Editörler : E.Kayı Han

memuriyetyerlerde
Aday Memur
20 Mart 2025 08:41

Ben motorsiklete okeyim hele de hondaysa :). Hayaller güzel yok araba yok motorsiklet. Ama bu lanet bakanlıktan alacağımız max rakam 150 olur. Fazlası hayallere kapılmayın.

Johny Sins, 2 gün önce

3 yıl için en azından 250 lik Honda motorsiklet verecekler, kabul etmeyenlere 230 bin TL nakit tek seferde, genel beklenti talep bu yonde, eğer enflasyon daha yüksek gelirse pazarlık değişecek.

romayı yakan adam
Genel Müdür
20 Mart 2025 13:57

minimum 125 bin TL yatar

kerten.kele
Şube Müdürü
20 Mart 2025 15:41

değerli arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum yanlış anlamayın adalet bakanligi topluca promosyon yapıyor da diğer bakanlıklar üvey evlat mi. yani ne özelliği var acaba inanin bilmediğimden soruyorum. eğer keyfe kedee sadece adalar bakanı sayssindeyse ben meb bakanlığı çalışanı olarak en alt düzeyde promosyon alacaksan hakkım haram olsun. 30 40 bine anlaşma yapanlar var hala. inanır misniz 1. buçuk yil.onde 14 bin TL ye 3 yıllık imzalar atıldı.

kenandere
Aday Memur
20 Mart 2025 15:47

temmuzdaki enflasyon oranları değiştirir çok şeyi

rhythm19
Aday Memur
20 Mart 2025 17:31

YÖK 100K ise adalet bakanlığı ve emniyet müdürlüğü 250 bin civarı

yatıksekiz
Aday Memur
20 Mart 2025 23:00

Bildiğim kadarıyla fark şu, biz direkt bakanlığa bağlıyız yani vali bizim hiyerarşik amirimiz değil valilikle bir alakamız yok, ama siz il milli eğitim ya da ilçe milli eğitim müdürlüklerine bağlısınız, yani hiyerarşide aslında valiye bağlısınız. Mesela biz, sizin gibi il/ilçe milli eğitim müdürlüğüne bağlı olmadığımız için bir suç işlediğimizde doğrudan soruşturma geçiriyoruz ama siz suç işlediğinizde valilikten soruşturma izni isteniyor. İdari açıdan farklıyız. Her ilin il-ilçe milli eğitimi farklı olduğu için, aslında kısmi özerk durumları da var, çoğu konuda il-ilçe milli eğitim müdürlükleri Ankara'ya sormadan kendileri karar alabiliyorlar. Fark bundan kaynaklanıyor olabilir.

kerten.kele, 2 gün önce
değerli arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum yanlış anlamayın adalet bakanligi topluca promosyon yapıyor da diğer bakanlıklar üvey evlat mi. yani ne özelliği var acaba inanin bilmediğimden soruyorum. eğer keyfe kedee sadece adalar bakanı sayssindeyse ben meb bakanlığı çalışanı olarak en alt düzeyde promosyon alacaksan hakkım haram olsun. 30 40 bine anlaşma yapanlar var hala. inanır misniz 1. buçuk yil.onde 14 bin TL ye 3 yıllık imzalar atıldı.

anlalii
Aday Memur
21 Mart 2025 09:37

banka değişsin promosyon vermeselerde olur

21 Mart 2025 09:54

iPhone 17 Air alırsınız verecekleri promosyonla hadi yine iyisiniz

BerberMaho
Aday Memur
21 Mart 2025 18:05

Adalet Bakanlığı'nda sadece personel maaşları yok... CTE iş yurtları paraları, hükümlülerin hesaplarında ki emanet para, icra daireleri ödemeleri, adli para cezaları vs. vs .. Maaş harici hesapta tutulan milyarlarca lira
kerten.kele, 2 gün önce
Toplam 129 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi