Editörler : E.Kayı Han

Asgariucretlimemur2
Şube Müdürü
10 Mart 2025 00:18

Yaa bi git işine samimi gördüm paylaşım için dostum yazdım

Dost kelimesni kepazelikle bağdaştırdın kafan mı güzel oruç mu vurdu yat uyu gece gece çattık

Sen git kafanı iyileştir

Kepazelik ile bağdaştırdığın şeyi düşün

Samimi olma de durumu açıkla kepazelik demek ne demektir .

Halkadami89, 2 hafta önce
Tanımadığınız kişilere 2. tekil şahıs zamiri ile hitap edilmez. En azından tanışana kadar.

İsmi Lazım Deil
Şube Müdürü
10 Mart 2025 15:58

Birisi senin adına sosyal medya hesabı mı açmış? Eğer böyle ise zaten sahte hesabı açan kişi ihbar eden kişidir.

Asgariucretlimemur2
Şube Müdürü
10 Mart 2025 16:53

Sosyal medya değil durum paylaşımı nasıl kanıtlayacaksın

İsmi Lazım Deil, 2 hafta önce

Birisi senin adına sosyal medya hesabı mı açmış? Eğer böyle ise zaten sahte hesabı açan kişi ihbar eden kişidir.

İsmi Lazım Deil
Şube Müdürü
11 Mart 2025 13:29

Whatsapp mı. Hangi sosyal medya bunu söylemeye niye çekiniyorsun anlamadım. Senin whatsappından başkası mı durum paylaşmış? Yoksa fotoşop mu yapılmış?

Asgariucretlimemur2, 2 hafta önce

Sosyal medya değil durum paylaşımı nasıl kanıtlayacaksın

Asgariucretlimemur2
Şube Müdürü
12 Mart 2025 23:50

Ne olduğunu bilmiyorum sadece resim var profilde adımı yazmış

Yani sen profilini bir resim ile tanıdık resmi yaparsın sonra eşine kardeşine beni x kişisi diye kaydet sen paylaşım yaparsın eşin kardeşin aa bak x kişisi paylaşomı bitti gitti

İsmi Lazım Deil, 1 hafta önce

Whatsapp mı. Hangi sosyal medya bunu söylemeye niye çekiniyorsun anlamadım. Senin whatsappından başkası mı durum paylaşmış? Yoksa fotoşop mu yapılmış?

2ven
Şef
13 Mart 2025 14:50

Evet iftira davası açabilrsiniz. Disipline bakarken savcılıktan bir kaç kere böyle bir dava üzerine dosyalardaki şikayetçi bilgilerinin talep edildiğini hatırlıyorum.

Asgariucretlimemur2
Şube Müdürü
13 Mart 2025 19:42

Açtım umarım dava açılır.... Sonucunda beraat aldım istinaf ön incelemede red verdi

2ven, 1 hafta önce

Evet iftira davası açabilrsiniz. Disipline bakarken savcılıktan bir kaç kere böyle bir dava üzerine dosyalardaki şikayetçi bilgilerinin talep edildiğini hatırlıyorum.

Toplam 27 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi