Editörler : Pangaea
30 Ocak 2025 11:44

İLKSAN üyeliğinden çıkabiliyor muyuz?

3. toplu sözleşmede üyelik zorunluluğu kalkmış, ilksan danıştaya gitmiş, danıştay yürütmeyi durdurmuş, eğitimbirsen dava açtık süreç devam ediyor demiş ve sonrası yok.

bu yasal gasptan kurtulmanın bir yolu var mı?

beyazdag06
Şef
30 Ocak 2025 14:55

Yok yok adamlar banka kurmuş bizim sırtımızdan

2ven
Şef
30 Ocak 2025 15:16

acayip verimsiz bir sistem. bu sistemden çıkmam lazım.

beyazdag06, 1 hafta önce
Yok yok adamlar banka kurmuş bizim sırtımızdan

Braweheart01
Genel Müdür
31 Ocak 2025 15:10

Bana tek kredi veren kurum ilksan, maaş aldığım banka 1000 lira dahii kredi/kredi kartı vermiyor hiç çıkmayı düşünmedim.

31 Ocak 2025 16:19

aynen....

Braweheart01, 1 hafta önce

Bana tek kredi veren kurum ilksan, maaş aldığım banka 1000 lira dahii kredi/kredi kartı vermiyor hiç çıkmayı düşünmedim.

2ven
Şef
31 Ocak 2025 16:50

bu başka, buradan çıkmak isteyene zorluk çıkarılması başka.

yakamoz0682, 1 hafta önce

aynen....

Braweheart01
Genel Müdür
31 Ocak 2025 19:44

isteyene çıkma hakkı verirseniz Türkiye'de ilksan diye birşey kalmaz. Şu an bana emeklilik için kesenek yapıp yapmamaya tercih hakkı verseler ben parayı peşin ister kendi özel sigortamı yaparım. Bir memura maaşındna kesinti yapılacak kalemler için söz hakkı verirseniz hiç kimse o kalemleri kabul etmez.

2ven, 1 hafta önce

bu başka, buradan çıkmak isteyene zorluk çıkarılması başka.

2ven
Şef
03 Şubat 2025 10:44

bu nasıl bir zihniyet? bu insanlar embesil mi?

Braweheart01, 1 hafta önce

isteyene çıkma hakkı verirseniz Türkiye'de ilksan diye birşey kalmaz. Şu an bana emeklilik için kesenek yapıp yapmamaya tercih hakkı verseler ben parayı peşin ister kendi özel sigortamı yaparım. Bir memura maaşındna kesinti yapılacak kalemler için söz hakkı verirseniz hiç kimse o kalemleri kabul etmez.

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi