Editörler : Lanet
15 Nisan 2025 09:04

Hangi kadrodan atandınız

55by55, 1 ay önce

Usta hayırlı olsun bende atandım kastamonuya ben mayısın ilk haftası başlarız diye düşünüyorum eğitimde giyim kuşam nasıl olmalı bi bilgin var mı

55by55
Aday Memur
15 Nisan 2025 20:07

Tarım teknikeri olarak siz ?

Krb1, 1 ay önce

Hangi kadrodan atandınız

16 Nisan 2025 19:13

Mühendis olarak atandım bende

55by55, 1 ay önce

Tarım teknikeri olarak siz ?

İsmailalasu
Aday Memur
20 Nisan 2025 22:26

merhabalar bende kastamonuyu kazandım, profilin kapalı bana mesaj atabilirmisin
55by55, 1 ay önce

Usta hayırlı olsun bende atandım kastamonuya ben mayısın ilk haftası başlarız diye düşünüyorum eğitimde giyim kuşam nasıl olmalı bi bilgin var mı

Osman Begen
Aday Memur
21 Nisan 2025 12:26

Sözleşmeli alimın eğitimi hala yayınlanmadı nezaman yayinlanacak güvenlik soruşturmaları hala bitmedi gitti

Yakuparı61
Aday Memur
22 Nisan 2025 01:08

ne kadar aldınız hocam maas
olgar, 4 ay önce

Ben de en son kpss ile Türkşeker'e memur olarak tandım, ben de ilk maaş konusunu merak ediyorum. ilk maaşımızı baştan alsak daha iyi olurdu, atandığımız yerde ev kiralarken daha rahat olurduk; ama sanırım olmuyormuş, ayın 15'inde alıyormuşuz.

leblebi01
Aday Memur
28 Nisan 2025 11:27

Mülakat ile alım yaptıkları teknik sınıfı ne zaman çağıracaklar? Aylar oldu hala bekliyoruz...

Osman Begen
Aday Memur
28 Nisan 2025 13:22

Vallaha bizde bekliyoruz bugünlerde açıklanır benzer süreçler 2 ayı bulmuş aşağı yukarı 2 ayı buldu bu aralar eğitim duyurusunu yayımlarlar diye bekliyoruz bakalm

leblebi01, 3 hafta önce

Mülakat ile alım yaptıkları teknik sınıfı ne zaman çağıracaklar? Aylar oldu hala bekliyoruz...

Osman Begen
Aday Memur
17 Mayıs 2025 17:55

Arkadaşlar merhaba Sözlesmeli alımda Ağrıya Tarım Teknikeri olarak atandım yenilerden veya kurum içinden çalışanlar var mı nasıl bir kurum kit olduğunu biliyorum lojman durumu nasıl bekâr biri için lojman tahsisi ne kadar mümkün maaş ve mesai gibi durumları merak ediyoruz bilgiler çok kısıtlı bayramdan sonra başlayacaz bilgilendirme yapabilecekler var mıdır

Toplam 49 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi