Editörler : E.Kayı Han
04 Şubat 2025 00:35

Tahliye taahhüdü olmamasına rağmen atgv lojmanında tahliye

Arkadaşlar merhaba ankarada atgv lojmanında 2.5 yıldır kalıyordum ama yeni savcı ataması nedeniyle tahliyem isteniyor lojman tahsis kararında taahhüt yok şartlı değil ama vakıfın 2012 yılında almış olduğu ilke kararı gerekçe gösteriliyor 2 yıldan fazla oturanlardan en çok oturandan başlamak üzere tahliye edileceğinden bahsediyor bununla ilgili daha önce başına böyle birşey gelen oldumu şimdiden teşekkürler

04 Şubat 2025 14:56

lojman işi tamamen memura zulüm başka işe yaramıyor

Sahipkıranküregen
Aday Memur
04 Şubat 2025 19:40

bakanlık lojmanı tahsis edilen personelin 3 yıl oturma hakkı vardır. atgv'ye ait lojmanda oturuyorsanız maalesef taahhüte gerek olmadan çıkarılabilirsiniz.

yatıksekiz
Aday Memur
04 Şubat 2025 23:52

5 yılınız dolmadan çıkaramazlar sizi. Çıkarırlar diyenler kanun yönetmelik yazsın, ben de çıkaramayacaklarına dair kanun yönetmelik yazayım. Hakimin - savcının ve dahi Cumhurbaşkanının bile sıra tahsisli lojmanda hiç bir üstünlüğü yoktur, puanın yetti ve lojman sana tahsis edildiyse 5 sene oturursun kimse de çıkaramaz, 5 yılı doldurduktan sonra da en çok oturan personelden başlanarak tahliye edilmeye başlanır ama komisyonla papaz olmak istemiyorum, ağzımızın tadı kaçmasın dersen o senin bileceğin iş.

Ümit Kumral
Aday Memur
05 Şubat 2025 08:50

Adalet teşkilatı hakim ve savcıdan ibaret değildir hernekadar bakanlık o gözle baksada sen yürürlükte olan kanun ve yönetmeliği kendi almış olduğu ilke kararıyla değiştiremezsin bu nedenle lojman tahsis kararında şartlı tahsis de olsa mahkemede olumlu sonuç alınabilir kaldiki bizim sıra tahsis kararında şart yok ,kışın ortasında hadi savcı geldi çık bakalım ,egerki tahsis edilirken şart belirtilmiş olsaydı bırak şifahen sözlü söylemiş olsa yine tutmazdım

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi