Editörler : E.Kayı Han

Revaaha
Aday Memur
21 Şubat 2025 13:15

dostum 1 yıl üzeri hapis cezası istinafta kesinleşirse ihraç oluyorsun temyize gitmiyor . öyle yatarına bakmıyorlar. ama hagb alırsan hiçbirşey olmuyor . aldığın ceza para cezasına çevrilirse de birşey olmuyor. ayrıca 12 ay aldın kamu nüfusu kötüye kullanmak ekleyip %50 artırdı ona eğer başka bir durum yoksa iyi hal indirimi yapıyor, 1/6 indirirler. yapmadıkları da oluyor. en kötü hagb almaya bak , hagb kesinleşmiş bir mahkumiyet değildir. sonra 5 yıl yere bile tükürme hiçbir olaya karışma. aman diyim ben yaşadım siz yaşamayın

Enflasyonizm
Aday Memur
23 Şubat 2025 16:46

Kasten islenen suclarda 1 yildan fazla hapis cezasi verilirse ve kesinlesirse (kesinlesme hükmüne bakılır, infaza degil) memuriyetten atilirsin. Hagb de kalkti bu arada haberin olsun.

23 Şubat 2025 19:00

kalkmadı kardeşim sadece sormadan veriyorlar artık. önceden kabul ediyon mu diye sorarlardı şimdi sormuyo uygun görürse veriyo
Enflasyonizm, 3 hafta önce

Kasten islenen suclarda 1 yildan fazla hapis cezasi verilirse ve kesinlesirse (kesinlesme hükmüne bakılır, infaza degil) memuriyetten atilirsin. Hagb de kalkti bu arada haberin olsun.

muco46
Aday Memur
27 Şubat 2025 18:24

Ben disiplin işlemlerine bakıyorum. Burada önemli olan 1 yıl ve üzeri ceza alsan bile işinle alakalı suç olması ve yatarının olmaması. denetimli serbestlik müdürlükleri imzaya gelen yüzlerce memurla dolu.

cim bom bom
Şube Müdürü
28 Şubat 2025 15:10

1 yıl üstü hapis cezası alirsan ve Hagb olmazsa suç da kasıtlı suçsa kesin ihraç olunur , işle ilgili olup olmaması önemli değil ayrıca yatara da bakılmaz verilen hapis cezasının süresi esas alınır .

muco46, 3 hafta önce
Ben disiplin işlemlerine bakıyorum. Burada önemli olan 1 yıl ve üzeri ceza alsan bile işinle alakalı suç olması ve yatarının olmaması. denetimli serbestlik müdürlükleri imzaya gelen yüzlerce memurla dolu.
Toplam 25 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi