek varsa buyur

GencPolis01011, 3 ay önce
yani lehe olan hüküm ne ise o uygulanır mı diyosun.

ossimen
Aday Memur
05 Şubat 2025 01:07

Saçmalık

Namık1414
Aday Memur
05 Şubat 2025 01:21

ne boş adamsın burda insanları strese sokmaya çalışıyorsun herkesin vebalini alıyorsun bir de iddaa ediyorsun hiç bir kanıtın olmadan dilerim Allahından bulursun
Manuel59, 3 ay önce

Anlatamazsın çıkınca görecek herkes. Hala dava diyorlar çok da önemli :))

buralarda925
Memur
05 Şubat 2025 05:47

sene 2016 tercihleri yaptık hiç unutmam :(bir yada iki hafta kaldı açıklanmasına birden şark süreleri uzadı 3 yıllık yerler 6 oldu 2 yıllık yerler 3 oldu 3 yıllık yer 5 yıl oldu .aynen bende senin gibi emniyet yeniden tercih yaptırır bu sürelere göre yapmadık emniyet bunu göze alamaz dedim davalar açıldı hepside kaybetti imkansız görünen herşeyi mümkün olacağını göreceksiniz emniyette eğer tek sarka düşer ve yıllar artılacaksa bu olmaz dediğimiz sarktakiyeri kapsamaz hikayeleri gerçek olabilir .ayrıca su bilindik kanun da yönetmelikteki değisiklik lehe olacak şekilde işler muhabbeti emniyette sökmüyır:)
Quake38, 3 ay önce

05 Şubat 2025 06:26

3 ihtimal var. Ya etkiler ya etkilemez ya da emniyet bi kıyak cekip isteyen süresi biten tercih yapsın gitsin ,kalmak isteyenler yeni süreye dahil olarak buton açarlar

Petkov34
Aday Memur
05 Şubat 2025 06:31

Etkilesim ni zahmet yok öle tek şark yapıp kurtulmak 2 Marklık kalın ki diğer 2 şark yapanlara diyetinizi ödeyin

GencPolis01011
Aday Memur
05 Şubat 2025 06:54

aksi örnek yok benim bildiğim duyduğum da sadece aklıma takılan 2. şark geriye dönük herkesi etkilemişti bu sefer de öyle olur mu diye insan düşünmüyor değil
Selamises, 3 ay önce

Aksi örnek varsa buyur

05 Şubat 2025 07:13

Şöyle de bir şey var.2.sarka gelenler Örneğin 4 yıllık yere gelenler 2 yıl yapıp dönecek mi 4 yılı tamamlayacak mı. Yani 2.sarka gelmiş 1 yıl olmuş bu yıl hemen dönecek mi 2 yılı tamamlayacak mı. Ya da artık eksik yapılmıyor 4 yılını mi tamamlayacaksın diyecekler.

siyahbeyaz88
Genel Müdür
05 Şubat 2025 08:54

aleyhte işleyecek diyenler sağlam bir duyumu olmayıp heybeden konuşuyorlarsa bir de dedikleri gibi olmazsa boşu boşuna insanları strese sokup ahlarını alıyorlar günahı büyük

Treewa
Memur
05 Şubat 2025 09:09

Arkadaşım ne dediğin anlaşılmıyor sen şarktaydın batıya dönecektin ancak senin bulunduğun yer 3 yıldan 6 yıla yükseldi ve sen 6 yılamı tabi oldun bunumu söylüyorsun bunu söylüyorsan böyle olmadı hiç tarihte.

Yoksa batıdaydın doğuya tercih yaptın ve daha tayin çıkmadan süreler uzadı diyorsun muhtemelen,,,arkadaşım burada eylemin gerçekleşmesi önemli sen doğuda herhangi bir ilde başlamadan eylem gerçekleşmez ve tabii olamazsın yani sürenin başlaması için ilde başlama yapman gerekli.

Ya burada sallayıp milletin huzurunu bozmayın arkadaşlar ya bilen bilmeyen kim varsa sallıyor ya.

buralarda925, 3 ay önce
sene 2016 tercihleri yaptık hiç unutmam :(bir yada iki hafta kaldı açıklanmasına birden şark süreleri uzadı 3 yıllık yerler 6 oldu 2 yıllık yerler 3 oldu 3 yıllık yer 5 yıl oldu .aynen bende senin gibi emniyet yeniden tercih yaptırır bu sürelere göre yapmadık emniyet bunu göze alamaz dedim davalar açıldı hepside kaybetti imkansız görünen herşeyi mümkün olacağını göreceksiniz emniyette eğer tek sarka düşer ve yıllar artılacaksa bu olmaz dediğimiz sarktakiyeri kapsamaz hikayeleri gerçek olabilir .ayrıca su bilindik kanun da yönetmelikteki değisiklik lehe olacak şekilde işler muhabbeti emniyette sökmüyır:)

Treewa
Memur
05 Şubat 2025 09:23

Hatta sana daha minimalist yaklaşımla geleyim o dönem Şanlıurfa?da 3 kişinin tayini çıkmıştı ilçeye ilçede erken başlayan 2 kişi eski sisteme tabi olmuştu 3. Kişi geç başladığı için yeni

Süreye yani uzun olan süreye tabii olmuştu.

buralarda925, 3 ay önce

buralarda925
Memur
05 Şubat 2025 12:01

kaç yıllık memursun sen :) 2016 dedim mi anlaman lazım ne olduğunu .2016 yılında doğu için tercih yaptık açıklanmadan 2 hafta önce şark sürelerini uzattılar ve yeniden tercih yaptırılmadı yani 3 yıllık yer yazan 6 yıl yaptı 3 yıllık yazan 5 yıl yaptı kapisss.eğer tek şark yapılırsa ne olursa olsun süreler uzayacak geldin yeni geldin ben zaten sarkta idim kimsenin göz yaşına bakılmayacak süreyi tamamlayın diyecekler bunu anlatıyorum hazırlıklı olun diyorum yok davalar açılır egm bunu göze alamaz demeyin diyorum. heeee ilk defa helal olsun derim sarktakiyeri ilgilendirmez derseler sürelerin uzaması egm personelini düşünmüş derim yani .15 güne balon mu gerçek mi herşey anlaşılacak. bu gözler dava açıp kazanıp doğudan batıya gelen adamı .tayin dönemi aynı yere aynı nöbetçi kulübesine geçici görevle yeniden gönderen egm yi de gördü olmaz diye birsel yok kapis
Treewa, 3 ay önce

Hatta sana daha minimalist yaklaşımla geleyim o dönem Şanlıurfa?da 3 kişinin tayini çıkmıştı ilçeye ilçede erken başlayan 2 kişi eski sisteme tabi olmuştu 3. Kişi geç başladığı için yeni

Süreye yani uzun olan süreye tabii olmuştu.

efeege37
Memur
05 Şubat 2025 12:49

2016 da Mevcut şarkta olanlara sürenin etkilemediğini eski süreye tabi olduklarını neden söylemiyorsun
buralarda925, 3 ay önce
kaç yıllık memursun sen :) 2016 dedim mi anlaman lazım ne olduğunu .2016 yılında doğu için tercih yaptık açıklanmadan 2 hafta önce şark sürelerini uzattılar ve yeniden tercih yaptırılmadı yani 3 yıllık yer yazan 6 yıl yaptı 3 yıllık yazan 5 yıl yaptı kapisss.eğer tek şark yapılırsa ne olursa olsun süreler uzayacak geldin yeni geldin ben zaten sarkta idim kimsenin göz yaşına bakılmayacak süreyi tamamlayın diyecekler bunu anlatıyorum hazırlıklı olun diyorum yok davalar açılır egm bunu göze alamaz demeyin diyorum. heeee ilk defa helal olsun derim sarktakiyeri ilgilendirmez derseler sürelerin uzaması egm personelini düşünmüş derim yani .15 güne balon mu gerçek mi herşey anlaşılacak. bu gözler dava açıp kazanıp doğudan batıya gelen adamı .tayin dönemi aynı yere aynı nöbetçi kulübesine geçici görevle yeniden gönderen egm yi de gördü olmaz diye birsel yok kapis
Toplam 81 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi