Editörler : Pangaea
30 Ocak 2025 00:27

Özel Okullarda Çalışma İzni Meb
Meb de görev yapan Özel Eğitim Öğretmeni rehabilitasyon merkezlerinde çalışabilir mi

bahçesaray
Memur
30 Ocak 2025 08:57

müdür izni ile haftalık 8 idi en son

bahçesaray
Memur
30 Ocak 2025 08:58

ya da 10 saat

Yusuffcakarr
Aday Memur
31 Ocak 2025 22:16

teşekkür ederim
bahçesaray, 1 hafta önce

ya da 10 saat

ozelogretim
Aday Memur
03 Şubat 2025 12:16

Özel Eğitim ve Rehabiltisyon merkezlerinde çalışamazsınız hocam. Yukarıdaki cevaplar yanlış.

Yusuffcakarr
Aday Memur
03 Şubat 2025 18:35

40 saate kadar tamamlama yapılıyor diye öğrendim okuldan yanlış mı yönlendirdiler neden çalışılmıyor
ozelogretim, 5 gün önce

Özel Eğitim ve Rehabiltisyon merkezlerinde çalışamazsınız hocam. Yukarıdaki cevaplar yanlış.

Yusuffcakarr
Aday Memur
03 Şubat 2025 18:36

40 saate kadar haftalık tamamlama yapılabilir diye bilgi aldım okuldan neden çalışılamıyor hocam peki
ozelogretim, 5 gün önce

ozelogretim
Aday Memur
04 Şubat 2025 12:11

Hocam özel okullarda 10 saate kadar çalışabilirsiniz. özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri okul statüsünde değildir, kurs statütüsündedir o nedenle çalışmazsanız. devlet okullarında kadrolu çalışan öğretmenler sadece özel okullarda 10 saate kadar çalışabilir. Kurslarda çalışamaz.

Yusuffcakarr, 5 gün önce
40 saate kadar haftalık tamamlama yapılabilir diye bilgi aldım okuldan neden çalışılamıyor hocam peki

Yusuffcakarr
Aday Memur
04 Şubat 2025 14:40

Evet okul statüsünde kabul görmesi gerekir öncelikle bilmiyordum bunu saolun bilgilendirdiğiniz için
ozelogretim, 4 gün önce

Hocam özel okullarda 10 saate kadar çalışabilirsiniz. özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri okul statüsünde değildir, kurs statütüsündedir o nedenle çalışmazsanız. devlet okullarında kadrolu çalışan öğretmenler sadece özel okullarda 10 saate kadar çalışabilir. Kurslarda çalışamaz.

ozelogretim
Aday Memur
05 Şubat 2025 08:55

sizde sağ olun

Yusuffcakarr, 4 gün önce
Evet okul statüsünde kabul görmesi gerekir öncelikle bilmiyordum bunu saolun bilgilendirdiğiniz için
Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi