Editörler : Lanet

Burak Eker67
Daire Başkanı
04 Şubat 2025 16:30

hangi kurumda çalışıyorsun

gokhankakiz
Daire Başkanı
04 Şubat 2025 17:33

ne önemi var bunun ??? ne önemi vaaaaaarrrrr ???
Burak Eker67, 4 gün önce

hangi kurumda çalışıyorsun

Burak Eker67
Daire Başkanı
04 Şubat 2025 18:54

ne bileyim kurumda mı sorun yaşıyorsun mobing mi yapıyorlar? aile meselesi mi sevgilinden mi ayrıldın? git psikiyatriye randevu al kardeşim burda kim sana yardımcı olacak. yardımcı olanı da azarlıyorsun
gokhankakiz, 4 gün önce
ne önemi var bunun ??? ne önemi vaaaaaarrrrr ???

Gönül Uykuda
Aday Memur
04 Şubat 2025 19:15

Söyle bi baktim da arkadaşın yazmadığı

Platform kalmamış

Belli ki dikkat çekmek için çok uğraşıyor

Da başardı mi diyelim ne;))

Burak Eker67
Daire Başkanı
04 Şubat 2025 20:56

şov yapıyor ya intihar etsin de görelim.
Gönül Uykuda, 4 gün önce

Söyle bi baktim da arkadaşın yazmadığı

Platform kalmamış

Belli ki dikkat çekmek için çok uğraşıyor

Da başardı mi diyelim ne;))

Gönül Uykuda
Aday Memur
04 Şubat 2025 20:58

Öyle de demeyelim.. bazı şeylerin şakası yok inatla da kişi ile uğraşılmaz destek olmaya çalışırız h

Mithrandir01
Aday Memur
07 Şubat 2025 01:02

Sen ne dediğinin farkında mısın..... Sana birşeyler yazardım ama burası yeri değil . Utanmıyor musun adama .. etsinde görelim demeye . Bu kadar mı basit insan hayatı. Sen mi verdin o canı da adamdan bunu istiyorsun . YA HU hayattan beklentiniz ne sizin . Size kimse anlatmadı mi bu hayata neden gönderildiğinizi .

Burak Eker67, 4 gün önce
şov yapıyor ya intihar etsin de görelim.

Burak Eker67
Daire Başkanı
07 Şubat 2025 08:39

ne diyecekmişsin? adama çözüm önerisi sunuyorum psikiyatriye git diyorum daha ne diyim. kurumda mobige uğradığını düşünerek hangi kurumda çalışıyorsun dedim ona da azarlıyor. ne dememi bekliyorsun. işine bak

Mithrandir01, Dün

Sen ne dediğinin farkında mısın..... Sana birşeyler yazardım ama burası yeri değil . Utanmıyor musun adama .. etsinde görelim demeye . Bu kadar mı basit insan hayatı. Sen mi verdin o canı da adamdan bunu istiyorsun . YA HU hayattan beklentiniz ne sizin . Size kimse anlatmadı mi bu hayata neden gönderildiğinizi .

Mithrandir01
Aday Memur
07 Şubat 2025 11:51

Bilmediğin konuda tavsiye verme o zaman . İntihar et dememelisin . Çok yanlış birşey söylüyorsun. Vebali sorumluluğu çoktur bu sözün.

Burak Eker67, Dün

ne diyecekmişsin? adama çözüm önerisi sunuyorum psikiyatriye git diyorum daha ne diyim. kurumda mobige uğradığını düşünerek hangi kurumda çalışıyorsun dedim ona da azarlıyor. ne dememi bekliyorsun. işine bak

Gönül Uykuda
Aday Memur
07 Şubat 2025 13:03

Olayın doğru hareketlerinin bunlar olmadığını düşünüyorum gokhan bey iyidir insallh

Toplam 30 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi