Editörler : Pangaea
28 Ocak 2025 19:18

Proje okullarında tayin

Proje okullarında boş kadroyu yazdığımızda sizce hiç mi şansımız yok hocalarım :( Tamamen mi adamına göre. Mevcut görevlendirmeler mi kadroya geçmiş olacak yani, bizimki boşuna mı?

ziya64
Şube Müdürü
28 Ocak 2025 21:22

Kimse bilemez :)

dehneliler
Genel Müdür
28 Ocak 2025 22:12

o iş illere göre değişiyor, kimi il puan üstünlüğüne, kimi il okul müdürünün isteğine, kimi il de adamına göre atama yapar. en doğrusu puan üstünlüğüne göre olanı tabi ama okul müdürü de nesnel iyi bir öğretmen seçimi yaparsa o da güzel oluyor. nacizane önerim proje okullarının aman aman bir yanı yok. ancak idealist öğretmenlerin katlanabileceği bir iş yükü vardır

asimtot321
Aday Memur
28 Ocak 2025 22:23

Okul müdürü nesnel iyi öğretmen seçimi yapamaz. Kendi adamını alır. En azından burada böyle.
dehneliler, 2 hafta önce
o iş illere göre değişiyor, kimi il puan üstünlüğüne, kimi il okul müdürünün isteğine, kimi il de adamına göre atama yapar. en doğrusu puan üstünlüğüne göre olanı tabi ama okul müdürü de nesnel iyi bir öğretmen seçimi yaparsa o da güzel oluyor. nacizane önerim proje okullarının aman aman bir yanı yok. ancak idealist öğretmenlerin katlanabileceği bir iş yükü vardır

dehneliler
Genel Müdür
28 Ocak 2025 22:24

yapanlar var da genellemeyin
asimtot321, 2 hafta önce
Okul müdürü nesnel iyi öğretmen seçimi yapamaz. Kendi adamını alır. En azından burada böyle.

asimtot321
Aday Memur
28 Ocak 2025 22:38

İstisnalar kaideyi bozmaz.

dehneliler
Genel Müdür
29 Ocak 2025 01:31

İstisna olduğunu nereden biliyor sunuz? ülkedeki bütün proje okul müdürlerini tanıyor musunuz? zan üzerine konuşmak doğru değildir
asimtot321, 2 hafta önce
İstisnalar kaideyi bozmaz.

basogret
Aday Memur
29 Ocak 2025 08:41

çok kişiden fazla puanım var ama proje okulları puana göre almamalı. puanı yüksek adam dinlenme ihtiyaccı olan adamdır

asimtot321
Aday Memur
29 Ocak 2025 13:18

Böyle konuştuğuna göre torpilin olma olasılığın yüksek.
dehneliler, 1 hafta önce
İstisna olduğunu nereden biliyor sunuz? ülkedeki bütün proje okul müdürlerini tanıyor musunuz? zan üzerine konuşmak doğru değildir

asimtot321
Aday Memur
29 Ocak 2025 13:19

Puana göre atama yapılsın en doğrusu budur.
basogret, 1 hafta önce

çok kişiden fazla puanım var ama proje okulları puana göre almamalı. puanı yüksek adam dinlenme ihtiyaccı olan adamdır

seuzan
Şef
29 Ocak 2025 13:25

okul müdürünün kendi adamı işini en iyi yapan hocadır. proje okulunda idareciyim, sırf aynı görüşü paylaşıyoruz diye hiçbir öğretmenle çalışmak istemem. işinin ehli olsun isterse arpa tanesine inansın onun meselesi. uyumlu ve işbirliğine açık olması yeterli.

asimtot321, 2 hafta önce

dehneliler
Genel Müdür
29 Ocak 2025 13:41

sen nesin peki? müdürler hak yiyici, biz öğretmenler torpilli, kendin neymişsin?
asimtot321, 1 hafta önce
Böyle konuştuğuna göre torpilin olma olasılığın yüksek.

asimtot321
Aday Memur
29 Ocak 2025 13:57

Boş konuşma benim torpilim yok. Puanımda yok. Adaletli bir atama yapılsın.
dehneliler, 1 hafta önce
sen nesin peki? müdürler hak yiyici, biz öğretmenler torpilli, kendin neymişsin?

dehneliler
Genel Müdür
29 Ocak 2025 14:05

benim torpilim olduğunu nereden biliyorsun? bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşsun, cahil cahil yazıyorsun
asimtot321, 1 hafta önce
Boş konuşma benim torpilim yok. Puanımda yok. Adaletli bir atama yapılsın.

asimtot321
Aday Memur
29 Ocak 2025 14:11

Proje okuluna ya sınavla ya da puanla atama yapılsın. eskiden öyleydi.
seuzan, 1 hafta önce

okul müdürünün kendi adamı işini en iyi yapan hocadır. proje okulunda idareciyim, sırf aynı görüşü paylaşıyoruz diye hiçbir öğretmenle çalışmak istemem. işinin ehli olsun isterse arpa tanesine inansın onun meselesi. uyumlu ve işbirliğine açık olması yeterli.

asimtot321
Aday Memur
29 Ocak 2025 14:14

Cahil sensin. Boş konuşup yanlış şeyler yazıyorsun. Zır cahil.
dehneliler, 1 hafta önce
benim torpilim olduğunu nereden biliyorsun? bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşsun, cahil cahil yazıyorsun

dehneliler
Genel Müdür
29 Ocak 2025 14:17

muhattap almaya değecek birisi değilsin, tanımadığın insanlara iftira atmaya devam et
asimtot321, 1 hafta önce
Cahil sensin. Boş konuşup yanlış şeyler yazıyorsun. Zır cahil.

asimtot321
Aday Memur
29 Ocak 2025 14:34

Laf ebeliği yapma başka yönlere çekme iftira atmadım. Yazdıklarımı doğru oku Proje okul Atamalarda sınav ya da puan uygulanmasının adaletli olacağını savundum.
Toplam 17 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi