Editörler : Pangaea
03 Şubat 2025 21:25

Norm fazlası sonrası il iç atama

Norm fazlası oldum ve kendi isteğimle bir okula atandım.İlde daha evvel çalıştığım süre tayine dahik olur mu acaba?Şu açıklamaya göre kendi isteğimle bile atansam eski kurumla görev sitem birleştiriliyor gibi anladım.

SORU 4: Üç Yıllık Çalışma Süresinin Hesabında Birlikte Değerlendirilecek Süreler nelerdir ?

CEVAP : Görevli oldukları eğitim kurumunun dönüştürülmesi, kapanması, eğitim kurumunda norm kadro fazlası olmaları veya hizmetin gereği ve çeşitli nedenlere bağlı olarak idari tasarrufla istekleri doğrultusunda ya da resen görev yerleri değiştirilen öğretmenlerin bulundukları eğitim kurumlarında ve daha önceki eğitim kurumlarında geçen hizmet süreleri,

tonya61
Aday Memur
04 Şubat 2025 00:34

Hocam,öncelikle şunu söyleyeyim:Yeni okulun ile eski okulundaki görev süren 3 yıl oluyorsa tayin hakkınız oluyor.Geçen yıl ben de çok araştırdım.Daha sonra şunu öğrendim ki norm fazlasından atandıysanız tüm atamalara başvurabiliyorsunuz.Ben geçen yıl ocakta göreve başladım,yazın il içi istedim.

ferhadd
Aday Memur
04 Şubat 2025 07:04

Hocan siz de kendi isteğinizle mi atandınız yoksa resen. Mi atanmıştınız

tonya61
Aday Memur
04 Şubat 2025 09:22

Kendi isteğimle atandım,zaten bir şey fark etmiyor.
ferhadd, 4 gün önce

Hocan siz de kendi isteğinizle mi atandınız yoksa resen. Mi atanmıştınız

ferhadd
Aday Memur
04 Şubat 2025 10:45

Çok tşk ederim

Albatraus
Aday Memur
04 Şubat 2025 15:23

Müsaadenizle bende bu başlık altında bir şey sormak istiyorum.

Geçen yıl il içi isteğe bağlı atamayla merkeze geldim. Bir dönem sonra norm fazlası oldum ve tercihimle başka bir okula yerleştim. Benim bu yıl il içi isteğe bağlı yer değişikliği yapma durumum var mıdır? Yoksa atandığım yeni okulda 3 yılın geçmesini mi bekleyeceğim?

Bilgi verirseniz sevinirim.

bahçesaray
Memur
04 Şubat 2025 15:30

son 2 iki okulda 3 yıl olursa ,isteye bilirsniz

Albatraus
Aday Memur
04 Şubat 2025 18:24

İlk okulda zorunlu görevi tamamlamıştım. İkinci okulda da 1 dönem oldu. O halde il içi atamaya başvurabiliyorum.

Teşekkürler hocam.

bahçesaray, 4 gün önce

son 2 iki okulda 3 yıl olursa ,isteye bilirsniz

fen-25
Şef
05 Şubat 2025 08:04

beyan kısmında norm fazlası olmam sebebiyle yerim değiştirildi secenegini sececeksiniz.son 2 okulda 3 yıl doluyorsa da başvurunuz kabul olur.ben böyle çok tercih yaptım.eminim.basvurabilirsiniz

spock
Daire Başkanı
05 Şubat 2025 19:11

Evet. Ne il içi ne de iller arası süre sıfırlanmıyor. Örneğin bir yıl çalışıp norm atamasıyla yer değiştirdiyseniz iki yıl sonra tayin isteyebilirsiniz.

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi