Editörler : ayşegül bgm
04 Şubat 2025 14:37

Tarımdan Sağlık Bakanlığına eş durumu hk

merhaba ben tekirdağda mühendis olarak çalışmaktayım. eşim bursa il sağlık müdürlüğündende paramedic olarak çalışmakta. eşimin yanına eş durumu tayini istedim. nasıl sonuçlanır. yardımcı olur musunuz

DevletinAmelesii
Aday Memur
04 Şubat 2025 16:43

Ben Tarım Bakanlığında Veteriner Hekimim. Eşim hemşire yeni atanmıştı. Bakanlığın anlaşması olduğundan dolayı tarım bakanlığındaki personel tayin oluyordu. Yeni atandıysa sağlık bakanlığı personeli. Eğer yılı doldurmuş memursa kim tayin dilekçesi verirse onun yanına gidiyor diye biliyorum. Fakat burada kritik personel gibi bir şey vardı. Yerine bakacak başka personel yoksa tarım bakanlığı tayin vermiyor. Karşı tarafın gelmesini istiyor.

merttr
Aday Memur
05 Şubat 2025 13:42

merhaba ne zaman tayin oldunuz

DevletinAmelesii, 3 gün önce

Ben Tarım Bakanlığında Veteriner Hekimim. Eşim hemşire yeni atanmıştı. Bakanlığın anlaşması olduğundan dolayı tarım bakanlığındaki personel tayin oluyordu. Yeni atandıysa sağlık bakanlığı personeli. Eğer yılı doldurmuş memursa kim tayin dilekçesi verirse onun yanına gidiyor diye biliyorum. Fakat burada kritik personel gibi bir şey vardı. Yerine bakacak başka personel yoksa tarım bakanlığı tayin vermiyor. Karşı tarafın gelmesini istiyor.

DevletinAmelesii
Aday Memur
06 Şubat 2025 10:45

2021 yılının temmuz ayında tayin oldum. Şimdi hanım kadroya geçti. Kadroya geçtiği için ben tayin olursam gelebiliyor.

merttr, 2 gün önce

merhaba ne zaman tayin oldunuz

Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi