Editörler : E.Kayı Han
04 Şubat 2025 12:28

Eşim ve ben aynı savcılıktayız

eşim ve ben aynı savcılıktayiz, birimizin mahkemeye geçmesi için örnek dilekçe nasıl olmalıdir? aynı yerde olmamız biraz sorun oluyor iş arkadaşları ve bizim için

Abbas.KILKUYRUK2
Yasaklı
04 Şubat 2025 20:34

Bunu yazmayı bilmeyip buraya soran elaman katiplik de yapamaz. İnsan özgün olmalı koçum

04 Şubat 2025 22:06

Dilekçelerde zorunlu bir şekil yoktur. Gereken tüm bilgiler içeren, meramınızı açıkça anlatan, düzgün Türkçe ile yazılmış bir dilekçe işinizi görür.

umuttisigi
Aday Memur
04 Şubat 2025 23:22

teşekkür ederim

ghengish
Aday Memur
26 Mayıs 2025 23:51

Mübaşir Parçasına bak, adam(!) olmuş :D

Abbas.KILKUYRUK2, 12 ay önce

Bunu yazmayı bilmeyip buraya soran elaman katiplik de yapamaz. İnsan özgün olmalı koçum

29 Mayıs 2025 10:59

Özellikle küçük adliyelerde büyük bir sorun bu, hem sürekli nöbet geliyor, hem de izinlerde iki kişi birden ayrılmak zorunda kaldığınız için savcılıktan bir anda iki kişi eksiliyor, bayram nöbeti ya sana ya eşine sürekli birinize denk geliyor, müdür bir şey diyor eşine gözünün önünde sıkıntı vs. sıkıntılı bir durum. Bence bu gerekçeleri belirterek yazabilirsin ya da öncelikle dilekçesiz sözlü olarak komisyon müdürüyle de görüşebilirsin (tabi komisyon müdürünüz nasıl bir amir bilmiyorum bazen görüşmemek daha iyi olabiliyor)

Fidel Gülsün
Aday Memur
29 Mayıs 2025 15:39

Ben ve eşim savcılıkta çalışıyoruz, ben mahkemede çalışmak istiyorum demek zor mu ? Bunun için örnek mi aranır.

umuttisigi
Aday Memur
29 Mayıs 2025 15:41

sebep arıyorlar
Fidel Gülsün, 8 ay önce

Ben ve eşim savcılıkta çalışıyoruz, ben mahkemede çalışmak istiyorum demek zor mu ? Bunun için örnek mi aranır.

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi